#shareyourstory: Κατερίνα Μακρυγιάννη

shareyourstory-κατερίνα-μακρυγιάννη

Με σκοπό να αναγνωρίσουν και να επιβραβεύσουν τα επαγγελματικά κατορθώματα των Ελληνίδων γυναικών σε επαγγελματικό επίπεδο και να ενθαρρύνουν όλο και περισσότερες Ελληνίδες να επιμείνουν και να κυνηγήσουν με θάρρος τις φιλοδοξίες τους, τα Greek International Women Awards (GIWA) σάς δίνουν για δεύτερη φορά τη δυνατότητα με την ψήφο σας να αναδείξετε και να επιβραβεύσετε τις Ελληνίδες ανά τον κόσμο για τα επαγγελματικά τους επιτεύγματα!

169 Ελληνίδες από 13 χώρες παγκοσμίως μοιράστηκαν την ιστορία τους δηλώνοντας συμμετοχή. Τώρα, οι γυναίκες που πέρασαν στο τελευταίο στάδιο της διαδικασίας των βραβείων, μπορούν να αναγνωριστούν και να επιβραβευτούν για την πορεία και το έργο τους με τη δική σας ψήφο.

Το infowoman.gr, χορηγός επικοινωνίας των βραβείων Greek International Women Awards, σας παρουσιάζει σε αποκλειστικότητα τις ιστορίες των υποψηφίων γυναικών. Πιστέψτε μας, αξίζει να τις γνωρίσετε καλύτερα!

Η Κατερίνα Μακρυγιάννη μοιράζεται τη δική της ιστορία:

Πες μας τη δική σου επαγγελματική ιστορία και ποια είναι τα μελλοντικά σου σχέδια…

Μεγαλώνοντας σε οικογενειακό περιβάλλον που η δημιουργία κοσμημάτων με τα χέρια και η τέχνη είναι αναπόσπαστα στοιχεία της καθημερινότητας του, η επαγγελματική μου πορεία τόσο σε σχεδιαστικό επίπεδο όσο και στην ευθύνη της οικογενειακής επιχείρησης που παρέλαβα από τους γονείς μου, καθόρισαν τη ματιά μου, το ύφος της δουλειάς μου και τη μετέπειτα εξέλιξή μου. Εμπνέομαι, δημιουργώ και κατασκευάζω συλλογές από τα πρώτα μου βήματα στον κόσμο του κοσμήματος, παράλληλα με τα 13 χρόνια που μετράω στο τιμόνι της οικογενειακής επιχείρησης.

Για το μέλλον επιδιώκω πάντα μέσα από την προσωπική μου εργασία να καθιερώσω το brand “Κατερίνα Μακρυγιάννη” έτσι ώστε να έχει την αναγνωρισιμότητα του προσωπικού μου ύφους και την ανοδική πορεία που ονειρεύομαι να έχω.

Παράλληλα με τη διεύρυνση του επιχειρηματικού μου οράματος, η εξέλιξή μου στα σχέδια των συλλογών μου είναι καθοριστικό κομμάτι της επαγγελματικής μου πορείας.

Ποια είναι η μεγαλύτερη δυσκολία που αντιμετώπισες στην επαγγελματική σου πορεία μέχρι σήμερα και πως κατάφερες να την ξεπεράσεις;

Η μεγαλύτερη δυσκολία που έχω αντιμετωπίσει στην επαγγελματική μου πορεία μέχρι και σήμερα, έχει να κάνει κυρίως με την μηχανογράφηση της μικρής οικογενειακής επιχείρησης που παρέλαβα, η οποία είναι άκρως απαραίτητη για την καθημερινότητά μου και για τον τρόπο λειτουργίας μιας σύγχρονης επιχείρησης. Η ηλεκτρονική οργάνωση εξυπηρετεί σε υπέρτατο βαθμό την επικοινωνία με τους συνεργάτες μου και τους πελάτες είτε στο εσωτερικό είτε στο εξωτερικό.

