Τι Νέα;

«Ρινγκ» η ελληνική Βουλή: Μπουνιές και βρισιές μεταξύ βουλευτών

Νομίζαμε ότι αυτά τα βλέπαμε σε άλλες χώρες, όπου έφευγαν καρέκλες κι έπεφταν γροθιές. Ωστόσο ανάλογες σκηνές απείρου κάλλους διαδραματίστηκαν στη Βουλή και συγκεκριμένα ακριβώς έξω από την Ολομέλεια όταν ένας βουλευτής της Ελληνικής Λύσης δέχθηκε επίθεση από πρώην βουλευτή των Σπαρτιατών που τώρα είναι ανεξάρτητος.

Πρόκειται για τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Βασίλη Γραμμένο ο οποίος δέχθηκε μπουνιά από τον Ανεξάρτητο πρώην βουλευτή των Σπαρτιατών Κωνσταντίνο Φλώρο. Ο κ. Γραμμένος μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες στο Ιατρείο της Βουλής και στη συνέχεια στο ΓΝΑ γιατί ένιωσε ζαλάδα μετά το επεισόδιο και υποβάλλεται σε εξετάσεις.

Όλα ξεκίνησαν από την Ολομέλεια όπου εξεταζόταν η άρση της ασυλίας του Προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου μετά από μήνυση που είχε υποβάλλει εναντίον του ο πατέρας του Κωνσταντίνου Φλώρου για επιθέσεις που είχε δεχθεί μέσω διαδικτύου από τρολ πίσω από τα οποία υποστηρίζει ότι είναι ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Τον βουλευτή Φλώρο προσπάθησε να συγκρατήσει συνάδελφός του όπως βλέπετε στις φωτογραφίες αλλά ήταν αδύνατον.

Μπουνιές και βρισιές

Μόλις βγήκαν από την Ολομέλεια και ενώ βρίσκονταν στις σκάλες ο βουλευτής Βασίλης Γραμμένος δέχτηκε μπουνιά από τον βουλευτή Κωνσταντίνο Φλώρο με αποτέλεσμα να μεταφερθεί τραυματισμένος στο ιατρείο.

Ο διάλογος που προηγήθηκε μεταξύ των δυο βουλευτών σοκάρει:

Κωνσταντίνος Φλώρος : Αυτό θα το κρίνουν οι δικαστές.

Β. Γραμμένος : Βούλωσε το εσύ σκουπίδι

Κ. Φλώρος : Άντε

Β. Γραμμένος: Γ@@ τη μάνα σου… Εσένα τη μανούλα σου θα τη γα@@@ θα σε πάω και με τα βραχιολάκια μέσα θα το θυμάσαι παλιόπ@@

Οι δύο τους βγήκαν έξω από την αίθουσα και τότε ο Κωνσταντίνος Φλώρος τον έπιασε από το λαιμό και τον έριξε κάτω, με τους υπόλοιπους βουλευτές να παρακολουθούσαν το επεισόδιο αποσβολωμένοι.

Κωνσταντίνος Τασούλας: «Κτηνωδία»

Για κτηνωδία μίλησε ο Πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας και τόνισε ότι οι συνέπειες αυτής της πράξης θα φροντίσει να είναι βαριές. Ο βουλευτής θα παραπεμφθεί για την άρση της ασυλίας του αλλά και στη δικαιοσύνη.

Μάλιστα όπως είπε ο κ. Τασούλας ο βουλευτής θα αποχωρήσει συνοδεία φρουράς και δεν θα συμμετέχει στις εργασίες της Βουλής για 15 ημέρες. «Ο κανονισμός δεν προβλέπει αυτή την κτηνώδη συμπεριφορά», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι όταν τον φτιάχναμε νομίζαμε ότι απευθυνόμασταν σε ανθρώπους με στοιχειώδεις κανόνες συμπεριφοράς.

Την επίθεση καταδίκασε και ο Κυριάκος Βελόπουλος. Σχολιάζοντας το επεισόδιο, ο κ. Βελόπουλος θεώρησε «αδιανόητο, μειράκια του βίου της πολιτικής, να συμπεριφέρονται με βία ως προβατόσχημοι λύκοι. Δικαιολογίες μπορεί να βρει ο καθένας όσες θέλει […] Ξέρετε ποια η διαφορά του ανθρώπου από τα υπόλοιπα ζώα; Τα ζώα αν τα πειράξεις μπορεί να αντιδράσουν. Ο άνθρωπος όμως διαφέρει στο μυαλό, την κρίση και τη λογική, που κάποιοι δεν διαθέτουν εδώ μέσα, δυστυχώς».

Διαβάστε επίσης:

Πένθος για τη Βίκυ Καγιά – Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της

infowoman team

Recent Posts

Παντρεύεται ο Γιάννης Παπαμιχαήλ – Η αναγγελία του γάμου του

Ο μονάκριβος γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ, ο Γιάννης Παπαμιχαήλ και η…

23 ώρες ago

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο: Έφυγε από τη ζωή η Άννα Παναγιωτοπούλου

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο σκόρπισε ο θάνατος της Άννας Παναγιωτοπούλου σε ηλικία 76 ετών. Την…

23 ώρες ago

Μεγάλο Σάββατο: Εντυπωσιακά έθιμα και παραδόσεις ανά την Ελλάδα

Σε κλίμα κατάνυξης, οι πιστοί σε όλη τη χώρα γιορτάζουν Μεγάλο Σάββατο, την ταφή του…

1 ημέρα ago

H πρώτη Ανάσταση γίνεται νωρίς το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου

Η Ανάσταση του Χριστού εορτάζεται από την Εκκλησία από την στιγμή της καταβάσεώς Του στον…

1 ημέρα ago

Μεγάλη Παρασκευή: Γιατί νηστεύουμε το λάδι και όχι τις ελιές;

Ένα από τα ερωτήματα, που συχνά τίθενται από πολύ κόσμο, είναι γιατί κατά τη διάρκεια…

2 ημέρες ago

Μεγάλη Παρασκευή: Το υπέροχο τραγούδι που ερμηνεύει η Βίκυ Μοσχολιού

Μεγάλη Παρασκευή σήμερα, μέρα υπέρτατης λύπης για τους Χριστιανούς όλου του κόσμου, πριν την ημέρα…

2 ημέρες ago