Ζώδια

Τι είναι τελικά ο ανάδρομος Ερμής και ποια ζώδια αυτές τις μέρες «τυραννούνται»;

Ανάδρομος είναι ο Ερμής την περίοδο αυτή και δεν είναι λίγα τα ζώδια που γκρινιάζουν πως… κακοπερνούν! Το απόγευμα της Τρίτης 13 Οκτωβρίου 2020 ο Ερμής άρχισε την ανάδρομη κίνηση του, την τελευταία για αυτή τη χρονιά, από το σταθερό ζώδιο του Σκορπιού για να περάσει στις 23/10, πάντα ανάδρομος, στον Ζυγό και από αυτό το ζώδιο θα ξεκινήσει την ορθή του πορεία στις 4 Νοεμβρίου.

Τι είναι, όμως, ο ανάδρομος Ερμής;

Όλοι γνωρίζουμε πλέον την έννοια ανάδρομοι πλανήτες αλλά στην πραγματικότητα δεν υπάρχει ανάδρομη κίνηση του πλανήτη, απλά έτσι φαίνεται από τη γη! Ο τομέας που επηρεάζει ο κάθε πλανήτης διογκώνεται κατά την φαινόμενη αναδρομή του το ενδιαφέρον μας εστιάζεται εκεί. Έτσι, με τον Ερμή ανάδρομο, το εμπόριο, η επικοινωνία, τα ταξίδια, ακόμη και η μόρφωση συναντούν εμπόδια, παρανοήσεις και καθυστερήσεις. Το διάστημα που ο Ερμής λοιπόν είναι ανάδρομος θα πρέπει να τσεκάρουμε δυο φορές τα ραντεβού, τις σημειώσεις, τα γραπτά, τα τηλεφωνήματα και τα mails μας όπως και τους υπολογιστές και γενικότερα τις ηλεκτρονικές συσκευές μας για να αποφύγουμε λάθη και προβλήματα.

Το διάστημα που ο Ερμής θα κινείται στο μυστηριώδες, έντονα συναισθηματικό και παθιασμένο ζώδιο του Σκορπιού επικοινωνούμε με έναν τρόπο διερευνητικό προσπαθώντας να κατανοήσουμε την ψυχολογία του συνομιλητή μας και γιατί όχι να του επιβληθούμε ψυχολογικά χρησιμοποιώντας με μαεστρία τις κατάλληλες λέξεις. Ωστόσο με την ανάδρομη κίνηση του μπορεί να εστιάσουμε το ενδιαφέρον μας σε ζητήματα όχι τόσο σημαντικά και να χάσουμε την ουσία των πραγμάτων.

Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο από τον ανάδρομο Ερμή;

Την περίοδο που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομος στον Σκορπιό τα ζώδια της ίδιας ομάδας του Νερού (Ιχθύες και Καρκίνος) δεν θα αντιμετωπίσουν ιδιαίτερα προβλήματα σε αντίθεση με τους Σκορπιούς, Λέοντες, Ταύρους και Υδροχόους που θα βρεθούν μπροστά σε δυσκολίες, ιδιαίτερα αν είναι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο των ζωδίων τους.

Διαβάστε τα υπόλοιπα ζώδια μόνο στο www.astrologos.gr!

infowoman team

Recent Posts

Παρουσιάστηκε ένα γιγαντιαίο πρόγραμμα πρόληψης Υγείας για 3 καρκίνους και καρδιαγγειακά νοσήματα

Το απόγευμα της Παρασκευής, παρουσιάστηκε ολοκληρωμένο το Εθνικό Πρόγραμμα Πρόληψης «Προλαμβάνω», σε ειδική εκδήλωση στο…

1 ημέρα ago

Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος: Χώρισαν μετά από 6 χρόνια γάμου

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε το απόγευμα της Παρασκευής 26 Απριλίου η είδηση πως η…

2 ημέρες ago

Ξεκινά η προπώληση των εισιτηρίων για την Τόσκα στο Ηρώδειο

Η Εθνική Λυρική Σκηνή ανοίγει το φετινό πρόγραμμα του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου στο Ωδείο Ηρώδου…

2 ημέρες ago

Dua Lipa: Η εντυπωσιακή Chanel τουαλέτα της που χρειάστηκε 1.000 ώρες να φτιαχτεί

Στην κορυφή των πιο επιδραστικών καλλιτεχνών για το 2024 τοποθέτησε το περιοδικό ΤΙΜΕ τη Dua…

2 ημέρες ago

ΕΦΕΤ: Ανακαλούνται φρέσκα ζυμαρικά με σπανάκι και κάσιους (φωτογραφία)

Φρέσκα ζυμαρικά ιταλικής προέλευσης, που μπορεί να περιέχουν αραχίδες, ανακαλεί ο ΕΦΕΤ. Σύμφωνα με την…

2 ημέρες ago

CITRUS: Ανακαλύψτε όλα τα αρώματα της Χίου!

Η CITRUS ανακοινώνει με υπερηφάνεια το λανσάρισμα του νέου της ηλεκτρονικού καταστήματος, προσφέροντας στο καταναλωτικό…

2 ημέρες ago