Μόδα

Τα 3 fashion microtrends που έρχονται τη νέα χρονιά και μας έχουν ήδη ενθουσιάσει

Ο τελευταίος μήνας της δύσκολης χρονιάς που πέρασε είναι εδώ και το μόνο που θέλουμε είναι να φύγει χωρίς μεγάλες απώλειες και όσο πιο ανώδυνα γίνεται. Πλέον, κοιτάζουμε το μέλλον με αισιοδοξία και ανυπομονούμε για τα καλύτερα που θα έρθουν. Πώς μπορούμε να κάνουμε ακόμα καλύτερη τη διάθεσή μας;

Μα φυσικά μαθαίνοντας για τη μόδα και τις τάσεις που θα φορεθούν την νέα χρονιά! Αφού μάθαμε ποιες θα είναι οι βασικές τάσεις για τον χειμώνα που έρχεται, ας δούμε ποια θα είναι τα διακριτικά εκείνα trends ή αλλιώς τα microtrends, που θα κλέψουν τις εντυπώσεις το 2021!

Κορσές

Παρά τη διφορούμενη ιστορία του ο κορσές ήταν και -όπως όλα δείχνουν- παραμένει αναπόσπαστο κομμάτι της στυλιστικής σκηνής.

Το Instagram feed των πιο ενημερωμένων fashion blogger είναι γεμάτο από προτάσεις συνδυασμού του κορσέ με φορέματα, παντελόνια, μπλουζάκια.

Πλέον, υπάρχουν πιο μοντέρνες προτάσεις με σχέδια, υφάσματα και διαφορετικά ντεκολτέ. Σατέν, τετράγωνα κοψίματα, πλεκτά, με ή χωρίς μανίκι, ο κορσές είναι ένα από τα trends του 2021 που θα γίνει ανάρπαστο.

Μπαντάνες

Τις θυμάστε ίσως από την εφηβεία σας ή από τα video clips των συγκροτημάτων της δεκαετίας του 1990. Ήρθε η ώρα να τις εντάξετε στο στυλ σας και τη νέα χρονιά.

Αυτό το υφασμάτινο μαντήλι, το οποίο θα το βρείτε είτε σε ένα είτε σε πολλά χρώματα μπορεί να δημιουργήσει υπέροχα street style looks. Διαβάστε τις προτάσεις μίας στυλίστριας για να φορέσετε την μπαντάνα σας.

Ric rac

Έτσι ονομάζεται η κεντημένη επένδυση που βλέπουμε συνήθως στους γιακάδες των γυναικείων πουκάμισων και στα παιδικά φορεματάκια.

Με τη νέα χρονιά θα την εντοπίζουμε πιο συχνά, όχι μόνο σε πουκάμισα, αλλά και σε φορέματα και αξεσουάρ.

Είναι μάλιστα, πολύ εύκολο να προσθέσουμε μόνες μας στα δικά μας ρούχα αυτή τη διακριτική, αλλά πολύ ιδιαίτερη πινελιά. Όπως και οι μπαντάνες έτσι και αυτή η τάση αναμένεται να φορεθεί κυρίως από τους ανοιξιάτικους μήνες και έπειτα…

sstrempa

Recent Posts

Bobbi Brown x Kerri Rosenthal: Η ομορφιά είναι αγάπη

Η συλλογή Limited-Edition Kerri Rosenthal, έρχεται σε μία πολύχρωμη συσκευασία, εμπνευσμένη από την ξεχωριστή και…

2 ώρες ago

Δήμος Αθηναίων: Δωρεάν προληπτικές εξετάσεις – Πώς κλείνουμε ραντεβού

Δωρεάν προληπτικές ιατρικές εξετάσεις οργανώνει το Τμήμα Προληπτικής Ιατρικής, Προαγωγής Υγείας και Δημόσιας Υγείας του…

2 ώρες ago

«Μπάρτλεμπυ ο γραφιάς» του Χέρμαν Μέλβιλ σε σκηνοθεσία της Σοφία Φιλιππίδου

Η ακαταπόνητη* Σοφία Φιλιππίδου, που εδώ και εικοσιπέντε χρόνια πειραματίζεται με ομάδες, φτιάχνοντας χειροποίητες παραστάσεις,…

3 ώρες ago

Δημήτρης Παπαδημητρίου στο Παρίσι: H συναυλία της ελληνικής πρεσβείας στην UNESCO

Ο πρέσβης της Ελλάδος στην UNESCO Γιώργος Κουμουτσάκος οργανώνει στο Παρίσι, στην Έδρα της Ελλάδος…

3 ώρες ago

Αυξήστε την αυτοπεποίθηση σας θεραπεύοντας τους κιρσούς σας

Η αυτοφροντίδα είναι πολύ σημαντικό στοιχείο για την επίτευξη σωματικής και ψυχικής ευεξίας. Η θεραπεία…

4 ώρες ago

Σπάνιο τριπλό ουράνιο τόξο πάνω από την Αθήνα – Πώς εξηγείται το φαινόμενο

Ένα σπάνιο μετεωρολογικό φαινόμενο καταγράφηκε πάνω από την Αττική και συγκεκριμένα στο Γουδή, προσφέροντας ένα…

4 ώρες ago