Ομορφιά

Αυτά είναι τα αγαπημένα αρώματα 6 αγαπημένων σταρ

Αλήθεια, δεν έχει τύχει και σε εσάς να μυρίσετε ένα άρωμα και αμέσως στο μυαλό σας να σας έρθει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο; Αυτό συμβαίνει γιατί το άρωμα μπορεί να χαρακτηρίσει εκείνον που το φοράει και να το συνδέσουμε στο μυαλό μας.

Επίσης, οι περισσότερες όταν ανακαλύψουμε το άρωμα που μας ταιριάζει, μένουμε «πιστές» σε αυτό και σπάνια το αποχωριζόμαστε. Το ίδιο συμβαίνει και με πολλές κυρίες της showbiz, οι οποίες έχουν και αυτές το αγαπημένο τους άρωμα.

Διαβάστε επίσης: Αυτό ήταν το αγαπημένο άρωμα της πριγκίπισσας Νταϊάνα: Φρέσκο και φρουτώδες

Τζένιφερ Άνιστον – Chapter One

Η διάσημη ηθοποιός δεν θα μπορούσε να μη φοράει το άρωμα που είναι εμπνευσμένο από την ίδια. Ένα λουλουδένιο, «χαρούμενο» και φρέσκο άρωμα

Μέγκαν Μαρκλ – Jo Malone Wild Bluebell

Η δούκισσα του Σάσεξ έχει δηλώσει στο παρελθόν πως δε μπορεί χωρίς άρωμα, ενώ πάντα στην τσάντα της κουβαλάει ένα μικρό μπουκαλάκι. Μάλιστα, αν βγει από το σπίτι και συνειδητοποιήσει πως δεν το έχει μαζί της, επιστρέφει για να το πάρει. Αγαπημένο άρωμα της Μέγκαν είναι το Wild Bluebell του Jo Malone που θυμίζει ζωηρά σαπφειροειδή άνθη και γλυκά άνθη καμπανούλας τα οποία δένουν μοναδικά με νότες από κρίνο και λωτό.

Rihanna – Kilian Love, Don’t Be Shy

Λέγεται πως η διάσημη τραγουδίστρια είναι από τις σταρ που μοσχομυρίζουν. Πρώτα «εισέρχεται» στο χώρο το άρωμά της και μετά η ίδια. Αγαπημένο της άρωμα είναι το Love, Don’t Be Shy από το Kilian. Πρόκειται για ένα άκρως συναρπαστικό άρωμα από τρυφερά άνθη πορτοκαλιάς που μένει αξέχαστο.

Beyoncé – Emporio Armani Diamonds Intense

Από το 2008 που κυκλοφόρησε το συγκεκριμένο φρουτώδες, λουλουδένιο άρωμα του γνωστού οίκου, η διάσημη τραγουδίστρια δεν το αποχωρίζεται, όπως η ίδια έχει δηλώσει.

Margot Robbie – Calvin Klein Deep Euphoria

Η όμορφη ηθοποιός σε παλαιότερη συνέντευξή της στο Marie Claire είχε παραδεχτεί πως μικρότερη δεν φορούσε άρωμα, όταν όμως, μύρισε το Deep Euphoria του Calvin Klein ενθουσιάστηκε και από τότε δεν το αποχωρίζεται. Εξάλλου, υπήρξε και το κεντρικό πρόσωπο στην καμπάνια. Πρόκειται για ένα ανάλαφρο λουλουδένιο άρωμα.

Βικτόρια Μπέκαμ – Vilhelm Parfumerie Room Service

Η διάσημη σχεδιάστρια μόδας έχει αποκαλύψει μέσα από τα social media της, πως δεν αποχωρίζεται το άρωμά της, το οποίο έχει χαρακτηρίσει ως «πολύ σικ». Πρόκειται για ένα ανατολίτικο λουλουδένιο άρωμα για γυναίκες.

infowoman team

Recent Posts

Η Μαριλένα Καβάζη στο Infowoman: «Οι αρουραίοι είναι όλα αυτά μέσα μας που δεν μας αρέσουν»

Το «Κυνήγι Αρουραίων», του αυστριακού συγγραφέα Peter Turini, το θεατρικό έργο- σκάνδαλο που τα τελευταία 50…

19 λεπτά ago

Πώς είναι σήμερα οι ηθοποιοί από τη σειρά «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ»

Ποιος δεν έχει δει τη θρυλική σειρά του Φράνκο Τζεφιρέλι «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ»…

38 λεπτά ago

Οι «Παίχτες» επιστρέφουν με καλοκαιρινή περιοδεία!

Μετά από δύο χρονιές, με γεμάτα θέατρα χειμώνα - καλοκαίρι, και μετά από ένα χρόνο…

52 λεπτά ago

Marathon Clean Up: Με συναυλία Ήβης Αδάμου – Stavento, έπαθλα για τους νικητές και δώρα για όλους

Τα αποκαλυπτήρια της πρωτοποριακής περιβαλλοντικής δράσης  Marathon Clean Up, που διοργανώνει στις  18 και 19 Μαΐου στην Παραλία Μαραθώνα η…

1 ώρα ago

Zendaya: Με φόρεμα διά χειρός Σίλιας Κριθαριώτη εμπνευσμένο από την αφίσα της νέας της ταινίας

Η Ελληνίδα σχεδιάστρια Σίλια Κριθαριώτη έφτιαξε ένα αστραφτερό μίνι φόρεμα, μια custom-made δημιουργία αποκλειστικά για…

1 ώρα ago

Η Μαρίνα Σάττι έρχεται στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Pop, mainstream και ethnic, σαγηνευτική, αισθησιακή αλλά και τρυφερή, κυρίαρχη και λαμπερή, η Μαρίνα Σάττι,…

2 ώρες ago