Η DS Automobiles αποθεώνει τη γαλλική κουζίνα

Ως μορφή έκφρασης, για την DS Automobiles, με τον ίδιο τρόπο όπως η τέχνη και η μόδα, η γαστρονομία συμβολίζει τον γαλλικό τρόπο ζωής. Από τη δημιουργία της και μέχρι σήμερα, η DS Automobiles, έχει εξερευνήσει πολλές πτυχές της υψηλής γαστρονομίας.

Αφού διοργάνωσε πολλές απίστευτες γαστρονομικές εμπειρίες μέσω του αποκλειστικού προγράμματος ONLY YOU PRIVILEGE, η DS Automobiles διατηρεί την επαφή της με την κουζίνα για να συνεχίσει να είναι ελκυστική στους γευσιγνώστες και στους λάτρεις της υψηλής γαστρονομίας.

Ο Julien Dumas είναι πλέον πρεσβευτής της DS Automobiles στον κόσμο της γαστρονομίαςΑπό το 2010, η Γαλλική κουζίνα έχει καταχωρηθεί ως άυλη πολιτιστική κληρονομιά από την UNESCO. Η απόλαυση της γεύσης, η αρμονία μεταξύ του ανθρώπου και των προϊόντων της φύσης, η προσεκτική επιλογή πιάτων ανάμεσα σε ένα σύνολο συνταγών που δεν σταματούν να γίνονται πλουσιότερες, τα υπέροχα προϊόντα των οποίων οι γεύσεις συνεργάζονται, ο συνδυασμός πιάτων και κρασιών, η διακόσμηση του τραπεζιού και η ιδιαίτερη γλώσσα του σώματος κατά τη διάρκεια της γευσιγνωσίας, προσδιορίζονται ως απίστευτη τεχνογνωσία, τρόποι ανταλλαγής και εκδήλωσης συναισθημάτων. Όλα τα παραπάνω, προσδιορίζουν με τον καλύτερο τρόπο το γιατί η Γαλλική κουζίνα χαίρει παγκόσμιας εκτίμησης και πλέον είναι κομμάτι της πολιτιστικής κληρονομίας από τη Γαλλία σε όλο τον κόσμο.

Προτεραιότητα στην αυθεντικότητα της προέλευσης των προϊόντων

Για να υποστηριχθεί η δέσμευση αυτή, ο Julien Dumas γίνεται πρεσβευτής της DS Automobiles για την γαστρονομία. Ο Star chef που εργάζεται στο εστιατόριο Bellefeuille στο ξενοδοχείο Saint James Paris, προσφέρει μαγειρική ανάλογα με την εποχή, αφιερωμένη στη φύση.

Παθιασμένος με τις επαφές που έχει αναπτύξει με τους προμηθευτές του, τους κηπουρούς, τους ιχθυοπώλες και τους κτηνοτρόφους, δίνει προτεραιότητα στην αυθεντικότητα της προέλευσης των προϊόντων που χρησιμοποιεί, προσφέροντας γεύση και διατροφή υψηλής ποιότητας.

Εκτός από τον πρεσβευτή της DS Automobiles για την γαστρονομία, ο Julien Dumas οδηγεί πλέον ένα υβριδικό plug-in DS 7 E-TENSE, με αυτονομία 65 χιλιόμετρων (κύκλος WLTP) σε λειτουργία μηδενικών εκπομπών ρύπων. Με την υψηλή τεχνολογία, την προσεκτική επιλογή και κατεργασία πολυτελών υλικών και την κομψότητά του, το Νέο DS 7 E-TENSE είναι μια πρόσκληση στη Γαλλική Τέχνη του Ταξιδιού. Είναι τέλειος συνεργάτης του Dumas για την εξερεύνηση νέων ιδεών και τη συνάντηση με παραγωγούς κατά την αναζήτηση ποιοτικών προϊόντων.

Ο Julien Dumas με το νέο του ρόλο ως πρεσβευτής της DS Automobiles για την γαστρονομία, θα πάρει μέρος στις νέες εμπειρίες γύρω από την Τέχνη του Ταξιδιού, που προωθεί η Γαλλική εταιρεία. Μέσα στους επόμενους μήνες, ο Chef θα είναι μαζί με τον Jean-Eric Vergne, δύο φορές πρωταθλητή της Formula E, στην ομάδα της DS PENSKE.

Διαβάστε επίσης

Στον Σασμό, φέτος, έχουν τη “συνταγή” να καταστρέφουν χαρακτήρες και να περνάνε λάθος μηνύματα! – Γνώμη μας

Η Αλίκη Στενού μιλάει στο Infowoman.gr: “Ο σημερινός κόσμος κυβερνάται από το κεφάλαιο”

Η συμμαχία επιστήμης και φύσης δημιουργούν το απόλυτο προϊόν κατά της αντιγήρανσης

Σχετικά Άρθρα
Παγωμένες μπάρες γιαουρτιού χωρίς ζάχαρη!
Παγωμένες μπάρες γιαουρτιού χωρίς ζάχαρη!
Κέικ σπανακόπιτα: Μία υγιεινή και πολύ εύκολη εκδοχή της αγαπημένης μας πίτας
Κέικ σπανακόπιτα: Μία υγιεινή και πολύ εύκολη εκδοχή της αγαπημένης μας πίτας
Σας περίσσεψαν πασχαλινά αυγά; Φτιάξτε μια νόστιμη πατατοσαλάτα
Σας περίσσεψαν πασχαλινά αυγά; Φτιάξτε μια νόστιμη πατατοσαλάτα
Μοναστηριακή συνταγή για τα πιο μαστιχωτά τσουρέκια
Μοναστηριακή συνταγή για τα πιο μαστιχωτά τσουρέκια
Ρεβιθοκεφτέδες: Η απόλυτη λιχουδιά για τη νηστεία και όχι μόνο
Ρεβιθοκεφτέδες: Η απόλυτη λιχουδιά για τη νηστεία και όχι μόνο
Κρεμμυδοκεφτέδες στο φούρνο χωρίς λάδι: Και νόστιμοι και ιδανικοί για τη Μεγάλη Εβδομάδα
Κρεμμυδοκεφτέδες στο φούρνο χωρίς λάδι: Και νόστιμοι και ιδανικοί για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του