Ας γνωρίσουμε τις Greek Ladies in UK και… «Ας αναπτυχθούμε μαζί»

ας-γνωρίσουμε-τις-greek-ladies-in-uk-και-ας-αναπτυχ

Είναι Ελληνίδες, αλλά η τύχη ή και οι επιλογές τους τα έφεραν έτσι ώστε τα τελευταία χρόνια να ζουν και να δραστηριοποιούνται στη Βρετανία. Και επειδή τι πιο φυσικό από το να προσπαθείς να βρεις “συντοπίτες” σου, ιδίως όταν βρίσκεσαι στα ξένα, δεν χρειάστηκε πολύ μέχρι να δημιουργηθεί ένα υπέροχο club Ελληνίδων στη Μ. Βρετανία. Ένα μικρό γκρουπ που ιδρύθηκε από την Αλεξάνδρα Καυκά σε μια προσπάθεια να διώξει τη μοναξιά που αισθανόταν στα ξένα μέρη, βρίσκοντας άλλες γυναίκες από τον τόπο της. Και το μικρό γκρουπ γινόταν όλο και πιο μεγάλο, όλο και πιο δυνατό και εμπνευσμένο χάρις στις γυναίκες που απαρτίζουν αυτή την στιγμή την ομάδα  «Greek Ladies in UK». Πάνω από 3.000 Ελληνίδες στη Βρετανία συναντιούνται λοιπόν σε έναν κοινό διαδικτυκό τόπο, εκφράζοντας τις απόψεις τους, το ταλέντο τους, τη δημιουργικότητα και τις ανησυχίες τους.

Το Infowoman.gr εγκαινιάζει τη συνεργασία του με αυτήν την ομάδα των Ελληνίδων που ζουν στην Αγγλία, έχοντας ως κοινό στόχο να στηρίξουν και να εμπνεύσουν τη «Γυναίκα».

Διαβάστε επίσης: Ακριβή μου Σοφία

Οι «Greek Ladies in UK» μάς συστήνονται

Δεκέμβριος 2019. Μία σκέψη και μια επιθυμία ήταν αρκετές για να στηθεί, ένας « τόπος» διαδικτυακός, σχεδόν μαγικός αλλά ταυτόχρονα τόσο αληθινός…το Greek Ladies in UK.

Μία διαδικτυακή ομάδα 3,800 γυναικών που αποτελεί ένα δίκτυο στήριξης, αλληλοβοήθειας, έμπνευσης, σεβασμού με κεντρικό του πυρήνα τη «Γυναίκα» μέσα απ’ όλους τους προσδιορισμούς της, τις ανάγκες της, τις δυσκολίες, τις επιβραβεύσεις και την ομορφιά της.

Εμπνεύστρια, η Αλεξάνδρα, άνθρωπος του επιχειρείν με όραμα, βαθιά αγάπη και ευαισθησία προς τη γυναίκα με τη συνεργάτιδα της τη Παυλινα, προσωπικότητα δυναμική και άκρως συντονιστική. Συνοδοιπόροι σε αυτό το ταξίδι η Ελισάβετ Γρηγοριαδου, μια βαθια πνευματική και οξυδερκής φύση με ταλέντο στις λέξεις, η Ίρις Αθανασιαδη, ένα φωτεινό πλάσμα γεμάτο κίνηση και αρμονία αποτελούν τη συντονιστική ομάδα του γρουπ μας.

Μα στο πλήρωμά μας, συμπλέουν οι καταπληκτικές 23 Ambassadors του γκρουπ μας, γυναίκες ξεχωριστές που μέσα από τις εβδομαδιαίες στήλες και τα άρθρα τους μας προσφέρουν νέες ιδέες, θετικό προβληματισμό μα κυρίως έμπνευση και αναστοχασμό.

«Γυναίκα» σημαίνει ομορφιά, χάρισμα, ανακάλυψη, αλληλεγγύη, προσφορά, σύνδεση, αμοιβαιότητα… αξίες ταυτόσημες με τις αξίες του Greek Ladies in UK.

Σύνθημά μας «Ας αναπτυχθούμε μαζί» (Let Us Grow Together). Μία φράση κλειδί, ισοδύναμη με τον σκοπό και το όραμά μας.

