Η πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου για το 2018 είναι η Vanessa Ponce de Leon και κατάγεται από το Μεξικό. Είναι 26 ετών, έχει σπουδάσει Διοίκηση Διεθνών Επιχειρήσεων και είναι εθελόντρια σε οργάνωση που βοηθά άτομα που πλήττονται από τη μεταναστευτική κρίση στη Νότια Αμερική.
Ο λαμπερός διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στο τροπικό νησί Χαϊνάν της Κίνας και η πανέμορφη «Μις Κόσμος» κέρδισε τον πολυπόθητο τίτλο, ξεχωρίζοντας από 30 συνολικά διαγωνιζόμενες που πέρασαν στην τελική φάση.
Μιλώντας στους δημοσιογράφους μετά τη νίκη της, η καλλονή από το Μεξικό ευχαρίστησε τους κριτές και το κοινό και υποσχέθηκε να χρησιμοποιήσει τον τίτλο της για να προσφέρει όσα περισσότερα μπορεί στην κοινωνία.
Την Ελλάδα εκπροσώπησε η 20χρονη Μαρία Λεπίδα από το Λουτράκι, η οποία ωστόσο δεν κατάφερε να περάσει στις φιναλίστ. Συνολικά φέτος διαγωνίστηκαν γυναίκες από 118 χώρες.
Η χρόνια φλεγμονή έχει συνδεθεί με καρδιαγγειακά νοσήματα, διαβήτη και άλλες χρόνιες παθήσεις. Πώς μπορείτε…
-Οι απλές αλλαγές στην καθημερινότητα που περιορίζουν τις ενοχλήσεις Το καλοκαίρι οι καθημερινές μας συνήθειες…
Η καθημερινή μας ενυδάτωση ανήκει στα πρέπει μας. Πώς όμως μπορεί να ανήκει στα θέλω…
Το ημιμόνιμο μανικιούρ έχει κατακτήσει την καθημερινότητα πολλών γυναικών, χάρη στη μακρά διάρκειά του και…
Η διαλειμματική νηστεία (ΔΝ) αποτελεί ένα διατροφικό πρότυπο που βασίζεται στην εναλλαγή περιόδων κατανάλωσης τροφής…
Το τέλος του Ιουλίου σηματοδοτεί μια αλλαγή στο αστρολογικό σκηνικό, καθώς ο Ήλιος περνά στον…