Αρχική > Fitness > 3 ασκήσεις για πόδια για γρήγορα αποτελέσματα
3-ασκήσεις-για-πόδια-για-γρήγορα-αποτελ

3 ασκήσεις για πόδια για γρήγορα αποτελέσματα

ασκήσεις για πόδια

Θέλετε να αποκτήσετε γυμνασμένα πόδια; Μπορείτε με τρεις απλές ασκήσεις! Δεν χρειάζεται να επισκεφθείτε κάποιο γυμναστήριο ή να ξοδέψετε χρήματα, αρκεί να αφιερώσετε λίγο χρόνο στον εαυτό σας…

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε 3 ασκήσεις που θα σας βοηθήσουν να καταφέρετε το στόχο σας, αρκεί πάντα να έχετε πρόγραμμα το οποίο θα συνδυάζετε και με μια μικρή προσοχή στη διατροφή!

Άσκηση 1η: Ξεκινήστε με ένα βαθύ κάθισμα έχοντας τα πόδια σας ανοιχτό τόσο όσο η λεκάνη σας. Να θυμάστε τα γόνατα να μην ξεπερνούν τα δάχτυλα των ποδιών και να ρίχνετε το βάρος σας στο πίσω μέρος του κορμού σας. Από αυτή τη θέση και καθώς θα σηκώνεστε ανοίξτε τα πόδια σας προς τα έξω και σηκωθείτε σε ένα λιγότερο βαθύ κάθισμα. Επιστρέψτε στην αρχική θέση και επαναλάβετε για 20 φορές.

https://giphy.com/gifs/dDoaDiN1kBUVq

Άσκηση 2η: Συνεχίστε με πλάγιες προβολές. Στηριχθείτε στο ένα πόδι και τεντώστε το άλλο παράλληλα με το έδαφος. Τα δάχτυλα πρέπει να δείχνουν προς τα κάτω, ενώ για καλύτερη ισορροπία τοποθετήστε τα χέρια στη μέση και σφίξτε τους κοιλίακούς σας. Επαναλάβετε για 20 φορές και αλλάξτε πλευρά.

ασκήσεις για πόδια

Άσκηση 3η: Τοποθετήστε το ένα πόδι σας πίσω από το άλλο και λυγίστε τα γόνατά σας. Με τη δύναμη να έρχεται από τα πόδια τεντώστε τα και γυρίστε το σώμα σας προς τη φορά των δαχτύλων του σταθερού ποδιού σας τεντώνοντας το πόδι που είχατε τοποθετήσει πίσω από το σταθερό. Το τεντωμένο πόδι μένει σε point και εσείς πιέζετε ελαφρώς πάνω και κάτω. Επαναλάβετε για 20 φορές στη μια πλευρά και συνεχίστε με την άλλη.

https://giphy.com/gifs/M7lJrczz12q0U

Να θυμάστε πάντα να πιέζετε το σώμα σας μέχρι εκεί που αυτό σας επιτρέπει και μετά από κάθε σετ ασκήσεων να κάνετε διατάσεις. Έτσι θα αποφύγετε πόνους, πιάσιμο και τραυματισμούς!

Η Μάντη Περσάκη μας βοηθά να βγούμε στην παραλία με αυτοπεποίθηση! (video)

Ασκήσεις κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης με έναν βοηθό: Για ένα δυνατό και όμορφο σώμα!

Ψάχνουμε, δοκιμάζουμε, προτείνουμε: Aerial silks έχετε κάνει; Καιρός να ξεκινήσετε!

Σχετικά Άρθρα

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του