5 τάσεις στα παπούτσια με τις οποίες θα κολλήσεις το 2018

Όλες το έχουμε κάνει: Κολλάμε σε ένα συγκεκριμένο ζευγάρι παπούτσια, για να ανακαλύψουμε ότι είναι εκτός μόδας τρεις μήνες αργότερα. Όμως, κάθε τόσο ένα νέο trend κάνει την εμφάνισή του και διαρκεί πολύ πέρα από την εποχή του. Παρακάτω θα δείτε 5 τάσεις στα παπούτσια που τράβηξαν την προσοχή μας το περασμένο έτος και προβλέπεται να τις υιοθετήσουμε και το 2018.

1. Flat mules

Μόνο αν ζείτε μέσα σε σπηλιά δεν θα έχετε παρατηρήσει ότι κυκλοφορούσαν παντού το 2017. Και δεν περιμένουμε τίποτα να αλλάξει το νέο έτος! Αυτά τα παπούτσια τα έχουν πραγματικά όλα: Μια πινελιά από ανδρόγυνο στυλ, μερική κοριτσίστικη λάμψη και την άνεση που μπορούν να προσφέρουν τα αγαπημένα σας flat παπούτσια!

2. Chelsea boots

Αν αγοράσετε ένα ζευγάρι φέτος, θεωρήστε την αγορά σας μια καλή επένδυση. Αυτό το στυλ έχει βρεθεί στο προσκήνιο με τον έναν ή τον άλλο τρόπο από τη βικτωριανή εποχή, αλλά άφησε το σημάδι του στη Βρετανία τη δεκαετία του 1960. Προσφέρουν ένα διαχρονικό στυλ που είναι ασύγκριτο και ταιριάζουν με τα πάντα! Εμπιστευτείτε μας, δεν πρόκειται να φύγουν από τη μόδα σύντομα!

3. Μεγάλοι φιόγκοι

Οι φιόγκοι σε μεγάλο μέγεθος θα κυριαρχήσουν φέτος, καθώς κοσμούν τα πάντα -από τις χαριτωμένες μπαλαρίνες μέχρι τα πάνινα παπούτσια μας. Και αυτοί οι φιόγκοι δεν θα σας καθιερώσουν ως μία κομψή κυρία αλλά αντίθετα, το μεγάλο μέγεθος παραπέμπει σε πιο εναλλακτικές εμφανίσεις. Μη τους φοβηθείτε, επενδύστε έστω σε ένα ζευγάρι παπούτσια με μεγάλους φιόγκους και δεν θα το μετανιώσετε!

4. Σανδάλια – πλατφόρμες

Με τόσες πολλές διαφορετικές επαναλήψεις, δεν είναι περίεργο ότι αυτή η τάση θα συνεχιστεί μέχρι το 2018. Χρειάζεστε μερικό ύψος με ένα μακρύ παντελόνι; Το έχετε! Δεν σας αρέσουν τα ψηλοτάκουνα πέδιλα; Υπάρχει λύση! Θέλετε να τα φοράτε καθόλη τη διάρκεια του έτους; Προσθέστε ένα ζευγάρι κάλτσες και είστε έτοιμες!

5. Kitten heels

Όταν αυτά τα χαμηλά τακούνια έκαναν την εμφάνισή τους στις πασαρέλες των μεγάλων οίκων μόδας για την άνοιξη του 2018, προσέφεραν μεγάλη ανακούφιση στις γυναίκες ανά τον κόσμο! Αυτή η τάση, αν και δεν είναι καινούργια, φαίνεται φρέσκια όταν συνδυάζεται με τζιν παντελόνι σε ίσια γραμμή. Μήπως να το δοκιμάσουμε;

Μαρία Ιωαννάτου

Recent Posts

H Αθηνά Ματίς έκανε το πιο εύστοχο σχόλιο για τη φετινή Eurovision

Η φετινή Eurovision στο Μάλμε της Σουηδίας ήταν από τις πλέον ιδιαίτερες, τόσο σε επίπεδα…

5 ώρες ago

12 μπαλαρίνες που σίγουρα θα φορεθούν καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας

Καθοδηγούμενη από τις αναγνώστριες μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα στην πλάτη, δεν θα μπορούσα να παραλείψω…

6 ώρες ago

Μαρίνα Σάττι: Αυτός είναι ο σύντροφός της – Ήταν μαζί της στο Μάλμε

Εκτός από τον αδελφό της και τη μητέρα της, στο Μάλμε της Σουηδίας, η Μαρίνα…

7 ώρες ago

Αδιανόητο έγκλημα: Τις έκαψε ζωντανές επειδή ήταν ομοφυλόφιλες

Σοκ έχει προκαλέσει στην Αργεντινή ένα αποτρόπαιο έγκλημα κατά ζευγαριού ομοφυλόφιλων γυναικών, οι οποίες ζούσαν…

8 ώρες ago

4 συν ΕΝΑ: Μία σπουδή πάνω στα στοιχεία της φύσης (μας)

Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το νέο έργο της Κυριακής Νασιούλα, 4 + ΕΝΑ. Η…

8 ώρες ago

“Maestro”: Τι θα δούμε στην πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν – Νέο σοκαριστικό τρέιλερ

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν της σειράς του MEGA, «Maestro»,…

9 ώρες ago