Για να παραμείνουν η δημιουργικότητά μου και η διάθεσή μου για περαιτέρω εξέλιξη σε ανοδική τάση, έχω σίγουρα περάσει ατελείωτες ώρες εργασίας στο γραφείο μου με τον υπολογιστή μου προσπαθώντας να αντιμετωπίζω όλες τις γραφειοκρατικές δυσκολίες που έχει να ξεπεράσει η μετακίνηση κοσμημάτων της επιχείρησής μου και ειδικά όταν αυτά ταξιδεύουν εκτός συνόρων.

Ποια πιστεύεις πως είναι η θέση της γυναίκας στη σύγχρονη κοινωνία και πως θα μπορούσε να εξελιχθεί ακόμα περισσότερο;

Η θέση της γυναίκας στη σύγχρονη κοινωνία έχει σίγουρα αρκετή πορεία ακόμα για να συμβαδίσει με τις απαιτήσεις της σύγχρονης πραγματικότητας. Θα έπρεπε να θεωρείται αυτονόητη η παρουσία της σε καίριες θέσεις ευθύνης σε όλους τους τομείς. Η γυναικεία διορατικότητα και η ενσυναίσθηση αποτελούν ανεξάντλητη και βασική μαγιά για τη σύγχρονη κοινωνία, για το σήμερα και το αύριο. Η παιδεία και οι αξίες που αποκτούμε από το οικογενειακό μας περιβάλλον από μικρή ηλικία μας βοηθούν να αναγνωρίσουμε τη δύναμη και τη φωνή που μπορεί να έχει μια γυναίκα και τα μονοπάτια στα οποία μπορεί να οδηγηθεί με την προσωπική της εργασία, της δική της προσωπικότητα και το δικό της ταμπεραμέντο.

Τι σημαίνει για σένα η υποψηφιότητα σου στα βραβεία GIWA;

Η συμμετοχή μου ως υποψήφια στα βραβεία GIWA και ειδικά ανάμεσα σε αξιόλογες και αντάξιες ελληνίδες επαγγελματίες από όλο τον κόσμο, αποτελεί σίγουρα τιμή για εμένα και σίγουρα αναγνώριση της μέχρι τώρα πορείας μου στον κλάδο του κοσμήματος εντός και εκτός Ελλάδας.

Η σύνδεσή μου με σύγχρονες τάσεις, μου παρέχει τη δυνατότητα αλληλεπίδρασης με όλες τις κατηγορίες των βραβείων και με τη γυναικεία ελληνική ματιά και επιχειρηματικότητα.

Σχετικά Άρθρα
%ce%b1%cf%85%cf%84%ce%ad%cf%82-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%bf%ce%b9-%ce%bc%ce%b5%ce%b3%ce%ac%ce%bb%ce%b5%cf%82-%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%ae%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%b5%cf%82-%cf%84%cf%89%ce%bd-%cf%860
Αυτές είναι οι μεγάλες νικήτριες των φετινών βραβείων GIWA!
shareyourstory-%ce%b7%cf%81%cf%8e-%ce%ba%ce%bf%cf%85%cf%84%cf%83%ce%b9%ce%bf%cf%8d%ce%bc%cf%80%ce%b10
#shareyourstory: Ηρώ Κουτσιούμπα
shareyourstory-%ce%bb%ce%b9%ce%bb%ce%ae-%cf%80%cf%85%cf%81%ce%ac%ce%ba%ce%b70
#shareyourstory: Λιλή Πυράκη
shareyourstory-%ce%bc%ce%b1%cf%81%ce%af%ce%b1-%cf%83%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%bf%cf%80%ce%bf%cf%8d%ce%bb%ce%bf%cf%850
#shareyourstory: Μαρία Σαραντοπούλου
shareyourstory-%ce%bc%ce%b1%cf%81%ce%af%ce%b1-%cf%87%ce%b1%cf%84%ce%b6%ce%b7%ce%b1%cf%83%ce%bb%ce%ac%ce%bd%ce%b70
#shareyourstory: Μαρία Χατζηασλάνη
shareyourstory-%ce%bb%ce%af%ce%b6%ce%b1-%ce%ba%ce%bf%cf%81%ce%bf%ce%bc%ce%b7%ce%bb%ce%ac0
#shareyourstory: Λίζα Κορομηλά

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του