Έξοδος/Απόδραση

Πού θα βρείτε το καλύτερο vegetarian σουβλάκι στο κέντρο της Αθήνας;

Το σουβλάκι είναι από τα γρήγορα φαγητά που λατρεύουν οι περισσότεροι και είναι γνωστό και εκτός ελληνικών συνόρων. Επίσης, είναι και η πιο δημοφιλής επιλογή στο delivery. Και είναι κι από τα φαγητά που δεν σου πάει εύκολα ο νους πως είναι και για vegetarian!

Διαβάστε επίσης: Μία διαφορετική κρουαζιέρα σε ferry-boat ανοιχτά της Σαλαμίνας με την παράσταση “Lemon”

305 μπαρ σε όλη την Ελλάδα σερβίρουν 8 μοναδικά απεριτίφ σε προνομιακές τιμές

“Vegetarian σουβλάκι;” θα αναρωτηθείτε και σωστά. Αν και τα τελευταία χρόνια είναι όλο και περισσότερες οι vegetarian εκδοχές του σουβλακιού. Αλλά το θέμα είναι η νοστιμιά. Να βρεις ένα νόστιμο vegetarian σουβλάκι. Και το βρήκαμε στο κέντρο της Αθήνας!

Εδώ και τρία χρόνια, το Hoocut παραμένει η αγαπημένη συνήθεια των φίλων του πιο διάσημου ελληνικού «πρόχειρου» φαγητού, που λέγεται σουβλάκι.

Η γνωστή παρέα των τεσσάρων μαγείρων Περικλή Κοσκινά, Κλεομένη Ζουρνατζή, Σπύρου και Βαγγέλη Λιάκου αναγνώρισε την ανάγκη για κάτι εύκολο, γρήγορο, νόστιμο και υγιεινό και αυτό πυροδότησε την περιέργειά τους να εξετάσουν από την αρχή την παρασκευή του. Η ενασχόλησή τους με ένα τόσο σοφά μετρημένο, σπουδαίο και απλό, πλήρες γεύμα αποτέλεσε τη μεγαλύτερη πρόκλησή τους.

Τι γίνεται όμως με εκείνους που επιθυμούν να απολαύσουν κάτι εξίσου νόστιμο, γρήγορο και υγιεινό αλλά χωρίς κρέας και άλλα ζωικά παράγωγα;

Η νέα πρόκληση λέγεται vegetarian σουβλάκι.

Πίτα τυλιχτή με χειροποίητα ντολμαδάκια με αμπελόφυλλο και ρύζι, τζατζίκι και άνηθο αλλά και πίτα τυλιχτή με κομμάτια από λεπτοκομμένο καλαμάρι, ταραμοσαλάτα και φρέσκο κρεμμυδάκι, χούμους με ρεβίθια και ταχίνι, κύμινο και πιπέρι καγιέν είναι μερικές μόνο από τις επιλογές χωρίς κρέας που θα βρείτε στο μενού του Hoocut.

Η προσέγγιση στη δημιουργία, την επεξεργασία και παρασκευή των προϊόντων αυτών υπακούει στις ίδιες αρχές μαγειρικής που διέπουν όλα τα προϊόντα του Hoocut και συναντώνται στις άριστες πρώτες ύλες, στην άρτια τεχνική και στη λεπτομερή προετοιμασία.

Η μαγειρική ευφυΐα και σκέψη των τεσσάρων εστιάζει στο πώς θα διατηρηθεί η ισορροπία γεύσης των πρωτογενών συστατικών, μειώνοντας το χρόνο παραγωγής χωρίς να υποβαθμιστεί η ποιότητα.

Με μέτρο, με ευθύνη και γνώση, με ψυχή και κόπο, αλλά προπάντων με αγάπη για τον άνθρωπο και την τροφή, όπως ορίζει το Hoocut, οι τέσσερις μάγειρες προσφέρουν την ολοκληρωμένη, βιωματική, εμπειρία, όπως την είχαν στο μυαλό τους από την αρχή. Πάντα με επιμονή στη λεπτομέρεια, στα φρέσκα μυρωδικά, στις φρέσκες λεπτοκομμένες σαλάτες.

Τώρα, μπορείτε να επιλέξετε το αγαπημένο σας Hoocut από την άνεση του σπιτιού σας με ένα κλικ στο hoocut.com αλλά και από τις σελίδες στο Instagram @hoocut και στο Facebook @hoocut.

Hoocut, true pitta

Πλ. Αγίας Ειρήνης 9, Αθήνα

Tηλ.: 210 3240026

www.hoocut.com

infowoman team

Recent Posts

Eurovision 2024 – Τελευταία ενημέρωση: Εκτός η Ολλανδία από τον διαγωνισμό

Αποβλήθηκε ο Ολλανδός καλλιτέχνης από τον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού. Εκτός του τελικού της Eurovision τέθηκε…

2 ώρες ago

8 δότες έδωσαν ζωή σε 25 ασθενείς τις ημέρες του Πάσχα

Mεταμόσχευση οργάνων από 8 δότες σε 25 ασθενείς πραγματοποιήθηκε τις ημέρες των εορτών, κάνοντας για…

3 ώρες ago

Στην Παγίδα του Νόμου: Mια διαχρονική ταινία έρχεται το Μαΐο στους κινηματογράφους

«We all scream for ice-cream» και γνήσιος σουρεαλισμός από τον Τζιμ Τζάρμους στη γνωστότερη ταινία…

22 ώρες ago

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Η άγνωστη ιστορία του χορού με τον Τραβόλτα και… η παρέμβαση που τους «έσωσε»

Όταν ο Τζον Τραβόλτα μοιράστηκε τον διάσημο χορό του με την αείμνηστη πριγκίπισσα Νταϊάνα σε…

24 ώρες ago

Emotional Dogs: Η παράσταση της Πηνελόπης Μωρούτ θέτει στο επίκεντρο την έννοια του τραύματος

Η Πηνελόπη Μωρούτ επιστρέφει στην αθηναϊκή χορευτική σκηνή με την τρίτη της παράσταση, που θέτει…

1 ημέρα ago

Δημιουγήθηκε η μεγαλύτερη τρισδιάστατη ανακατασκευή τμήματος εγκεφάλου

Τη μεγαλύτερη μέχρι σήμερα τρισδιάστατη ανακατασκευή τμήματος του ανθρώπινου εγκεφάλου που δείχνει με μεγάλη λεπτομέρεια…

1 ημέρα ago