Έξοδος/Απόδραση

5 παγωτατζίδικα σε όλη την Ελλάδα που αξίζει να δοκιμάσετε στις διακοπές σας!

Οι καλοκαιρινές διακοπές πλησιάζουν και εμείς προσπαθήσαμε να βρούμε τα καλύτερα παγωτά σε πέντε αγαπημένα μας μέρη! Αν τύχει και περάσετε από αυτά, μην παραλείψετε να δοκιμάσετε αυτές τις παγωμένες… γεύσεις!

Antica Gelateria di Roma- Ναύπλιο

Πιστέψτε μας, δε γίνεται να πάτε στο Ναύπλιο και να μην περάσετε από τη διάσημη Antica Gelateria di Roma. Βρίσκεται στη μικρή πλατεία έξω από την εκκλησία Κοιμήσεως της Θεοτόκου, μία ανάσα από τη θάλασσα και εκεί θα δοκιμάστε τα πιο νόστιμα gelato και sorbet! Ο ιδιοκτήτης του Marcello Raffo, γεννημένος Ρώμη με αυθεντική κουλτούρα επιστήμονα ζαχαροπλάστη, έχει αναγάγει το παγωτό σε ύψιστη τέχνη και είναι πάντα πρόθυμος να σας εξυπηρετήσει και να σας προτείνει τη γεύση που σας ταιριάζει.

Μιχαήλ Κομνηνού, Ναύπλιο 211 00

Daidadi: To απόλυτα θεϊκό παγωτό στη Σύρο

Εάν είστε παγωτομανείς και δεν έχετε περάσει από το λιμάνι της Σύρου για να δοκιμάσετε παγωτό από του DaiDadι, τότε ένα μόνο πέρασμα από εκεί θα σας κάνει να αναθεωρήσετε όλα όσα πιστεύατε μέχρι σήμερα για το παγωτό.

Το αυθεντικό ιταλικό παγωτό που παρασκευάζεται καθημερινά από το ντόπιο συριανό γάλα ΒΙΟΣΥΡ θα κλέψει για τα καλά τις καρδιές σας με την υφή και τις γεύσεις του.

Σύνθετες γεύσεις, όπως η θεϊκή σοκολάτα Κούβας (σοκολάτα με κουβανέζικο ρούμι), το Space CooKies (μπισκοτογεύση διαστημικών προδιαγραφών), η αρχοντικότατη κρέμα κεράσι, η απίστευτη μερέντα, η δροσερή καρύδα, η απλή, αλλά υπέροχη τριπλέτα σοκολάτας, κρέμας, βανίλιας και βέβαια οι απίστευτες γιαουρτογεύσεις και γεύσεις φρούτων θα σας κάνουν να μετοικήσετε στη Σύρο τους θερινούς μήνες και να πιάσετε μόνιμο στασίδι έξω από το Daidadi.

Πίσω από τo Daidadi κρύβεται ένας Ιταλός, ο Daniele, ο οποίος με μοναδικό όπλο την αγάπη του για τα παγωτά και την Ελλάδα, άνοιξε το 1997 το μικρό αυτό παγωτατζίδικο στην πλατεία Παπάγου της Ερμούπολης και από τότε έχει αποκτήσει φανατικούς και …ορκισμένους οπαδούς (ένα απλό ψάξιμο στο google θα επιβεβαιώσει αυτά που λέμε).

Πλατεία Παπάγου της Ερμούπολης

Gelati e Amore – Θεσσαλονίκη

Ο Φράνκο Αμπρούζο έγινε γνωστός από στόμα σε στόμα και παραδίδει μαθήματα του τι θα πει αυθεντικό ιταλικό παγωτό. Όλα γίνονται εξολοκλήρου από τα χέρια του καθημερινά με έμφαση τις πρώτες ύλες. Οι γεύσεις του θα σας συγκλονίσουν και θα σας εθίσουν!

Αλ.Σβώλου 44, τηλ: 231 024 2014

Gelateria Dolci Passioni- Λουτράκι

Κρέμα με passion fruit & σάλτσα από spicy mango & passion fruit! Σοκολάτα γάλακτος με μάνγκο & variegato maracuja & mango! Ιδιαίτερη γεύση που θα σας ταξιδεύει σε μέρη εξωτικά!!! Αυτές και πολλές άλλες γεύσεις μπορείτε να απολαύσετε στη Gelateria Dolci Passioni στο Λουτράκι.

Μελίνας Μερκούρη 1, Λουτράκι

Vicky’s και… περνάμε ζάχαρη στην Αντίπαρο

Δε γίνεται να πάτε στην Αντίπαρο και να μην δοκιμάσετε σπιτικό παγωτό ημέρας από το Vicky’s! 30 γεύσεις παγωτού, φτιαγμένες με φρέσκο γάλα, φρέσκα φρούτα και υλικά πρώτης ποιότητας και πολλή αγάπη.

τηλ: +30 22840 61535

infowoman team

Recent Posts

Πέθανε σήμερα ο ηθοποιός Γιάννης Μαλούχος

Πέθανε σήμερα, Κυριακή 12 Μάϊου, ο αγαπημένος ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου και του θεάτρου, Γιάννης…

5 ώρες ago

Eurovision 2024: Πρωτοφανές ρεκόρ τηλεθέασης για την ΕΡΤ

Μια εξαιρετική εμφάνιση έκανε η Μαρίνα Σάττι, η οποία ερμήνευσε μοναδικά το «ZARI» και κέρδισε…

6 ώρες ago

«Είμαστε Τούρκοι της Δυτικής Θράκης», δήλωσαν οι χορευτές της Μαρίνας Σάττι

Σε μία ιδιαίτερη δήλωση προχώρησαν, πριν από μερικές ημέρες, οι Huseyin Çetintaş και Yasin Ametoglou…

13 ώρες ago

Eurovision 2024: To Nemo έσπασε το βραβείο λέγοντας «Θέλει φτιάξιμο όπως και ο διαγωνισμός»

«Έσπασα τον κωδικό και έσπασα το βραβείο. Το βραβείο μπορεί να επιδιορθωθεί, και η Eurovision…

14 ώρες ago

Σωστό βάρος, σωστή διατροφή, άσκηση και όχι κακές συνήθειες κρατούν μακριά τα νοσήματα

Οι παραδοσιακές συμβουλές για άσκηση, σωστό βάρος, σωστή διατροφή, και όχι κακές συνήθειες, τεκμηριώνονται πλέον…

18 ώρες ago

Eurovision 2024: Σαρωτική νίκη της Ελβετίας – 11η η Ελλάδα

Η Ελβετία με το Νέμο και το τραγούδι “Code” αναδείχθηκε νικήτρια του 68ου διαγωνισμού της…

1 ημέρα ago