Η Μαρί Σαντάλ παίρνει θέση για τον τσακωμό της θείας της Σοφίας με τη βασίλισσα Λετίθια

Αυτό πάλι, να τσακώνονται και οι βασίλισσες μπροστά στον κόσμο σαν κοινές θνητές, δεν το είχαμε ξαναδεί. Αλλά όπου υπάρχει το μεσογειακό στοιχείο, τέτοιες σκηνές είναι μάλλον αναμενόμενες και για να λένε την αλήθεια, για τους απέξω, βγάζουν και πολύ γέλιο.

Σε συνέχεια λοιπόν του χτεσινού μας δημοσιεύματος για το βίντεο που κάνει το γύρο του κόσμου με την Ελληνίδα πεθερά και την Ισπανίδα νύφη να τσακώνονται, έρχεται λοιπόν λίγες ώρες αργότερα η Μαρί Σαντάλ να αφήσει τη σπόντα της για τη Λετίθια στο Twitter.

Το βίντεο με τον τσακωμό η αλήθεια είναι ότι έκανε τον γύρο του κόσμου, με αποτέλεσμα πολλοί χρήστες του διαδικτύου να σχολιάσουν την επίμαχη σκηνή. Ανάμεσά τους και η Μαρί Σαντάλ, νύφη του τ. βασιλιά της Ελλάδος Κωνσταντίνου. Η Μαρί Σαντάλ είδε με τη σειρά της τι ακριβώς συνέβη και αποφάσισε να τα βάλει με την… νύφη και να πάρει το μέρος της θείας της, πρώην βασίλισσας Σοφίας.

Σχολίασε, λοιπόν, σε tweet: «Τι λέει ο ισπανικός τύπος για αυτό; Είναι απαίσιο» έγραψε αρχικά για να προσθέσει στη συνέχεια «Αυτό με εξαγρίωσε» και να καταλήξει γράφοντας ότι «Καμία γιαγιά δεν αξίζει αυτό το είδος αντιμετώπισης. Πωπω, έδειξε τον πραγματικό της εαυτό».

Να σημειωθεί ότι η πρώην βασίλισσα της Ισπανίας Σοφία, είναι ουσιαστικά θεία της καθώς είναι αδελφή του πεθερού της Κωνστανίνου Γλίξμπουργκ.

Στην τελευταία της ανάρτηση πάντως η ίδια θέλησε να δείξει πόσο ιδανικές είναι οι σχέσεις στη δική της οικογένεια, ανεβάζοντας μία φωτογραφία στο Twitter από μία οικογενειακή συγκέντρωση με τους γονείς της και σχολιάζοντας: «Ευτυχισμένοι παππούδες. Η οικογένεια είναι τα πάντα».

Σοφία Κωστάρα

Recent Posts

Παρουσιάστηκε ένα γιγαντιαίο πρόγραμμα πρόληψης Υγείας για 3 καρκίνους και καρδιαγγειακά νοσήματα

Το απόγευμα της Παρασκευής, παρουσιάστηκε ολοκληρωμένο το Εθνικό Πρόγραμμα Πρόληψης «Προλαμβάνω», σε ειδική εκδήλωση στο…

2 ημέρες ago

Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος: Χώρισαν μετά από 6 χρόνια γάμου

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε το απόγευμα της Παρασκευής 26 Απριλίου η είδηση πως η…

2 ημέρες ago

Ξεκινά η προπώληση των εισιτηρίων για την Τόσκα στο Ηρώδειο

Η Εθνική Λυρική Σκηνή ανοίγει το φετινό πρόγραμμα του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου στο Ωδείο Ηρώδου…

3 ημέρες ago

Dua Lipa: Η εντυπωσιακή Chanel τουαλέτα της που χρειάστηκε 1.000 ώρες να φτιαχτεί

Στην κορυφή των πιο επιδραστικών καλλιτεχνών για το 2024 τοποθέτησε το περιοδικό ΤΙΜΕ τη Dua…

3 ημέρες ago

ΕΦΕΤ: Ανακαλούνται φρέσκα ζυμαρικά με σπανάκι και κάσιους (φωτογραφία)

Φρέσκα ζυμαρικά ιταλικής προέλευσης, που μπορεί να περιέχουν αραχίδες, ανακαλεί ο ΕΦΕΤ. Σύμφωνα με την…

3 ημέρες ago

CITRUS: Ανακαλύψτε όλα τα αρώματα της Χίου!

Η CITRUS ανακοινώνει με υπερηφάνεια το λανσάρισμα του νέου της ηλεκτρονικού καταστήματος, προσφέροντας στο καταναλωτικό…

3 ημέρες ago