Το τηγάνισμα είναι μια διαδικασία που μας προκαλεί αρκετό φόβο. Όσο κι αν λατρεύουμε τα τηγανητά φαγητά, το να τα φτιάξουμε μοιάζει με μικρό εφιάλτη, καθώς συνήθως εκτοξεύονται λάδια παντού, ακόμη και πάνω μας!
Το καυτό λάδι προκαλεί κανονικό έγκαυμα στο δέρμα, όταν έρχεται σε επαφή μαζί του, οπότε χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Υπάρχει ένα κόλπο που θα κάνει το τηγάνισμα παιχνιδάκι και την απόλαυση μεγαλύτερη!
Το τηγάνι, λάδι, το φαγητό που θέλετε να τηγανίσετε και αλάτι
Θα τοποθετήσετε το τηγάνι με το λάδι στη φωτιά. Πριν αυτό κάψει θα ρίξετε αλάτι. Τόσο απλά! Το λάδι δεν θα ενοχλήσει ξανά!
Προσοχή: Πάντα να θυμάστε να έχετε στεγνώσει καλά το φαγητό πριν το τοποθετήσετε στο τηγάνι. Όπως ξέρετε το νερό και το καυτό λάδι δεν τα πάνε και πολύ καλά…
Μία εντυπωσιακή φωτογραφία με τη Τζένη Καρέζη πιο όμορφη από ποτέ και η οποία προέρχεται…
Την Ελλάδα επισκέφθηκε για λίγες ημέρες η Μόνικα Μπελούτσι, η οποία τελευταία φορά είχε επισκεφτεί…
Αν έχετε βαρεθεί την κλασική σπανακόπιτα και ψάχνετε μία πιο λαχταριστή, πιο υγιεινή και πολύ…
Με το Indie Playground Festival, ένα δυναμικό μουσικό διήμερο που διοργανώνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά…
Οι C for Circus, μετά την επιτυχία του «Καὶ ἐφύτευσεν ὁ Θεὸς παράδεισον», γιορτάζουν τα…
Το Vintage σαν αισθητική έχει το δικό του φανατικό κοινό. Είτε το αγαπάς και σου…