Εικαστικά

Η Δαμκαλίδης στη Photovision 2024

Η εταιρία Δαμκαλίδης εξασφάλισε τη συμμετοχή της στην έκθεση-θεσμό για την Εικόνα, την Τεχνολογία και το Βίντεο “PHOTOVISION 2024 & IMAGE+TECH Expo” με τις κορυφαίες εταιρίες που εκπροσωπεί NIKON, Polaroid και Samyang

ίστη στο ραντεβού της η εταιρία Δαμκαλίδης συμμετέχει για ακόμα μια χρονιά στην έκθεση Photovision, η οποία θα λάβει χώρα στο εκθεσιακό κέντρο Κλειστό Π. Φαλήρου (Tae Kwon Do) από την Παρασκευή 5 έως την Κυριακή 7 Απριλίου 2024. 

Όλες οι σύγχρονες εξελίξεις και καινοτομίες στην φωτογραφία, το βίντεο, την εκτύπωση αλλά και σε όλο το φάσμα των οπτικοακουστικών μέσων και των εφαρμογών θα παρουσιαστούν στην φετινή έκθεση που αναμένεται να προσδιορίζει τις μελλοντικές κατευθύνσεις του κλάδου της οπτικής επικοινωνίας, αποτυπώνοντας πλήρως τις τάσεις και τις εξελίξεις της αγοράς.

Στο περίπτερο μας θα βρείτε δείγματα από όλες τις μηχανές, τους έξτρα εξοπλισμούς κτλ σε λειτουργία.

Καταρτισμένο προσωπικό θα είναι στη διάθεση των επισκεπτών να ενημερωθούν αναλυτικά για τις σύγχρονες τεχνολογικές δυνατότητες που τους προσφέρονται, ενώ την εμπειρία θα συμπληρώσουν αξιόλογοι, βραβευμένοι φωτογράφοι και βιντεογράφοι, οι οποίοι θα κάνουν παρουσιάσεις με σκοπό να μοιραστούν την εμπειρία τους από την χρήση των μηχανών και του εξοπλισμού της NIKON. 

Αναλυτικότερα

NIKON

Η βιομηχανία του imaging συνεχίζει την συναρπαστική διαδρομή της στον 21ο αιώνα και η Nikon ενσωματώνει εξαιρετικές καινοτομίες στα προϊόντας της. 

Στο περίπτερο της Nikon θα έχετε την ευκαιρία να δείτε από κοντά την πλήρη γκάμα της, τις εκπληκτικές ικανότητες των φωτογραφικών μηχανών mirrorless Nikon Z, όλους τους φακούς της σειράς  Ζ από τους ευρυγώνιους έως και τους τηλεφακούς, καθώς και τις φωτογραφικές μηχανές D-SLR, D850, D780 και D7500.

POLAROID

Η καινοτομία, ο σχεδιασμός, η δημιουργικότητα και το στυλ είναι οι βασικοί πυλώνες στους οποίους εστιάζει η Polaroid. Στο περίπτερο της Polaroid θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε από κοντά όλα τα μοντέλα αναλογικών φωτογραφικών μηχανών στιγμιαίας εκτύπωσης που συνδυάζουν τον κλασικό σχεδιασμό με το μοντέρνο στυλ και προτείνουν λύσεις προσαρμοσμένες στη σύγχρονη εποχή. 

SAMYANG

Η Samyang, ειδικεύεται στην κατασκευή επαγγελματικών οπτικών φακών για πάνω από 40 χρόνια. Στο περίπτερο της Samyang θα έχετε τη δυνατότητα να ανακαλύψετε μια ολοκληρωμένη γκάμα φακών όπως Αυτόματης και Χειροκίνητης εστίασης, Premium Φακών, CineLens, και την High-End σειρά φακών ΧΕΕΝ.

infowoman team

Recent Posts

“Έχω κήλη”: Ποια άσκηση είναι ασφαλής για μένα;

Ευρέως γνωστά είναι τα πολλαπλά οφέλη της σωματικής άσκησης, όπως βελτιωμένη κυκλοφορία, μειωμένη φλεγμονή, ισχυρότεροι…

1 ημέρα ago

Ποια είναι η καλύτερη φροντίδα για τη μασχάλη σου;

Η περιοχή της μασχάλης είναι ένα από τα πιο παρεξηγημένα σημεία στο γυναικείο σώμα. Δεν…

1 ημέρα ago

Γλυκόριζα: Το βότανο με τα πολλά οφέλη στην υγεία και την ομορφιά

Η γλυκόριζα χρησιμοποιείται κυρίως ως γλυκαντικό σε γλυκίσματα και ροφήματα. Ωστόσο, εδώ και αιώνες χρησιμοποιείται…

1 ημέρα ago

Επιγραφικό Μουσείο: Ξεναγήσεις σε αρχαίες επιγραφές με αφορμή την γιορτή της Δημοκρατίας

Με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την αποκατάσταση της σύγχρονης Ελληνικής Δημοκρατίας (1974-2024), το…

1 ημέρα ago

Παγκόσμιο χάος από το πρόβλημα της Microsoft – Καθυστερήσεις πτήσεων και στην Ελλάδα

Παγκόσμιο χάος προκάλεσε η βλάβη στα συστήματα της Microsoft και της εταιρείας Crowdstrike επηρεάζοντας εκατομμύρια…

1 ημέρα ago

Christmas Theater: Δύο παγκοσμίου φήμης χορευτές στη «Λίμνη των Κύκνων» στις 22/7

Δύο σπουδαίοι παγκοσμίου φήμης χορευτές πρωταγωνιστούν στην «Λίμνη των Κύκνων» που θα παρουσιαστεί τη τη…

1 ημέρα ago