Η πορεία μας δε σταματάει όμως εδώ. Είναι συνεχής. Εμπλουτισμένη από δράσεις, σεμινάρια, εργαστήρια και ομιλίες που αφορούν σε θέματα ψυχικής υγείας και ενδυνάμωσης και αυτοβελτίωσης με καταξιωμένους επαγγελματίες, συνεντεύξεις με προσωπικότητες- έμπνευση που μοιράζονται μαζί μας τη δική τους ιστορία, συνεργασίες με φορείς που μοιραζόμαστε το κοινό όραμα προς την «γυναίκα» και την ολιστική προσέγγισή της.

Το δίκτυο μας όλο και μεγαλώνει, όλο και εξαπλώνεται. Ας πλεύσουμε λοιπόν μαζί προς αυτό το ταξίδι της προσωπικής ανάπτυξης, της προσφοράς, της αμοιβαιότητας, της αγάπης.

Σας προσκαλούμε λοιπόν να γίνεται μέρος αυτής της συντροφιάς εδώ!

Ποια είναι η Αλεξάνδρα Καυκά

Founder & Mindfulness Coach

Urban Yoga Lab & Greek Ladies in the UK

%ce%b1%cf%82-%ce%b3%ce%bd%cf%89%cf%81%ce%af%cf%83%ce%bf%cf%85%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%b9%cf%82-greek-ladies-in-uk-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b1%cf%82-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%cf%80%cf%84%cf%85%cf%870

Η Αλεξάνδρα είναι ένα πρώην στέλεχος δημοσίων σχέσεων που αποφάσισε να αλλάξει καριέρα και ζωή και να γίνει Mindfulness Coach πολυεθνικών εταιρειών με έδρα το Λονδίνο. Συνδυαζοντας τα 5 χρόνια εμπειρίας της ώς εργαζόμενη σε Tier 1 PR agencies με την βαθιά κατανόηση και γνώση της σε θέματα ευεξίας, μπόρεσε μέχρι σήμερα να βοηθήσει παραπάνω από 10.000 εργαζόμενους να ενισχύσουν τα επίπεδα ευεξίας τους και να μάθουν να εργάζονται με ένα βιώσιμο και ταυτόχρονα αποδοτικότερο τρόπο. Μέχρι τώρα έχει προσφέρει τις υπηρεσίες της σε παραπάνω από 57 μεγάλα brands όπως η Βασιλική Τράπεζα του Καναδά, η Wells Fargo, Bureau Veritas, TITAN, Soho House Vodafone, Edelman, Amazon, HSBC & το Cannes Film Festival, Conrad Hotels, BDO, Amazon.

Όλα ξεκίνησαν το 2018 όπου αφού η ίδια βίωσε ένα burnout, παραιτήθηκε και πήρε την απόφαση να φύγει για ένα ταξίδι 2 χρόνων όπου ταξίδεψε σε 43 χώρες ενώ παράλληλα εκπαιδεύτηκε ώς Mindfulness Coach & Yoga Teacher. Μέσα από αυτό το ταξίδι αυτό-θεραπείας μεταμόρφωσε τη ζωή της και αποφάσισε να ιδρύσει την εταιρεία Urban Yoga Lab. Επίσης δημιούργησε την Εργαλειοθήκη Ευεξίας μια φόρμουλα βασισμένη σε εργαλεία γιόγκα, ενσυνειδητότητας & διαχείρισης του στρές με σκοπό στελέχη μεγάλων εταιρειών να αναπτύξουν την δημιουργικότητα, την αυτοσυγκέντρωση και την παραγωγικότητα τους.

Επίσης το 2019 ίδρυσε το Greek Ladies in the UK το οποίο σήμερα μετρά παραπάνω 3,700 Ελληνίδες ομογενείς.

