Shopping

Μια νέα καινοτομία για το αλλεργικό και πολύ ευαίσθητο δέρμα παρουσιάζει η La Roche-Posay

Οι εποχικές αλλεργίες αρχίζουν να κάνουν σιγά σιγά την παρουσία τους αισθητή. Αν και ο περισσότερος κόσμος θεωρεί πως οι αλλεργίες της Άνοιξης βρίσκονται στη φύση και στους εξωτερικούς χώρους, η αλήθεια είναι ότι μέσα στο σπίτι ερχόμαστε αντιμέτωποι με αρκετά αλλεργιογόνα. Πρόσθετα καλλυντικών, ακάρεα σκόνης σπιτιού, τροφικές αλλεργίες και απορρυπαντικά πλυντηρίου είναι μόνο μερικά από αυτά.

Η La Roche-Posay αποδεικνύει πως ακόμη και όταν #μενουμεσπιτι μέσα από τα εξειδικευμένα προϊόντα και τις ολοκληρωμένες προϊοντικές προτάσεις της βελτιώνει τις ζωές των ανθρώπων προστατεύοντας και φροντίζοντας το ευαίσθητο δέρμα.

Μια νέα καινοτομία για το αλλεργικό και πολύ ευαίσθητο δέρμα παρουσιάζει η La Roche-Posay, με το νέο λανσάρισμα του Toleriane Ultra Dermallergo Serum, ένας καθημερινός ορός που παρέχει ανακούφιση και επανορθώνει τον δερματικό φραγμό. Το πρωταγωνιστικό συστατικό, Neurosensine, ελέγχει την επαγόμενη αντιδραστικότητα του δέρματος και εξασφαλίζει άμεση ανακούφιση.

Η καθημερινή σταγόνα δύναμης για το αλλεργικό δέρμα

Για το πρόσωπο και τα μάτια

Συστατικά

Neurosensine: Ισχυρό καταπραϋντικό δερματολογικό ενεργό συστατικό, παράγωγο διπεπτιδίου (δομικό στοιχείο πρωτεϊνων) που απαντάται εκ φύσεως στον οργανισμό μας. αναστέλλει την αέσθηση πόνου και μειώνει την ευαισθησία του δέρματος.

• Osmolyte: Αμινοξύ από το παντζάρι, το οποίο προστατεύει τα κύτταρα από το περιβαλλοντικό στρες όπως την αφυδάτωση και την οξείδωση. ενισχύει τον δερματικό φραγμό αναστέλλοντας την απώλεια νερού από το δέρμα.

Ιαματικό νερό la roche-posay: Χάρη στη μοναδική σύνθεσή του, πλούσια σε μεταλλικά στοιχεία, διαθέτει καταπραϋντικές ιδιότητες που μειώνουν τον ερεθισμό του δέρματος.

A Better Life at Home by La Roche-Posay

Σε αυτό το πλαίσιο με σεβασμό στις εξελίξεις της επικαιρότητας, η La Roche-Posay θα πραγματοποιήσει μια σειρά digital ενεργειών στα πλαίσια της επικοινωνιακής της καμπάνιας, “A Better Life at Home”, ενημερώνοντας τους καταναλωτές με δημιουργικό τρόπο για τις εποχικές αλλεργίες στο σπίτι και την προστασία τους από αυτές:

Instagram live «Αλλεργίες στο σπίτι» – με την Δερματολόγο & Αφροδισιολόγο, Δρ. Αναστασία Τζούμα , στο Instagram Account της Beauty Vlogger, Σουζάνας Κεγγίτση – Σάββατο 25 Απριλίου στις 8:00μμ

Η Δρ. Αναστασία Τζούμα απαντά στις ερωτήσεις της Σουζάνας Κεγγίτση και δίνει συμβουλές για τις εποχιακές αλλεργίες και τις επιπτώσεις στο δέρμα. Μαζί συζητούν για το πως μπορούμε να προστατεύσουμε την επιδερμίδα μας κατά την περίοδο παραμονής στο σπίτι και της επαφής μας με τα κατοικίδια ζώα αλλά και από τα υπόλοιπα καλλυντικά προϊόντα που χρησιμοποιούμε.

Healthy Living @ Home, στο Instagram Account της Πρωταθλήτριας στην Ενόργανη, Βασιλική Μιλούση – Κυριακή 26 Απριλίου.

Μας υποδέχεται στο σπίτι της και μας παρουσιάζει την καθημερινή της ρουτίνα ως μανούλα, με διατροφικά tips και συμβουλές ομορφιάς

• Advice an Expert

Από τις 28 Απριλίου μέσα από το Instagram Account της @Larocheposaygr, η Δερματολόγος & Αφροδισιολόγος, Δρ. Αναστασία Τζούμα και ο Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, Μάνος Δημητρούλης μας μιλούν για τις εποχιακές αλλεργίες και τις επιπτώσεις στο δέρμα και στην διατροφή.

Gianna Maravella

Recent Posts

Σωστό βάρος, σωστή διατροφή, άσκηση και όχι κακές συνήθειες κρατούν μακριά τα νοσήματα

Οι παραδοσιακές συμβουλές για άσκηση, σωστό βάρος, σωστή διατροφή, και όχι κακές συνήθειες, τεκμηριώνονται πλέον…

1 ώρα ago

Eurovision 2024: Σαρωτική νίκη της Ελβετίας – 11η η Ελλάδα

Η Ελβετία με το Νέμο και το τραγούδι “Code” αναδείχθηκε νικήτρια του 68ου διαγωνισμού της…

8 ώρες ago

Eurovision 2024 – Τελευταία ενημέρωση: Εκτός η Ολλανδία από τον διαγωνισμό

Αποβλήθηκε ο Ολλανδός καλλιτέχνης από τον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού. Εκτός του τελικού της Eurovision τέθηκε…

20 ώρες ago

8 δότες έδωσαν ζωή σε 25 ασθενείς τις ημέρες του Πάσχα

Mεταμόσχευση οργάνων από 8 δότες σε 25 ασθενείς πραγματοποιήθηκε τις ημέρες των εορτών, κάνοντας για…

20 ώρες ago

Στην Παγίδα του Νόμου: Mια διαχρονική ταινία έρχεται το Μαΐο στους κινηματογράφους

«We all scream for ice-cream» και γνήσιος σουρεαλισμός από τον Τζιμ Τζάρμους στη γνωστότερη ταινία…

2 ημέρες ago

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Η άγνωστη ιστορία του χορού με τον Τραβόλτα και… η παρέμβαση που τους «έσωσε»

Όταν ο Τζον Τραβόλτα μοιράστηκε τον διάσημο χορό του με την αείμνηστη πριγκίπισσα Νταϊάνα σε…

2 ημέρες ago