Shopping

Οι νέες Φέτες Zωής Superfoods είναι οι ισορροπημένες και γευστικές προτάσεις που αναζητούσαμε

Το Κρίς Κρίς, για περισσότερα από 50 χρόνια αποτελεί την καθημερινή επιλογή του ελληνικού νοικοκυριού, καθώς προσφέρει στον καταναλωτή γευστικά και διατροφικά ισορροπημένα προϊόντα. Όντας το πρώτο συσκευασμένο ψωμί του τοστ στην Ελλάδα από το 1967, όλα αυτά τα χρόνια συνεχίζει να προσφέρει καινοτόμα προϊόντα και διαμορφώνει τις τάσεις της αγοράς.

Στις μέρες μας, ο σύγχρονος καταναλωτής επιλέγει έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής και αναζητά προϊόντα που συνδυάζουν την ισορροπία, τη γεύση και τη διατροφική αξία. Για αυτό, τα Superfoods, ή αλλιώς «υπερτροφές» γίνονται η μεγαλύτερη διατροφική τάση και παίζουν πλέον πρωταγωνιστικό ρόλο στις επιλογές του!

Το Κρίς Κρίς , το οποίο έφερε πρώτο στη ζωή μας το ψωμί σε φέτες υψηλής διατροφικής αξίας με τις Φέτες Ζωής καινοτομεί ξανά με τις νέες Φέτες Zωής Superfoods, προσφέροντας πρωτοποριακούς γευστικούς συνδυασμούς ιδιαίτερων και εκλεκτών συστατικών. Οι Φέτες Ζωής Superfoods συμβάλλουν στην πρόσληψη πολύτιμων διατροφικών στοιχείων και ανταποκρίνονται στις καθημερινές ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου.

Οι τρεις προτάσεις της νέας σειράς ψωμιών τοστ ΦΕΤΕΣ ΖΩΗΣ SUPERFOODS, χωρίς προσθήκη ζάχαρης, συνδυάζουν την ισορροπία και την απόλαυση! Δοκίμασέ τες και επίλεξε την δική σου αγαπημένη!

ΦΕΤΕΣ ΖΩΗΣ SUPERFOODS με ΑΛΕΥΡΙ ΒΡΩΜΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΗΣ & ΦΥΤΡΩΜΕΝΟΥΣ ΣΠΟΡΟΥΣ ΣΙΚΑΛΗΣ

Μία πρόταση, για όσους επιζητούν την ισορροπημένη διατροφή στην καθημερινότητα τους, πλούσια σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία. Συνδυάζει την υψηλή διατροφική αξία της βρώμης και των φυτρωμένων σπόρων με την σίκαλη, ωφέλιμη πηγή διαιτητικών ινών, φωσφόρου, μαγνησίου, πρωτεϊνών και βιταμίνης Β1, που δρουν και ως αντιοξειδωτικά. Οι φυτρωμένοι σπόροι λαμβάνονται κατά το πρώτο στάδιο ανάπτυξης του φυτού και έχουν υψηλότερη διατροφική αξία σε σύγκριση με τους απλούς σπόρους. Είναι πιο εύκολοι στην πέψη και αποτελούν πηγή μετάλλων και ιχνοστοιχείων

ΦΕΤΕΣ ΖΩΗΣ SUPERFOODS με ΑΛΕΥΡΙ ΝΤΙΝΚΕΛ, ΚΟΥΡΚΟΥΜΑ & CHIA

Μια πρόταση που συνδυάζει, μεταξύ άλλων, την υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη του σιταριού Ντίνκελ, με τις φυσικές αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες του κουρκουμά και τα «καλά» λιπαρά των σπόρων chia. Επιπλέον οι σπόροι chia διαθέτουν διαιτητικές ίνες και προσφέρουν στον οργανισμό μας την επαρκή καθημερινή ποσότητα πρόσληψης ασβεστίου και σιδήρου.

ΦΕΤΕΣ ΖΩΗΣ SUPERFOODS με ΑΛΕΥΡΙ ΑΠΟ ΣΠΟΡΟΥΣ ΚΑΝΝΑΒΗΣ & ΛΙΝΑΡΟΣΠΟΡΟ

Μια πρόταση που αποτελεί φυσική πηγή Ω3 λιπαρών οξέων και συνδυάζει τον θρεπτικό και διατροφικά ωφέλιμο σπόρο κάνναβης, με τις ευεργετικές ιδιότητες του λιναρόσπορου, απαραίτητου στην καθημερινή μας διατροφή. Ο σπόρος της κάνναβης & ο λιναρόσπορος χαρακτηρίζονται ως «υπερτροφές» καθώς περιέχουν υψηλές ποσότητες Ω3 & Ω6 λιπαρών οξέων σε ιδανική για τον ανθρώπινο οργανισμό αναλογία, ενώ αποτελούν και πηγές πρωτεϊνών, φυτικών ινών και άλλων απαραίτητων στοιχείων. Επίσης είναι προϊόντα βιώσιμης καλλιέργειας, φιλικά προς το περιβάλλον καθώς έχουν χαμηλές καλλιεργητικές απαιτήσεις.

Το Κρίς Κρίς σήμερα, αλλάζει τα δεδομένα στην αξιοποίηση των superfoods στο ψωμί και μας προσφέρει μια μεγάλη οικογένεια ισορροπημένων, απολαυστικών και καινοτόμων προϊόντων, για να απολαμβάνουμε μικρές στιγμές χαράς στην καθημερινότητά μας.

infowoman team

Recent Posts

“Kinds of Kindness”: Το πρώτο teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου

Λίγες ημέρες μετά τα τέσσερα Οσκαρ που απέσπασε το «Poor Things» στη φετινή τελετή απονομής…

14 λεπτά ago

Αποπνικτική η ατμόσφαιρα από την αφρικανική σκόνη – Πότε υποχωρεί

Αποπνικτική είναι η ατμόσφαιρα σήμερα στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, καθώς η αφρικανική σκόνη έχει…

24 λεπτά ago

Ένωση Πνευμονολόγων Ελλάδας: SOS λόγω της μεγάλης συγκέντρωσης σκόνης στην ατμόσφαιρα

Η Ένωση Πνευμονολόγων Ελλάδας καλεί τους πολίτες, και ιδιαίτερα τα άτομα που ανήκουν στις ευάλωτες…

17 ώρες ago

2ο Συνέδριο Ασθενών: Ο καρκίνος του μαστού στην Ελλάδα σήμερα

Οι εργασίες του 2ου συνεδρίου ασθενών «O καρκίνος του μαστού στην Ελλάδα σήμερα», ολοκληρώθηκαν με…

17 ώρες ago

Η βραδιά που ο Μάρλον Μπράντο αρνήθηκε το Όσκαρ κι έστειλε μία Ινδιάνα στη θέση του

Ήταν στις 27 Μαρτίου 1973, όταν ο ηθοποιός Μάρλον Μπράντο αρνήθηκε το Όσκαρ Α’ Ανδρικού…

18 ώρες ago

Νηστίσιμοι τοματοκεφτέδες- Το κόλπο για να μη σας διαλύονται στο τηγάνι!

Οι κεφτέδες είναι το αγαπημένο φαγητό των περισσοτέρων. Ακόμα και την περίοδο της νηστείας! Είτε…

18 ώρες ago