Ποια είναι η Παυλίνα Κοντοπούλου

Virtual PA & Admin

Partner at Greek Ladies in the UK

%ce%b1%cf%82-%ce%b3%ce%bd%cf%89%cf%81%ce%af%cf%83%ce%bf%cf%85%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%b9%cf%82-greek-ladies-in-uk-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b1%cf%82-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%cf%80%cf%84%cf%85%cf%872

Γεννημένη στην Αθήνα στις 30 Μαΐου του 1981, όπου μεγάλωσε και σπούδασε στο εμπορικό κολέγιο Saint George PA secretariat & Business Administration, όπως και GIS (Geographical Information Systems) σε δημόσιο ΙΕΚ. Απο το 2000 έως το 2011 εργαστηκε ως PA & Admin σε διαφορες Ναυτιλιακές εταιρείες, στην πλειοψηφία τους. Το 2013 μετακόμισε μόνιμα στην Αγγλία με τον σύζυγο και τις δίδυμες κόρες τους. Τα τελευταία 3.5 χρόνια εργάζεται ως σε μια απο τις μεγαλύτερες χημικές εταιρείες της Ευρώπης! Ακόμα τρέχει και την δική της virtual PA & VA επιχείρηση.

Στο GLUK ξεκίνησε ως ambassador κρατώντας συντροφια με την στήλη της Sunday Funday, μιλώντας για το ρόλο της ως νέας μητέρας στην ανατροφή των παιδιών της και με άλλα έξυπνα tips, στην συνέχεια της έγινε πρόταση από την Αλεξάνδρα Καυκά να μπει στην ομάδα διαχείρισης και να είναι υπεύθυνη για όλες τις Ambassadors και πλέον είναι Partner του group με την Αλεξανδρα. Τέλος κρατάει συντροφιά στα μέλη γράφοντας την στήλη Wonder Woman 1981 και κάνοντας διάφορα lives με γυναίκες που μας εμπνέουν και γραφουν ιστορια με την λάμψη τους, την προσωπικότητα τους, την αποφασιστικοτητα τους και την δυναμικη τους παρουσια!

Σχετικά Άρθρα
Ιωάννα Πηλιχού, ποια ηρωίδα του '21 θα ήθελες να είσαι;
Ιωάννα Πηλιχού, ποια ηρωίδα του ’21 θα ήθελες να είσαι;
%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%af%ce%bd%ce%b1-%cf%83%cf%8e%ce%ba%ce%bf%cf%85-%ce%b8%ce%ad%ce%bb%cf%89-%ce%bd%ce%b1-%ce%b4%ce%bf%cf%8d%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%b9%cf%82-%ce%b3%cf%85%ce%bd%ce%b10
Κατερίνα Σώκου: «Θέλω να δούμε τις γυναίκες πέρα από τα στερεότυπα»
%ce%bb%ce%bf%cf%85%ce%ba%ce%af%ce%b1-%ce%bc%ce%b9%cf%87%ce%b1%ce%bb%ce%bf%cf%80%ce%bf%cf%8d%ce%bb%ce%bf%cf%85-%ce%b2%ce%b1%cf%81%ce%b9%ce%ad%ce%bc%ce%b1%ce%b9-%ce%b1%cf%86%cf%8c%cf%81%ce%b70
Λουκία Μιχαλοπούλου: «Βαριέμαι αφόρητα οτιδήποτε δεν έχει τη δυνατότητα να ανατραπεί»
10 πράγματα που δε γνωρίζαμε για την Αλίκη Βουγιουκλάκη
10 πράγματα που δε γνωρίζαμε για την Αλίκη Βουγιουκλάκη
%ce%ad%ce%b8%cf%81%ce%b5%cf%88%ce%b1-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%87%cf%81%cf%8c%ce%bd%ce%b9%ce%b1-%ce%bc%ce%ad%cf%83%ce%b1-%ce%bc%ce%bf%cf%85-%ce%ad%ce%bd%ce%b1-%cf%84%ce%ad%cf%81%ce%b1%cf%82-%cf%840
«Έθρεψα για χρόνια μέσα μου ένα τέρας. Το ισχυρό φύλο»
%ce%bc%ce%b1%cf%81%ce%b9%ce%ac%ce%bd%ce%bd%ce%b1-%cf%83%ce%ba%cf%85%ce%bb%ce%b1%ce%ba%ce%ac%ce%ba%ce%b7-%ce%b1%ce%be%ce%af%ce%b6%ce%b5%ce%b9-%ce%bd%ce%b1-%ce%b2%ce%bb%ce%ad%cf%80%ce%bf%cf%850
Μαριάννα Σκυλακάκη: «Αξίζει να βλέπουμε τον κόσμο μέσα από τα μάτια άλλων ανθρώπων»

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του