Το πιο πλούσιο νηστίσιμο brunch για την Καθαρά Δευτέρα με την υπογραφή του chef Σπύρου Γεωργάκη

Φέτος την Καθαρά Δευτέρα, οι επισκέπτες και οι διαμένοντες του Four Seasons Astir Palace Hotel Athens, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν στο Mercato, στον 5ο όροφο του Nafsika, ένα ξεχωριστό brunch με νηστίσιμα πιάτα.

Το ειδικό μενού για την Καθαρά Δευτέρα επιμελήθηκε ο ταλαντούχος chef Σπύρος Γεωργάκης, καταφέροντας να «παντρέψει» αριστουργηματικά την υψηλή γαστρονομία με την παράδοση. Άλλωστε, το καθιερωμένο brunch του Mercato που πλέον αποτελεί αγαπημένη κυριακάτικη συνήθεια, είναι μια ιδανική ευκαιρία να έρθουμε κοντά με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, απολαμβάνοντας ένα πληθωρικό μεσημεριανό γεύμα.

Το πιο special νηστίσιμο brunch για την Καθαρά Δευτέρα

%cf%84%ce%bf-%cf%80%ce%b9%ce%bf-%cf%80%ce%bb%ce%bf%cf%8d%cf%83%ce%b9%ce%bf-%ce%bd%ce%b7%cf%83%cf%84%ce%af%cf%83%ce%b9%ce%bc%ce%bf-brunch-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%ba%ce%b1%ce%b8%ce%b10

Στο πλούσιο, νηστίσιμο brunch του Mercato την Καθαρά Δευτέρα θα βρείτε μεταξύ άλλων χειροποίητη λαγάνα, αφράτη ταραμοσαλάτα, στρείδια και premium θαλασσινά εδέσματα, φρέσκα ζυμαρικά με καραβίδες, ριζότο με γαρίδες και φυσικά παραδοσιακά ντολμαδάκια.

Το special brunch του Mercato για την Καθαρά Δευτέρα 2023 θα σερβίρεται από τις 13:00 έως τις 16:30, για διαμένοντες του ξενοδοχείου και εξωτερικούς επισκέπτες.

Τιμή: 95€ ανά άτομο.

Για κρατήσεις, επικοινωνήστε στο 210 890 1199.

Διαβάστε επίσης

Διατροφή κατά της ψωρίασης: Τροφές που πρέπει να τρώτε ή να αποφεύγετε

Laguna Coast: Παγκόσμιο case study για 5 κορυφαία διεθνή Πανεπιστήμια η μαγευτική περιοχή της Νάξου

Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς αγνώριστη μετακινείται με το μετρό – Οι ενστάσεις των φαν της για το βίντεο που ανέβασε

Σχετικά Άρθρα
Νηστίσιμοι τοματοκεφτέδες- Το κόλπο για να μη σας διαλύονται στο τηγάνι!
Νηστίσιμοι τοματοκεφτέδες- Το κόλπο για να μη σας διαλύονται στο τηγάνι!
Σκορδαλιά με αμύγδαλο και πατάτα: Μία πρωτότυπη συνταγή για το συνοδευτικό της 25ης Μαρτίου
Σκορδαλιά με αμύγδαλο και πατάτα: Μία πρωτότυπη συνταγή για το συνοδευτικό της 25ης Μαρτίου
Σιροπιαστά “στραβά”: Το σαρακοστιανό γλυκό της χαράς από το Καστελλόριζο
Σιροπιαστά στραβά: Το παραδοσιακό γλυκό της χαράς από το Καστελλόριζο
Νηστίσιμα σκαλτσούνια: Ένα υπέροχο επιδόρπιο στο τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας
Νηστίσιμα σκαλτσούνια: Ένα υπέροχο επιδόρπιο στο τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας
%cf%86%cf%84%ce%b9%ce%ac%cf%87%ce%bd%ce%bf%cf%85%ce%bc%ce%b5-%cf%87%ce%b5%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%80%ce%bf%ce%af%ce%b7%cf%84%ce%bf-%ce%b3%ce%bb%cf%85%ce%ba%cf%8c-%cf%83%cf%80%cf%85%cf%81%cf%89%cf%840
Φτιάχνουμε χειροποίητο γλυκό, σπυρωτό χαλβά σε 15′
Μπακαλιαρόπιτα Κέρκυρας: Η top αποκριάτικη συνταγή που αξίζει να δοκιμάσεις
Μπακαλιαρόπιτα Κέρκυρας: Η top αποκριάτικη συνταγή που αξίζει να δοκιμάσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του