News

Fluff Sugar Sandals από ζαχαροκάλαμο και κάνναβη – Δείτε τα!

Το νότιο–Καλιφορνέζικο lifestyle brand UGG, παρουσιάζει για τη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2021 την πρώτη της βιώσιμη, capsule συλλογή Plant Power ως συνέχεια της FEEL GOOD καμπάνιας της που διατυπώνει τους μακροπρόθεσμους στόχους και τη δέσμευση της εταιρείας προς τους ανθρώπους και τον πλανήτη.

Η συλλογή Plant Power, επαναπροσδιορίζει τα εμβληματικά Fluff μοντέλα, σχεδιάζοντάς τα εξ ολοκλήρου από φυτικά υλικά, όπως το ζαχαροκάλαμο, το φυσικό καουτσούκ από το δέντρο Hevea, την φυσική κάνναβη και την καινοτόμα ίνα TENCEL ™ Lyocell που προέρχεται από δέντρα που η διαχείρισή τους γίνεται υπεύθυνα & με περιβαλλοντική συνείδηση.

Σχετικά άρθραΠώς να ντυθείτε την Ανάσταση στα χρόνια του κορωνοϊού – Προτάσεις για άψογο και “safe” στυλ

Η νέα συλλογή μαγιό της Parabita κολακεύει όλους τους σωματότυπους!

Θέτοντας σοβαρά το ζήτημα των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα, βασικού μοχλού της υπερθέρμανσης του πλανήτη που απειλεί τους ωκεανούς, την ατμόσφαιρα και τον συνολικό τρόπο ζωής μας, η νέα συλλογή παρουσιάζει ένα καινοτόμο στυλ υποδημάτων, που ανταποκρίνεται στην ολοένα αυξανόμενη ζήτηση για βιώσιμα προϊόντα, καθώς η εταιρική ευθύνη γίνεται πρωταρχικό μέλημα του σημερινού καταναλωτή.

Διατηρώντας την μοντέρνα εμφάνιση και την χαρακτηριστική, μαλακή & cozy αίσθηση, τα Fluff Sugar Sandals εντυπωσιάζουν με τα έντονα χρώματά τους σε ροζ, μπλε, γαλάζιο, λευκό & κίτρινο και τον καινοτόμο σχεδιασμό τους. Η εξωτερική σόλα κατασκευάζεται από ανανεώσιμο ζαχαροκάλαμο που, ως φυτό που εξαρτάται από το νερό της βροχής, απομακρύνει το CO2 (διοξείδιο του άνθρακα) από την ατμόσφαιρα, ενώ η χαρακτηριστική μαλακή αίσθηση προέρχεται από το χνούδι του φυτικού TENCEL™ Lyocell, ενός υλικού που κατασκευάζεται από ξυλοπολτό που μετατρέπεται σε αναγεννημένες κυτταρινικές ίνες προερχόμενες από υπεύθυνα συλλεχθέντα δέντρα.

Παράλληλα μέσω της μείωσης και της προσαρμογής της συσκευασίας της, η UGG έχει σώσει έως τώρα 1.716.603 δέντρα. Ως επέκταση των προσπαθειών της για τη μείωση της περίσσειας συσκευασίας, τα υποδήματα της Plant Power συλλογής, θα αποστέλλονται στην υπάρχουσα συσκευασία τους εξαλείφοντας την επιπρόσθετη των ταχυδρομικών υπηρεσιών.

Για την UGG, η Plant Power συλλογή είναι μόνο η αρχή! Εργάζεται συνεχώς για να βελτιώσει τα προϊόντα της, αναζητώντας και χρησιμοποιώντας καινοτόμα υλικά. Στόχος της εταιρείας είναι να αυξήσει τη χρήση σε ανακυκλωμένα, ανανεώσιμα υλικά (φυτικά ή βιολογικά) και πιστοποιημένες ίνες κατά 35% έως το 2027.

Τη νέα συλλογή Plant Power της UGG, θα την βρείτε διαθέσιμη σε επιλεγμένα καταστήματα αλλά και online στa www.kalogirou.com και www.haralas.gr

Τηλέφωνο Κεντρικής διάθεσης: 211 10 88 400

Ανακαλύψτε περισσότερα για τις δράσεις της UGG μέσω της καμπάνιας FEEL GOOD, στην ιστοσελίδα feelgoodfuture.ugg.com.

infowoman team

Recent Posts

Ουγγαρία: Αλυσοδεμένη στο δικαστήριο η 38χρονη Ιταλίδα δασκάλα που επιτέθηκε σε νεοναζί

Απέρριψε η ουγγρική δικαιοσύνη την μετατροπή της προφυλάκισης  σε κατ' οίκον περιορισμό για την Ιλάρια…

3 ώρες ago

Αλέκα Ζωγράφου: Η συγγραφέας επανέρχεται με το νέο βιβλίο “Μαυροδάφνη”

Τα όνειρά του ήταν καμωμένα από χώμα και αμπέλι και, λίγο μετά την άφιξή του…

3 ώρες ago

Το Infowoman σάς καλεί σε εθελοντική αιμοδοσία με δράσεις για τα παιδιά (30/03)

Oι ανάγκες για αίμα δεν τελειώνουν ποτέ. Κάθε στιγμή, κάπου γύρω μας, υπάρχει κάποιος που…

3 ώρες ago

«Άλλα για τον Γλάρο δε γνωρίζω» στο Ρεκτιφιέ

Η παράσταση της Φένιας Προβελεγγίου, «Άλλα για τον Γλάρο δε γνωρίζω», είναι εμπνευσμένη από την…

4 ώρες ago

Μαλλιά πιο λεία και δυνατά σε 10 δευτερόλεπτα!

Η Aveda, με υπερηφάνεια παρουσιάζει, τη νέα προσθήκη στη σειρά Botanical Repair™ με την επανορθωτική…

5 ώρες ago

Ο Χρήστος Λιακόπουλος στο Infowoman: «Ο μεγαλύτερος δυνάστης μας είναι ο ίδιος μας ο εαυτός»

Αποτελεί μία από τις παραστάσεις που έχει αγαπηθεί ιδιαιτέρως από το κοινό και για αυτό…

5 ώρες ago