Η Μέγκαν Μαρκλ είναι μια γυναίκα με πολλά ταλέντα! Αν εξαιρέσει κανείς την υποκριτική που αναγκάστηκε να παρατήσει για χάρη της βασιλικής ζωής, η Δούκισσα του Σάσεξ μπορεί και χειρίζεται με ιδιαίτερη άνεση τις φιλανθρωπίες που έχει αναλάβει, ενώ σε αυτό το πλαίσιο έχουμε διακρίνει το ταλέντο της και στη μαγειρική.

Το περασμένο σαββατοκύριακο η Μέγκαν φιλοξένησε τον φίλο της και make up artist Ντάνιελ Μάρτιν στο παλάτι του Κένσινγκτον, και μαζί είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα νόστιμο brunch που επιμελήθηκε προσωπικά η όμορφη Δούκισσα.

«Επιστροφή στις παλιές μας συνήθειες… Σε ευχαριστώ Μέγκαν που ήσουν τόσο καλή οικοδέσποινα αυτό το σαββατοκύριακο και εξακολουθείς να φτιάχνεις με μεγάλη επιτυχία το τοστ με αβοκάντο», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.


Πριν γίνει σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι, η Μέγκαν είχε ένα blog το οποίο ονόμαζε «The Tig» με θέμα τη διατροφή και τον υγιεινό τρόπο ζωής. Τώρα μπορεί να μην ανανεώνεται πια, αλλά η Δούκισσα τότε έγραφε διάφορες διατροφικές συμβουλές, μυστικά υγείας και ευεξίας και μερικά από τα αγαπημένα της είδη μόδας και ομορφιάς. Ενώ μπορεί να είναι εκτός σύνδεσης τώρα, η υγιεινή διατροφή βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο της ζωής της. Το πρώτο επίσημο φιλανθρωπικό έργο της αφορούσε ένα βιβλίο μαγειρικής, ενώ έχει αναφερθεί ότι άλλαξε εντελώς τη διατροφή του πρίγκιπα Χάρι προς το καλύτερο.

από Μαρία Ιωαννάτου