Τι Νέα;

Πετράλωνα: Η μαρτυρία της γειτόνισσας που βοήθησε την 50χρονη καθαρίστρια

Μια 50χρονη έζησε τον εφιάλτη σε πολυκατοικία στα Πετράλωνα, όπου μετέβη για να καθαρίσει τους κοινόχρηστους χώρους. Η μαρτυρία της γυναίκας που έσπευσε να βοηθήσει την 50χρονη καθαρίστρια, που όπως καταγγέλλει έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης κατά συρροή και ξυλοδαρμού από ένοικο διαμερίσματος, συγκλονίζει.

«Είμαι η πρώτη που είδα την γυναίκα. Την βρήκα την γυναίκα ημίγυμνη και με παραμορφωμένο το πρόσωπο της από τα χτυπήματα και ψυχολογικά ήταν χάλια», είπε η γειτόνισσα που αντιλήφθηκε πρώτη την γυναίκα που ζητούσε βοήθεια για να απεγκλωβιστεί από το διαμέρισμα του 35χρονου ενοίκου.

Όπως είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1, η ίδια η καθαρίστρια της είπε, αφού βγήκε από το νοσοκομείο και πήγε στην Αστυνομία για να κάνει επίσημη καταγγελία ό,τι «επτά φορές την βίασαν και την ξυλοκόπησαν. Ήταν χάλια η γυναίκα, σκοτωμένη στο πρόσωπο».

«Η γυναίκα κατάφερε να βγει από το μπαλκόνι και να φύγει από το διαμέρισμα. Αυτός ήταν μέσα και μούγκριζε. Καθυστέρησε η Αστυνομία. Ήρθαν πάρα πολύ αργά. Ήρθε η Αστυνομία στις 10 το βράδυ. Αυτός θα περίμενε μέσα; Έφυγε από τον φωταγωγό, μετά από τον δεύτερο όροφο είναι ανοιχτός ο φωταγωγός».

Όπως είπε η γειτόνισσα, ο 35χρονος, «την μάνα του την έδερνε όλο τον καιρό». Μάλιστα, η μητέρα του τυγχάνει να είναι επίσης καθαρίστρια.

Μάλιστα, είπε ότι καθώς αντιλήφθηκε ότι εκείνη είχε σπεύσει να βοηθήσει την 50χρονη μόλις κατάφερε να φύγει από το διαμέρισμα του, ο 35χρονος «απειλούσε εμένα και την κόρη μου επειδή βοηθήσαμε την γυναίκα, όσο ήταν μέσα. Είπε ότι θα μας πνίξει. Φοβόμαστε. Είμαστε μέσα στο σπίτι με κατεβασμένα τα ρολά. Μας είπε η Αστυνομία να μην ανοίγουμε τα ρολά, ούτε να ανοίγουμε την πόρτα όταν χτυπάει κουδούνι».

Για 5 ευρώ

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στην ΕΡΤ το άτομο που βρήκε την 50χρονη μόλις λίγη ώρα μετά τα βασανιστήρια που βίωσε στα Πετράλωνα, το θύμα βρέθηκε αιμόφυρτο, σε άθλια κατάσταση, και χωρίς να μπορεί να αρθρώσει λέξη.

Είχε πάει να καθαρίσει την πολυκατοικία για 5 ευρώ και έζησε τον απόλυτο εφιάλτη, καταλήγοντας στο νοσοκομείο χτυπημένη και βιασμένη στο σώμα και στην ψυχή.

Άφαντος παραμένει ο Βούλγαρος δράστης του πολύωρου βιασμού της καθαρίστριας, που εξακολουθεί να αναζητείται προκειμένου να συλληφθεί στα όρια του αυτόφωρου.

Μάλιστα άγνωστοι έχουν αφήσει απειλητικά μηνύματα έξω από το σπίτι του στα Πετράλωνα.

Σοφία Κωστάρα

Recent Posts

«Είμαστε Τούρκοι της Δυτικής Θράκης», δήλωσαν οι χορευτές της Μαρίνας Σάττι

Σε μία ιδιαίτερη δήλωση προχώρησαν, πριν από μερικές ημέρες, οι Huseyin Çetintaş και Yasin Ametoglou…

7 ώρες ago

Eurovision 2024: To Nemo έσπασε το βραβείο λέγοντας «Θέλει φτιάξιμο όπως και ο διαγωνισμός»

«Έσπασα τον κωδικό και έσπασα το βραβείο. Το βραβείο μπορεί να επιδιορθωθεί, και η Eurovision…

8 ώρες ago

Σωστό βάρος, σωστή διατροφή, άσκηση και όχι κακές συνήθειες κρατούν μακριά τα νοσήματα

Οι παραδοσιακές συμβουλές για άσκηση, σωστό βάρος, σωστή διατροφή, και όχι κακές συνήθειες, τεκμηριώνονται πλέον…

12 ώρες ago

Eurovision 2024: Σαρωτική νίκη της Ελβετίας – 11η η Ελλάδα

Η Ελβετία με το Νέμο και το τραγούδι “Code” αναδείχθηκε νικήτρια του 68ου διαγωνισμού της…

18 ώρες ago

Eurovision 2024 – Τελευταία ενημέρωση: Εκτός η Ολλανδία από τον διαγωνισμό

Αποβλήθηκε ο Ολλανδός καλλιτέχνης από τον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού. Εκτός του τελικού της Eurovision τέθηκε…

1 ημέρα ago

8 δότες έδωσαν ζωή σε 25 ασθενείς τις ημέρες του Πάσχα

Mεταμόσχευση οργάνων από 8 δότες σε 25 ασθενείς πραγματοποιήθηκε τις ημέρες των εορτών, κάνοντας για…

1 ημέρα ago