ΣΕΞ

Σεξ μέσα στη θάλασσα: Τρεις λόγοι για να αφήσεις στην άκρη αυτό το… σπορ!

Ναι, το σεξ μέσα στη θάλασσα αποτελεί μία από τις πιο δημοφιλείς φαντασιώσεις αρκετού κόσμου, ειδικά των νεαρών ζευγαριών ή εκείνων που βρίσκονται στην αρχή της σχέσης τους και είναι… ασυγκράτητοι. Μάλιστα, το καλοκαίρι, η επιθυμία για ερωτική συνεύρεση μέσα στο νερό, είναι όλο πιο μεγάλη.

Ωστόσο, υπάρχουν αρκετοί λόγοι που θα πρέπει να το ξανασκεφτείς ή καλύτερα να αφήσεις στην άκρη το… σπορ αυτό. Εμείς σού έχουμε παρακάτω τρεις σημαντικούς λόγους που το σεξ μέσα στη θάλασσα είναι επικίνδυνο.

Είσαι εκτεθειμένη σε μικρόβια

Δεν χρειάζεται να στο πούμε εμείς, το φαντάζεσαι ήδη. Αν κάνεις σεξ στη θάλασσα κινδυνεύεις σοβαρά να “κολλήσεις” διάφορα μικρόβια. Με τη διείσδυση διοχετεύεται στον κόλπο σου και θαλασσινό νερό, το οποίο περιέχει βακτήρια και λοιπούς μικροοργανισμούς. Επίσης, υπάρχει μάλιστα μεγάλη πιθανότητα να ταλαιπωρηθείς από κολπίτιδες και τραχηλίτιδες.

Μύθος η ηδονή

Ναι, είναι μία από τις πιο δημοφιλείς φαντασιώσεις. Ναι, σε πολλά ζευγάρια η ιδέα ότι μπορεί να τους “δουν” ή ότι κάνουν σεξ σε δημόσιο χώρο να λειτουργεί σαν… ερωτικά πουσάρισμα. Όμως, στην πραγματικότητα, όπως εξηγούν οι ειδικοί, είναι μύθος η ηδονή. Ναι, το υγρό στοιχείο είναι ερωτογενές, όμως, μέσα στη θάλασσα – επιστημονικά μιλώντας οι ειδικοί – η χαμηλή θερμοκρασία του νερού δεν επιτρέπει τη μέγιστη απόλαυση. Κι αυτό διότι το θαλασσινό νερό τροποποιεί σημαντικά το pΗ του κόλπου, με αποτέλεσμα μετά από λίγα λεπτά να μειώνεται η απόλαυση που οφείλεται στην ανεπαρκή λίπανση του κόλπου.

Δεν υπάρχει προφύλαξη

Ο τρίτος σημαντικός λόγος που κάνει απαγορευτικό το σεξ μέσα στη θάλασσα, είναι η απουσία προφύλαξης. Όπως καταλαβαίνετε, προφυλακτικό μέσα στο νερό, δεν μπορείτε να βάλετε, που σημαίνει πως σε αυτή την περίπτωση είστε εκτεθειμένοι σε σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα.

Όσο για μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη, οι πιθανότητες μέσα στο νερό είναι πιο μειωμένες, λόγω της σπερματοκτόνου δράσης του θαλασσινού νερού, όμως, πάντα υπάρχουν, γι’ αυτό και πρέπει να προσέχετε.

Διαβάστε επίσης

5 πράγματα που θα συμβούν στο σώμα σου αν σταματήσεις να κάνεις σεξ

Ποια είναι η βιταμίνη που ανεβάζει στα ύψη τη σεξουαλική επιθυμία το καλοκαίρι;

Δημητρα Ζαρκου

Recent Posts

Παρουσιάστηκε ένα γιγαντιαίο πρόγραμμα πρόληψης Υγείας για 3 καρκίνους και καρδιαγγειακά νοσήματα

Το απόγευμα της Παρασκευής, παρουσιάστηκε ολοκληρωμένο το Εθνικό Πρόγραμμα Πρόληψης «Προλαμβάνω», σε ειδική εκδήλωση στο…

1 ημέρα ago

Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος: Χώρισαν μετά από 6 χρόνια γάμου

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε το απόγευμα της Παρασκευής 26 Απριλίου η είδηση πως η…

2 ημέρες ago

Ξεκινά η προπώληση των εισιτηρίων για την Τόσκα στο Ηρώδειο

Η Εθνική Λυρική Σκηνή ανοίγει το φετινό πρόγραμμα του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου στο Ωδείο Ηρώδου…

2 ημέρες ago

Dua Lipa: Η εντυπωσιακή Chanel τουαλέτα της που χρειάστηκε 1.000 ώρες να φτιαχτεί

Στην κορυφή των πιο επιδραστικών καλλιτεχνών για το 2024 τοποθέτησε το περιοδικό ΤΙΜΕ τη Dua…

2 ημέρες ago

ΕΦΕΤ: Ανακαλούνται φρέσκα ζυμαρικά με σπανάκι και κάσιους (φωτογραφία)

Φρέσκα ζυμαρικά ιταλικής προέλευσης, που μπορεί να περιέχουν αραχίδες, ανακαλεί ο ΕΦΕΤ. Σύμφωνα με την…

2 ημέρες ago

CITRUS: Ανακαλύψτε όλα τα αρώματα της Χίου!

Η CITRUS ανακοινώνει με υπερηφάνεια το λανσάρισμα του νέου της ηλεκτρονικού καταστήματος, προσφέροντας στο καταναλωτικό…

2 ημέρες ago