Η Σοφία Καζαντζιάν στο Infowoman για τον Μάριο Ιορδάνου: “Με ξεκλειδώνει και με βοηθάει να εξελίσσομαι”

η-σοφία-καζαντζιάν-στο-infowoman-για-τον-μάριο

Η Σοφία Καζαντζιάν είναι πολυπράγμων και πολυτάλαντη. Ηθοποιός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης, έχει σπουδάσει Γλωσσολόγος/Φιλόλογος, ενώ έχει κάνει ακόμα σπουδές υποκριτικής, χορού και δημοσιογραφίας. Με τον Μάριο Ιορδάνου είναι μαζί εδώ και 13μιση χρόνια κι από κοινού μοιράζονται τα ίδια όνειρα και οράματα για την Τέχνη.

Είναι ένα ανήσυχο καλλιτεχνικά ζευγάρι, έχοντας ανεβάσει θεατρικές παραστάσεις για τον Νίκο Καζαντζάκη, τον Διονύσιο Σολωμό και τον Γιάννη Ρίτσο σε πολλές πόλεις του εξωτερικού. Επόμενος θεατρικός σταθμός, η Νέα Υόρκη με μία παράσταση που προωθεί τον ελληνικό πολιτισμό και την ελληνική ποίηση και πεζογραφία.

Η ταινία “The Black Bachelor” – το τέταρτο μέρος της σειράς ταινιών The Bachelor – έρχεται στις 9 Δεκεμβρίου στους κινηματογράφους και για τη Σοφία Καζαντζιάν και τον Μάριο Ιορδάνου, αυτή είναι η πρώτη μεγάλου μήκους ταινίας, της οποίας υπογράφουν το σενάριο, ενώ συμμετέχουν και οι δύο και ως ηθοποιοί.

%ce%b7-%cf%83%ce%bf%cf%86%ce%af%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%ce%b6%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b6%ce%b9%ce%ac%ce%bd-%cf%83%cf%84%ce%bf-infowoman-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%bc%ce%ac%cf%81%ce%b9%ce%bf0

Εμείς, λίγο πριν την πρεμιέρα της ταινίας, μιλήσαμε με την Σοφία Καζαντζιάν…

Σοφία, είσαι πολυπράγμων, με πολλές σπουδές, πολλά πεδία ενασχόλησης και πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό σου. Τι είναι αυτό, απ’ όλα όσα έχεις ασχοληθεί, που πιστεύεις ότι ακόμα σήμερα σε κάνει να ονειρεύεσαι και να το κυνηγάς με πάθος;

Το γεγονός ότι μπορώ να συνδυάσω την αγάπη μου για τη συγγραφή με την αγάπη μου για την υποκριτική, το γεγονός ότι μπορώ και υπάρχω μέσα από την τέχνη που αγαπάω, το γεγονός ότι μέσα από το θέατρο και τον κινηματογράφο μπορώ να πω τις ιστορίες μου με τον δικό μου τρόπο και φυσικά, το γεγονός ότι όλα αυτά τα μοιράζομαι με τον άνθρωπο που μοιράζομαι και τη ζωή μου, είναι οι λόγοι που δε σταματάω να θέτω νέους στόχους, να οραματίζομαι και να ζω τη ζωή που από πολύ νεαρή ηλικία είχα επιλέξει να ζήσω.

Σοφία Καζαντζιάν: Ο Μάριος με ξεκλειδώνει και με βοηθάει να εξελίσσομαι

%ce%b7-%cf%83%ce%bf%cf%86%ce%af%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%ce%b6%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b6%ce%b9%ce%ac%ce%bd-%cf%83%cf%84%ce%bf-infowoman-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%bc%ce%ac%cf%81%ce%b9%ce%bf2

Πώς θα χαρακτήριζες το The Black Bachelor; Είναι μια μαύρη κωμωδία;

Το The Black Bachelor είναι μία ανατρεπτική κωμωδία, μία κωμωδία θρίλερ, μία ξεκαρδιστική ταινία αγωνίας, ένα πάντρεμα παράλογου και λογικού, μία ευκαιρία να γελάσετε, να γελάσετε και να ξαναγελάσετε μέχρι “θανάτου”.

Η καλλιτεχνική συνύπαρξη με το σύζυγό σου πόσο σε έχει βοηθήσει  και πόσο σε έχει δυσκολέψει;

Μόνο με έχει βοηθήσει. Ο Μάριος με ξεκλειδώνει και με βοηθάει να εξελίσσομαι… να φτάνω κάθε μέρα και πιο κοντά σε αυτό που πραγματικά θέλω να είμαι τόσο στη ζωή όσο και στην επαγγελματική μου πορεία. Με κάνει να τολμώ, με εμπνέει και με στηρίζει κάθε στιγμή.

