Κερδίστε μία αρωματική unisex λαμπάδα από τη Maria Psouchlou

Η πασχαλινή εορταστική περίοδος πλησιάζει και ανάμεσα στις αγορές μας για την Ανάσταση είναι η λαμπάδα, είτε για τα βαφτιστήρια μας, είτε για εμάς και τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Αναμφισβήτητα, τα τελευταία χρόνια οι περισσότεροι θέλουμε να ξεφύγουμε από το κλασικό λευκό, σκετο κερί και επιλέγουμε κάτι πιο περίτεχνο ή με κάποια ιδιαίτερη λεπτομέρεια που ξεχωρίζει.

Αν λοιπόν, ψάχνετε μία τέτοια λαμπάδα, η συλλογή χειροποίητων λαμπάδων διά χειρός Μαρίας Ψούχλου αποτελούν μία ιδανική επιλογή. Η Μαρία Ψούχλου είναι γνωστή για την κομψότητα και τον μοναδικό σχεδιασμό της, και αυτές οι λαμπάδες δεν αποτελούν εξαίρεση.

Με λεπτομερή χειροποίητα στοιχεία και προσεκτική επιλογή υλικών, κάθε μία από αυτές τις λαμπάδες αποτελεί ένα μοναδικό έργο τέχνης που θα φέρει φως και χαρά στα αγαπημένα πρόσωπα του νικητή.

Κι αν είστε τυχεροί, μπορείτε να κερδίσετε μία από αυτές, στον διαγωνισμό του Infowoman.gr.

Το δώρο του διαγωνισμού

%ce%ba%ce%b5%cf%81%ce%b4%ce%af%cf%83%cf%84%ce%b5-%ce%bc%ce%af%ce%b1-%ce%b1%cf%81%cf%89%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-unisex-%ce%bb%ce%b1%ce%bc%cf%80%ce%ac%ce%b4%ce%b1-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%840

Ένας τυχερός αναγνώστης θα κερδίσει μία αρωματική πασχαλινή λαμπάδα unisex με μπρελόκ σε plexiglass, σχεδιασμένη από τη Maria Psouchlou.

Πώς θα συμμετάσχετε στον διαγωνισμό
Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Μ. Τρίτη 30 Απριλίου στις 15.00

Όροι και προϋποθέσεις συμμετοχής

Ένας/μία τυχερός/ή θα κερδίσειι μία αρωματική πασχαλινή λαμπάδα unisex με μπρελόκ σε plexiglass, σχεδιασμένη από τη Maria Psouchlou.

Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την Μ. Τρίτη 30 Απριλίου στις 15.00 μμ θα διεξαχθεί από τo InfoWoman.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό π ρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoWoman.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο).

Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.

Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoWoman.gr.

Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.

Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoWoman.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Όσοι λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνείτε στην παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο) στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε. (InfoWoman.gr), σύμφωνα με τον κανονισμό της Ε.Ε. αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντικές αποστολές newsletter για ενημέρωση (αρθογραφία) καθώς και διαγωνισμούς.

Η IOVELΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε. (InfoWoman.gr) δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους εντός και εκτός Ε.Ε. (ακόμα και πελάτες της), η χρήση τους θα γίνεται πάντα και μόνο με διαχειριστή το InfoWoman.gr.Σας δίνεται πάντα η δυνατότητα να διαγράψετε τα στοιχεία σας από τη λίστα συνδρομητών και να μην ενοχληθείτε ξανά.

Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας. Εαν δεχθείτε, τα στοιχεία σας θα είναι προστατευμένα στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε. (InfoWoman.gr) για τα επόμενα 5 έτη εκτός και αν αποφασίσετε τη διαγραφή των στοιχείων σας.

Σε περίπτωση που είστε νικητής του διαγωνισμού συμφωνείτε να δοθούν τα προσωπικά σας δεδομένα (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο) στον εκάστοτε δωρο.

Συμμετοχή στον Διαγωνισμό

  • Hidden
  • συμπληρώστε με μικρά γράμματα και τόνους

Σχετικά Άρθρα
Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση "Interview" στο Θέατρο Αλκμήνη (23/04)
Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση “Interview” στο Θέατρο Αλκμήνη (23/04)
Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Αγριόπαπια» του Ίψεν στο Θέατρο Εκάτη (24-25/02)
Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Αγριόπαπια» του Ίψεν στο Θέατρο Εκάτη (12,13,14/04)
%ce%ba%ce%b5%cf%81%ce%b4%ce%af%cf%83%cf%84%ce%b5-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%ce%ba%ce%bb%ce%ae%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%ac%cf%83%cf%84%ce%b10
Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Απολυμένη» στο Θέατρο Αλκμήνη (14/04)
Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Διψάω» στο Θέατρο 104 (08/04)
Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Διψάω» στο Θέατρο 104 (08/04)
O πιο γευστικός διαγωνισμός: Το Infowoman.gr και η Pizza Fun σας κερνούν λαχταριστές πίτσες Αl Φorno
O πιο γευστικός διαγωνισμός: Το Infowoman.gr και η Pizza Fun σας κερνούν λαχταριστές πίτσες Αl Φorno
«Το σώμα της γυναίκας ως πεδίο μάχης» για πρώτη φορά στην Ελλάδα
Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Το σώμα της γυναίκας ως πεδίο μάχης» (20-21/03)

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του