Επιτέλους, το πλυντήριο που καθαρίζει και σιδερώνει τα ρούχα μας είναι εδώ!

επιτέλους-το-πλυντήριο-που-καθαρίζει

σιδέρωμα_ρούχων3

Μια δουλειά του σπιτιού που απεχθάνομαι είναι το σίδερο. Στην πραγματικότητα τη μισώ για αυτό και όταν έμαθα για το νέο πλυντήριο που μειώνει τις ζάρες αποφάσισα να το μοιραστώ μαζί σας.

Δεν μπορεί θα στε κι άλλες που μισείτε το σιδέρωμα.

Η Candy Hellas, λοιπόν, παρουσιάζει τη νέα σειρά Πλυντηρίων και Πλυντήριο-Στεγνωτηρίων ρούχων Candy Grand’O Vita με λειτουργία ατμού που καθαρίζει σε βάθος τα ρούχα, ενώ μειώνει το ζάρωμα έως και 80% για ταχύτερο και πιο εύκολο σιδέρωμα.

Με τη νέα λειτουργία, ο ατμός απελευθερώνεται στα ρούχα κατά την τελευταία φάση της πλύσης, μετά το στύψιμο και διαρκεί περίπου τριάντα λεπτά. Οι ίνες των υφασμάτων διαστέλλονται, επιτυγχάνοντας βαθύτερο καθαρισμό, ενώ ταυτόχρονα εξαλείφονται οι ζάρες.

Η λειτουργία του ατμού είναι διαθέσιμη και ως ξεχωριστό πρόγραμμα στα νέα Πλυντήριο-Στεγνωτήρια Candy, προσφέροντας τη δυνατότητα να φρεσκάρονται τα ρούχα χωρίς να πλυθούν σε μόλις 30 λεπτά!

Όπως δήλωσε ο Διευθυντής Marketing της Candy Hellas, κ. Στέφανος Άρμπερ «Η Candy σήμερα διαθέτει την πληρέστερη και πιο ολοκληρωμένη γκάμα συσκευών πλύσης και φροντίδας ρούχων που ενσωματώνουν μοναδικές καινοτομίες σε ιδιαίτερα προσιτή τιμή. Εξελίσσουμε διαρκώς την ευχρηστία και την αποτελεσματικότητα των συσκευών μας, για να βελτιώνουμε την καθημερινότητα των καταναλωτών στο σπίτι».

σιδέρωμα_ρούχων1

Παράλληλα με τη λειτουργία ατμού και ανάλογα το μοντέλο, η νέα σειρά Candy Grand’O Vita  διαθέτει ποικιλία μοναδικών καινοτομιών για έξυπνη λειτουργικότητα, αποτελεσματικό καθαρισμό και οικονομία νερού και ρεύματος.

  • Τεχνολογία ψεκασμού νερού Μix Power System Plus, η οποία ψεκάζει ενεργό μίγμα νερού και απορρυπαντικού επάνω στα ρούχα, επιταχύνοντας τη διείσδυση και τη δράση κατά 40%. Τα ρούχα πλένονται τέλεια ακόμη και με κρύο νερό (οικονομία), ενώ προσφέρεται γρήγορο πρόγραμμα πλύσης 59 λεπτών, με πιστοποίηση Α.
  • Υπερυψωμένη, μεγάλη πόρτα 35 εκατοστών, για άνετη φόρτωση και εκφόρτωση των ρούχων.

    σιδέρωμα_ρούχων2

  • Τεχνολογία κινητήρα Inverter, για μέγιστη απόδοση έως Α+++-30% και χαμηλότερο θόρυβο κατά τη λειτουργία της συσκευής.
  • Συνδεσιμότητα Smart Touch μέσω NFC ή/και WiFi,  ένας προσωπικός βοηθός  για τη μπουγάδα και τη συσκευή, στον οποίο μπορείτε να πείτε τι αντικείμενα ή υφάσματα πλένετε, τι χρώμα είναι και πόσο λερωμένα είναι και αυτός σας προτείνει το καταλληλότερο πρόγραμμα. Ταυτόχρονα η σύνδεση με το smartphone δίνει πρόσβαση σε πάνω από 40 επιπλέον εξειδικευμένα προγράμματα για ειδικά αντικείμενα (πχ σακίδια, παπούτσια κ.α.), ή λεκέδες (πχ κρασί, σοκολάτα κ.α.). Τα προγράμματα αυτά μπορούν να αποθηκευτούν στη συσκευή και να χρησιμοποιούνται όποτε κρίνεται απαραίτητο.https://youtu.be/8BlYflDSzLQ

Η νέα σειρά Πλυντηρίων και Πλυντήριο-Στεγνωτηρίων ρούχων Candy Grand’ O Vita με λειτουργία ατμού, είναι διαθέσιμη  στα καταστήματα ηλεκτρικών ειδών και απαρτίζεται από μοντέλα χωρητικότητας 8 έως 11 κιλών. Οι ενδεικτικές τιμές διάθεσης των πλυντηρίων ξεκινάνε από €449, ενώ των πλυντήριο-στεγνωτηρίων από €569.

Αμάν με αυτό το σίδερο! Tips για να γλιτώσετε χρόνο από το σιδέρωμα.

4 έξυπνα tips για φρεσκοπλυμένα ρούχα που θα σας εκπλήξουν

Mυστικά για να γίνει η μπουγάδα σου εύκολη. Πολύ εύκολη!

Σχετικά Άρθρα
Τα 5 μυστικά για το τέλειο τσίκνισμα στο σπίτι!
Τα 5 μυστικά για το τέλειο τσίκνισμα στο σπίτι!
7 κόλπα για να βρίσκετε πάντα φθηνή ασφάλεια αυτοκινήτου
7 κόλπα για να βρίσκετε πάντα φθηνή ασφάλεια αυτοκινήτου
BeReal: Αυτός είναι ο αντίπαλος του Instagram που λέει "όχι" στα φίλτρα - Εμείς το αγαπήσαμε ήδη!
BeReal: Αυτός είναι ο αντίπαλος του Instagram που λέει “όχι” στα φίλτρα – Εμείς το αγαπήσαμε ήδη!
Κι, όμως, τόσο καιρό βάζουμε λάδι στα φαγητά με λάθος τρόπο - Το βίντεο που καταρρίπτει μια συνήθεια χρόνων!
Κι, όμως, τόσο καιρό βάζουμε λάδι στα φαγητά με λάθος τρόπο – Το βίντεο που καταρρίπτει μια συνήθεια χρόνων!
Αυτή είναι η σωστή αποθήκευση των τροφίμων στο ψυγείο και λίγοι την γνωρίζουν
Αυτή είναι η σωστή αποθήκευση των τροφίμων στο ψυγείο και λίγοι την γνωρίζουν
Γιατί ψήνουμε τα περισσότερα φαγητά στους 180ο;
Γιατί ψήνουμε τα περισσότερα φαγητά στους 180ο;

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του