5 τρόποι για να αναβαθμίσεις το ponytail σου φέτος το καλοκαίρι

Δεν ξέρω για εσάς, αλλά ένα από τα χειρότερα πράγματα το καλοκαίρι για όσες έχουμε μακριά μαλλιά είναι η αφόρητη ζέστη που νιώθουμε όταν η θερμοκρασία φτάνει στα ύψη. Αλλά ένα από τα οφέλη που έχουν τα μακριά μαλλιά είναι ότι μπορείτε να κάνετε ό,τι χτένισμα βάζει ο νους σας! Δείτε παρακάτω 5 τρόπους για να δώσετε στυλ στο ponytail σας φέτος το καλοκαίρι.

Προσθέστε έναν φιόγκο

Αν είστε θαυμάστρια του καθημερινού ponytail, απλά προσθέστε μια λεπτομέρεια που θα κάνει τη διαφορά! Ίσως σας αρέσει αυτή η ιδέα. Αυτός ο απλός τρόπος για να αναδείξετε μια αλογοουρά περιλαμβάνει μόνο την προσθήκη ενός φιόγκου. Ωστόσο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ό,τι άλλο θέλετε για να προσθέσετε μια χαριτωμένη λεπτομέρεια στο ponytail σας.

Αυστηρό ponytail

Αν θέλετε πιο επαγγελματικό αποτέλεσμα, τότε πρέπει να δοκιμάσετε την αυστηρή αλογοουρά. Κοιτάξτε πόσο κομψή είναι η Gigi Hadid… Tο μόνο ίσως πρόβλημα είναι ότι όσες έχετε σγουρά μαλλιά θα πρέπει να τα ισιώσετε για να πετύχετε αυτό το look. Τραβήξτε τα μαλλιά σας προς τα πίσω, απλώστε gel ή ψεκάστε με λακ, στερεώστε με ένα λαστιχάκι και είστε έτοιμες!

Βραδινό ponytail

Αυτό το ponytail είναι ιδανικό για τη βραδινή σας έξοδο! Το κλειδί εδώ είναι ο όγκος. Θα πρέπει να δώσετε στα μαλλιά σας αυτό το θηλυκό αποτέλεσμα. Επίσης, με τα κατάλληλα σκουλαρίκια μπορείτε να δημιουργήσετε ένα πρωινό ή βραδινό look ανάλογα πάντα και με το ντύσιμό σας!

Χωρίς λαστιχάκι

Όλοι αγαπάμε τα ponytails στα οποία δεν φαίνεται το λαστιχάκι, καθώς κάνουν το αποτέλεσμα να μοιάζει πιο κομψό και «καθαρό». Αυτό που αγαπάμε σε αυτή την αλογοουρά είναι ότι ταιριάζει υπέροχα σε ένα επίσημο γεγονός αλλά και σε μια απλή βραδινή έξοδο. Αφήστε δύο τούφες να πέφτουν χαλαρά μπροστά στο πρόσωπο για ένα πιο ανάλαφρο look.

Ponytail με πλεξούδες

Αν σας αρέσουν οι πλεξούδες θα αγαπήσετε αυτό το ponytail. Μην αγχώνεστε για το πώς θα τα καταφέρετε. Στο διαδίκτυο κυκλοφορούν πολλά βιντεάκια που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε αυτό το boho look. Είναι τέλειο γιατί ταιριάζει σε κάθε περίσταση. Απλά δοκιμάστε το!

Μαρία Ιωαννάτου

Recent Posts

Παρουσιάστηκε ένα γιγαντιαίο πρόγραμμα πρόληψης Υγείας για 3 καρκίνους και καρδιαγγειακά νοσήματα

Το απόγευμα της Παρασκευής, παρουσιάστηκε ολοκληρωμένο το Εθνικό Πρόγραμμα Πρόληψης «Προλαμβάνω», σε ειδική εκδήλωση στο…

13 ώρες ago

Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος: Χώρισαν μετά από 6 χρόνια γάμου

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε το απόγευμα της Παρασκευής 26 Απριλίου η είδηση πως η…

1 ημέρα ago

Ξεκινά η προπώληση των εισιτηρίων για την Τόσκα στο Ηρώδειο

Η Εθνική Λυρική Σκηνή ανοίγει το φετινό πρόγραμμα του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου στο Ωδείο Ηρώδου…

1 ημέρα ago

Dua Lipa: Η εντυπωσιακή Chanel τουαλέτα της που χρειάστηκε 1.000 ώρες να φτιαχτεί

Στην κορυφή των πιο επιδραστικών καλλιτεχνών για το 2024 τοποθέτησε το περιοδικό ΤΙΜΕ τη Dua…

1 ημέρα ago

ΕΦΕΤ: Ανακαλούνται φρέσκα ζυμαρικά με σπανάκι και κάσιους (φωτογραφία)

Φρέσκα ζυμαρικά ιταλικής προέλευσης, που μπορεί να περιέχουν αραχίδες, ανακαλεί ο ΕΦΕΤ. Σύμφωνα με την…

1 ημέρα ago

CITRUS: Ανακαλύψτε όλα τα αρώματα της Χίου!

Η CITRUS ανακοινώνει με υπερηφάνεια το λανσάρισμα του νέου της ηλεκτρονικού καταστήματος, προσφέροντας στο καταναλωτικό…

1 ημέρα ago