%ce%b7-%cf%83%ce%bf%cf%86%ce%af%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%ce%b6%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b6%ce%b9%ce%ac%ce%bd-%cf%83%cf%84%ce%bf-infowoman-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%bc%ce%ac%cf%81%ce%b9%ce%bf4

Σε φοβίζει η κατάσταση που βιώνουμε λόγω πανδημίας; Ποιο πιστεύεις ότι είναι το δικό σου μερίδιο ευθύνης, όπως βέβαια και καθενός από εμάς.

Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος απέναντι στον εαυτό του. Αυτό μας καθιστά ελεύθερους ανθρώπους. Η συλλογική συνείδηση προϋποθέτει ατομική ευθύνη. Δεν μπορώ να αλλάξω αυτό που συμβαίνει, δεν μπορώ ούτε και θέλω να επηρεάσω τη γνώμη των άλλων, αλλά μπορώ να αλλάξω τη θέση μου μέσα στη νέα αυτή πραγματικότητα. Μπορώ να επαναπροσδιοριστώ, να κάνω ό,τι μπορώ για να προστατεύσω τους ανθρώπους που αγαπάω, να βρω τρόπους να παραμείνω δημιουργική και να αξιοποιήσω κάθε λεπτό που περνάει, γιατί μαζί του περνάει και η ζωή μου.

Διαβάστε επίσης

Ο Πάνος Βλάχος στο Infowoman: “Δεν είμαι αναρχικός – Πολλές φορές κρύβομαι κι εγώ μέσα στην ευκολία μου”

Η Ηλέκτρα Νικολούζου στο Infowoman: “Ο Μιχαήλ Μαρμαρινός είναι το σπίτι μου!”

Η Όλγα Βενέτη στο Infowoman: “Η πανδημία αυτή είναι κατάρα. Όλοι πρέπει να την αντιμετωπίζουμε με περίσσεια σοβαρότητα”

Σχετικά Άρθρα
Η Φένια Παπαδόδημα στο Infowoman: Όταν ο Χριστός έρθει στην ψυχή του ανθρώπου, τότε ο άνθρωπος γίνεται αλλιώς
Φένια Παπαδόδημα τι μας μαθαίνει η παράσταση “Φλανδρώ” για την απώλεια και τον μεγάλο πόνο;
Η Παρθενόπη Μπουζούρη στο Infowoman: Η Τέχνη δεν είναι απλά διασκέδαση!
Η Παρθενόπη Μπουζούρη στο Infowoman: Η Τέχνη δεν είναι απλά διασκέδαση!
Η συγγραφέας Μαρία Γιαννακοπουλου-Δακτυλίδη στο Infowoman: Πρέπει όλοι να ενημερωθούν γύρω από τον όρο γυναικοκτονία
Η συγγραφέας Μαρία Γιαννακοπούλου-Δακτυλίδη στο Infowoman: Πρέπει όλοι να ενημερωθούν γύρω από τον όρο γυναικοκτονία
Η Νάνσυ Μαλλέρου στο Infowoman: "Υπάρχει ρατσισμός λόγω φύλου επαγγελματικά, ειδικά στις αμοιβές"
Η Νάνσυ Μαλλέρου στο Infowoman: “Υπάρχει ρατσισμός λόγω φύλου επαγγελματικά, ειδικά στις αμοιβές”
Η Ντένια Στασινοπούλου στο Infowoman: Ποιος ορίζει και ποιος κρίνει τι είναι διαφορετικό και τι δεν είναι;
Η Ντένια Στασινοπούλου στο Infowoman: Ποιος ορίζει και ποιος κρίνει τι είναι διαφορετικό και τι δεν είναι;
%ce%b7-%cf%86%cf%89%cf%84%ce%bf%ce%b3%cf%81%ce%ac%cf%86%ce%bf%cf%82-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%af%ce%bd%ce%b1-%ce%b6%cf%89%ce%b9%cf%84%ce%bf%cf%80%ce%bf%cf%8d%ce%bb%ce%bf%cf%85-%ce%bc%ce%b10
Η φωτογράφος Κατερίνα Ζωιτοπούλου Μαυροκεφαλίδου στο Infowoman: “Τα πιο συναρπαστικά ταξίδια, γίνονται στον καναπέ”

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του