Categories: Τι Νέα;

20χρονη φοιτήτρια κατήγγειλε πως έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από λέκτορα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Σύμφωνα με την καταγγελία της 20χρονης φοιτήτριας, το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Πέμπτη, εντός του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στο Βόλο, λίγο μετά τις 9 το βράδυ. Η νεαρή κοπέλα που σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο του Βόλου, βρέθηκε από φοιτητές και καθηγητές μπροστά σε ασανσέρ να καλεί σε βοήθεια, γεμάτη αίματα και σε ημιλιπόθυμη, μάλιστα, κατάσταση, γεγονός για το οποίο κατηγόρησε έναν 50χρονο διδάσκοντα σε σχολή του Πανεπιστημίου.

Λίγο αργότερα, ο φερόμενος ως δράστης της επίθεσης συνελήφθη από αστυνομικούς και οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο, κατηγορούμενος για σωματική βλάβη, απειλή και εξύβριση.  Η φοιτήτρια, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και συνοδεία καθηγητών του Πανεπιστημίου, μεταφέρθηκε στο «Αχιλλοπούλειο» Νοσοκομείο του Βόλου, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια αποχώρησε.  Η 20χρονη πήγε αμέσως στο Α’ Αστυνομικό Τμήμα του Βόλου και κατέθεσε μήνυση κατά του λέκτορα, τον οποίο κατηγορεί ότι τη χτύπησε με τα χέρια του στο πρόσωπο, την απείλησε και την εξύβρισε.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το επεισόδιο έλαβε χώρα μέσα στο γραφείο του λέκτορα όπου τον είχε επισκεφθεί η φοιτήτρια.  Ωστόσο, ο 50χρονος λέκτορας στράφηκε εναντίον της φοιτήτριας, καταθέτοντας και ο ίδιος μήνυση, κατηγορώντας τη για ψευδή καταμήνυση, απειλή και εξύβριση.  Στην Εισαγγελία Βόλου όπου παραπέμφθηκαν και οι δύο για να δικαστούν στο Αυτόφωρο, ο λέκτορας ζήτησε προθεσμία προκειμένου να προετοιμάσει την απολογία του και το δικαστήριο αναβλήθηκε και για τους δύο, καθώς θα γίνει συνεκδίκαση των υποθέσεων, τη Δευτέρα στη μία μετά το μεσημέρι.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σοφία Κωστάρα

Recent Posts

Παρουσιάστηκε ένα γιγαντιαίο πρόγραμμα πρόληψης Υγείας για 3 καρκίνους και καρδιαγγειακά νοσήματα

Το απόγευμα της Παρασκευής, παρουσιάστηκε ολοκληρωμένο το Εθνικό Πρόγραμμα Πρόληψης «Προλαμβάνω», σε ειδική εκδήλωση στο…

14 ώρες ago

Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος: Χώρισαν μετά από 6 χρόνια γάμου

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε το απόγευμα της Παρασκευής 26 Απριλίου η είδηση πως η…

1 ημέρα ago

Ξεκινά η προπώληση των εισιτηρίων για την Τόσκα στο Ηρώδειο

Η Εθνική Λυρική Σκηνή ανοίγει το φετινό πρόγραμμα του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου στο Ωδείο Ηρώδου…

1 ημέρα ago

Dua Lipa: Η εντυπωσιακή Chanel τουαλέτα της που χρειάστηκε 1.000 ώρες να φτιαχτεί

Στην κορυφή των πιο επιδραστικών καλλιτεχνών για το 2024 τοποθέτησε το περιοδικό ΤΙΜΕ τη Dua…

1 ημέρα ago

ΕΦΕΤ: Ανακαλούνται φρέσκα ζυμαρικά με σπανάκι και κάσιους (φωτογραφία)

Φρέσκα ζυμαρικά ιταλικής προέλευσης, που μπορεί να περιέχουν αραχίδες, ανακαλεί ο ΕΦΕΤ. Σύμφωνα με την…

1 ημέρα ago

CITRUS: Ανακαλύψτε όλα τα αρώματα της Χίου!

Η CITRUS ανακοινώνει με υπερηφάνεια το λανσάρισμα του νέου της ηλεκτρονικού καταστήματος, προσφέροντας στο καταναλωτικό…

1 ημέρα ago