Μια καμπάνια αφιερωμένη στους 2.500 αγρότες που καλλιεργούν το ελληνικό κριθάρι

Μια καμπάνια διαφορετική, αληθινή. Αφιερωμένη στον Έλληνα αγρότη, στους παραγωγούς κριθαριού, οι οποίοι μας χαρίζουν τις φωνές τους και μας ταξιδεύουν σε γωνιές της ελληνικής υπαίθρου, σε μια νέα καμπάνια αφιερωμένη στα πραγματικά πρόσωπα πίσω από κάθε ποτήρι μπύρας ΑΜΣΤΕΛ.

Με πρωταγωνιστές τους ίδιους τους αγρότες που την καλλιεργούν και όχημα την ιδιαίτερη διασκευή ενός ελληνικού αγαπημένου τραγουδιού, η ΑΜΣΤΕΛ μιλά για το 100% Ελληνικό κριθάρι της και το αληθινό μεράκι και κόπο αυτών που το καλλιεργούν.

Η ΑΜΣΤΕΛ μιλά για το 100% Ελληνικό κριθάρι της και το αληθινό μεράκι και κόπο αυτών που το καλλιεργούν.

Σε μια καμπάνια που δημιουργεί έντονα συναισθήματα και περνάει αβίαστα και αυθεντικά από το χιούμορ στη συγκίνηση, αποτυπώνονται ρεαλιστικά στο φακό μικρές στιγμές αγροτικής καθημερινότητας.

Συγκίνηση και χιούμορ

Επίκεντρο όλων είναι η στιγμή που ο αγρότης «αποχαιρετά» το κριθάρι που παίρνει το δρόμο για τη ζυθοποίηση, για να επιστρέψει λίγους μήνες αργότερα, με τη μορφή της αγαπημένης μας μπύρας ΑΜΣΤΕΛ στα αυθεντικά ποτήρια της ταβέρνας του χωριού.

Αφιερωμένη στον Έλληνα αγρότη

Κρατώντας αναλλοίωτη τη συνταγή της εδώ και 55 χρόνια, η ΑΜΣΤΕΛ, μέσα από τη νέα, συναισθηματική της καμπάνια, αναδεικνύει τα πιο πολύτιμα συστατικά της, αυτά που της δίνουν γεύση, αρώματα και ζωή.

Σε 100.000 στρέμματα ελληνικής γης και με τη φροντίδα και το μεράκι 2.500 ανθρώπων σε όλη την Ελλάδα, καλλιεργείται το πιο βασικό συστατικό της συνταγής της, το 100% ελληνικό κριθάρι, η καρδιά της ΑΜΣΤΕΛ.

Σοφία Κωστάρα

Recent Posts

«Το νυφικό των ονείρων μου κόστισε μόλις 3 δολάρια»: Η αληθινή ιστορία πίσω από το φόρεμα που έγινε viral

Η ιστορία μιας νεαρής γυναίκας από το Οχάιο που βρήκε το νυφικό των ονείρων της…

25 λεπτά ago

Επίδομα αδείας 2026: Δείτε πόσα χρήματα θα πάρετε

Η θερινή περίοδος των αδειών πλησιάζει και για χιλιάδες εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα το επίδομα…

45 λεπτά ago

Πανελλαδική απεργία την Τετάρτη: Ποιοι συμμετέχουν

Σε πανελλαδική απεργία προχωρούν την Τετάρτη ομοσπονδίες από τρεις από τους μεγαλύτερους επαγγελματικούς κλάδους της…

59 λεπτά ago

Τι να μαγειρέψω σήμερα; Πένες με πέστο baby λόλας

Αν αναζητάτε ένα ελαφρύ και δροσερό πιάτο για το μεσημεριανό ή το βραδινό σας γεύμα,…

1 ώρα ago

Σίσσυ Χρηστίδου: Φόρεσε το μπικίνι που αποτελεί ιδανική επιλογή για το φετινό καλοκαίρι

Υπάρχουν τάσεις στα μαγιό που επιστρέφουν κάθε χρόνο, συνδυάζοντας κομψότητα και διαχρονικό χαρακτήρα. Ανάμεσά τους…

2 ώρες ago

Ανακαλείται ρύζι από τα ράφια

Ανακλήσεις και αποσύρσεις έχουν ξεκινήσει σε ευρωπαϊκές χώρες μετά τον εντοπισμό μη εγκεκριμένης ουσίας σε…

3 ώρες ago