Beauty Must

Τα καλλυντικά της Βασίλισσας Ελισάβετ είναι προσιτά και μπορείς να τα αποκτήσεις κι εσύ

Η Βασίλισσα Ελισάβετ Β’ είναι μία από τις μακροβιότερες μονάρχεις της ιστορίας. Είτε είναι παρούσα σε έναν βασιλικό γάμο, είτε σε μία επίσημη φωτογράφιση, δείχνει πάντα αψεγάδιαστη, τι κι αν η Αυτού Μεγαλειότητα της είναι 94 ετών!

Φυσικά, και το πρόγραμμα ομορφιάς της παίζει ένα πολύ σημαντικό ρόλο στο να διατηρεί υγιές το δέρμα της. Όμως, τι προϊόντα χρησιμοποεί;

Παρά το γεγονός ότι λίγα είναι γνωστά για το πρόγραμμα καθημερινής φροντίδας του προσώπου της, τα brands που χρησιμοποιεί η Βασίλισσα είναι αρκετά γνωστά στο ευρύ κοινό, πολλά εκ των οποίων και προσιτά στις τιμές.

Για να πάρουμε λοιπόν μία ιδέα για το τι κρύβει το βασιλικό νεσεσέρ

Clarins Ever Matte Mineral Powder Compact £28 (€31,1)

Η Βασίλισσα Ελισάβετ αγαπά ιδιαίτερα τη γαλλική εταιρεία καλλυντικών Clarins. Χρησιμοποιεί τα προϊόντα της από το 1953, οπότε και έδωσε την άδεια στην εταιρεία να σχεδιάσει μία απόχρωση κραγιόν για να ταιριάζει με το φόρεμά της- η βασίλισσα έχει αδυναμία στην πούδρα Ever Matte Mineral Powder Compact. Της ίδιας εταιρείας μάλιστα είναι και η αγαπημένη της κρέμα χεριών, Clarins Hand and Nail Treatment Cream.

Elizabeth Arden’s Eight Hour Cream Skin Protectant, £28 (€31,1)

Η Elizabeth Arden αποτελεί τη βασιλική εγγύηση για πάνω από 55 χρόνια. Ωστόσο, είναι εξαιρετικά πιθανό οι αναφορές ότι η Βασίλισσα Ελισάβετ χρησιμοποιεί αυτή τη φίρμα να είναι αλήθεια. Φήμες λένε ότι η βασίλισσα διατηρεί απαλό το δέρμα της με μία στρώση της κρέμας Eight Hour Cream Skin Protectant της Elizabeth Arden, η οποία κάνει θαύματα στο αφυδατωμένο δέρμα.

Elizabeth Arden lipstick, £22 (€24,5)

Της ίδιας εταιρείας είναι και το αγαπημένο κραγιόν της βασίλισσας, την οποία σπάνια θα δει κανείς χωρίς μία ροζ ή φούξια απόχρωση στα χείλη της. Αν και δεν είναι γνωστό ποιο ακριβώς χρώμα προτιμά, ωστόσο τείνει προς τις πιο ροζ αποχρώσεις, όπως η Wildberry της Elizabeth Arden.

Essie Ballet Slippers, £7.99 (€8,99)

Αν και σπάνια εμφανίζεται χωρίς γάντια, η Βασίλισσα Ελισάβετ αγαπά το τέλειο μανικιούρ. Λέγεται ότι επιλέγει μία πολύ πολύ απαλή απόχρωση για τα νύχια της και σύμφωνα με αναφορές το Ballet Slippers της Essie είναι το αγαπημένο της.

Ναυσικά Διαμαντοπούλου

Recent Posts

Παρουσιάστηκε ένα γιγαντιαίο πρόγραμμα πρόληψης Υγείας για 3 καρκίνους και καρδιαγγειακά νοσήματα

Το απόγευμα της Παρασκευής, παρουσιάστηκε ολοκληρωμένο το Εθνικό Πρόγραμμα Πρόληψης «Προλαμβάνω», σε ειδική εκδήλωση στο…

1 ημέρα ago

Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος: Χώρισαν μετά από 6 χρόνια γάμου

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε το απόγευμα της Παρασκευής 26 Απριλίου η είδηση πως η…

2 ημέρες ago

Ξεκινά η προπώληση των εισιτηρίων για την Τόσκα στο Ηρώδειο

Η Εθνική Λυρική Σκηνή ανοίγει το φετινό πρόγραμμα του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου στο Ωδείο Ηρώδου…

2 ημέρες ago

Dua Lipa: Η εντυπωσιακή Chanel τουαλέτα της που χρειάστηκε 1.000 ώρες να φτιαχτεί

Στην κορυφή των πιο επιδραστικών καλλιτεχνών για το 2024 τοποθέτησε το περιοδικό ΤΙΜΕ τη Dua…

2 ημέρες ago

ΕΦΕΤ: Ανακαλούνται φρέσκα ζυμαρικά με σπανάκι και κάσιους (φωτογραφία)

Φρέσκα ζυμαρικά ιταλικής προέλευσης, που μπορεί να περιέχουν αραχίδες, ανακαλεί ο ΕΦΕΤ. Σύμφωνα με την…

2 ημέρες ago

CITRUS: Ανακαλύψτε όλα τα αρώματα της Χίου!

Η CITRUS ανακοινώνει με υπερηφάνεια το λανσάρισμα του νέου της ηλεκτρονικού καταστήματος, προσφέροντας στο καταναλωτικό…

2 ημέρες ago