Οι αστρολόγοι συμφωνούν -ομόφωνα- ότι αυτά είναι τα 3 πιο ερωτικά ζώδια

οι-αστρολόγοι-συμφωνούν-ομόφωνα-ότι-α

Όταν πρόκειται να έρθουμε σε επαφή με την αισθησιακή πλευρά μας, κάποιοι από εμάς δυσκολεύονται περισσότερο από άλλους. Αλλά αν λάβουμε υπόψη την αστρολογία, οι ειδικοί συμφωνούν ότι μερικά ζώδια είναι πιο αισθησιακά από άλλα.

Ακόμη κι αν δεν ανήκετε σε κάποιο από τα τρία πιο ερωτικά ζώδια, μπορείτε να απελευθερώσετε τον αισθησιασμό σας και την ίδια στιγμή να ανακουφιστείτε από το στρες. Και αν ο σύντροφός σας τυχαίνει να ανήκει σε ένα από αυτά τα ζώδια, μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε νέους τρόπους για να βελτιώσετε τον ρομαντισμό σας.

Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι κάθε ζώδιο έχει τις δικές του γοητευτικές πλευρές και συμπεριφορές. Με άλλα λόγια, μπορείτε να έχετε μια ερωτική και παθιασμένη σχέση, ακόμη κι αν εσείς ή ο σύντροφός σας δεν ανήκετε σε κάποιο από τα παρακάτω ζώδια.

Ταύρος

%ce%bf%ce%b9-%ce%b1%cf%83%cf%84%cf%81%ce%bf%ce%bb%cf%8c%ce%b3%ce%bf%ce%b9-%cf%83%cf%85%ce%bc%cf%86%cf%89%ce%bd%ce%bf%cf%8d%ce%bd-%ce%bf%ce%bc%cf%8c%cf%86%cf%89%ce%bd%ce%b1-%cf%8c%cf%84%ce%b9-%ce%b10

Ο Ταύρος είναι γνωστός ως το πιο αισθησιακό ζώδιο. Είναι προικισμένος με άριστες αισθήσεις της γεύσης, της οσμής, της όρασης, της ακοής και της αφής. Οι Ταύροι είναι πολύ ερωτικά πλάσματα. Όταν πρόκειται για τη συμπεριφορά τους στην κρεβατοκάμαρα, είναι αρκετά ρομαντικοί, αλλά δεν τους αρέσει να βιάζονται. Χρησιμοποιούν τον αισθησιασμό τους για να απολαμβάνουν κάθε βήμα του ρομαντισμού, του πειραματισμού και της λατρείας με τον σύντροφό τους.

Σκορπιός

%ce%bf%ce%b9-%ce%b1%cf%83%cf%84%cf%81%ce%bf%ce%bb%cf%8c%ce%b3%ce%bf%ce%b9-%cf%83%cf%85%ce%bc%cf%86%cf%89%ce%bd%ce%bf%cf%8d%ce%bd-%ce%bf%ce%bc%cf%8c%cf%86%cf%89%ce%bd%ce%b1-%cf%8c%cf%84%ce%b9-%ce%b12

Ο Σκορπιός είναι γνωστό ότι οδηγεί τον σύντροφό του ​​σε μια συναρπαστική ​​βόλτα γεμάτη διασκέδαση, ενθουσιασμό και συγκίνηση. Προτιμά τα παθιασμένα ραντεβού, σε αντίθεση με τον Ταύρο που του αρέσει να παίρνει τον χρόνο του και να απολαμβάνει τα πάντα. Ακόμα κι αν οι Σκορπιοί δεν είναι σε μακροχρόνια σχέση, εξακολουθούν να επιζητούν οικειότητα και επικοινωνία, μπορούν να είναι προσεκτικοί εραστές και εξαιρετικά παρόντες σε πράξεις αγάπης.

Ιχθύες

%ce%bf%ce%b9-%ce%b1%cf%83%cf%84%cf%81%ce%bf%ce%bb%cf%8c%ce%b3%ce%bf%ce%b9-%cf%83%cf%85%ce%bc%cf%86%cf%89%ce%bd%ce%bf%cf%8d%ce%bd-%ce%bf%ce%bc%cf%8c%cf%86%cf%89%ce%bd%ce%b1-%cf%8c%cf%84%ce%b9-%ce%b14

Πλήρως ανοιχτοί στον σύντροφό τους, αλλά σε αρμονία με τις αισθήσεις τους, κάθε άγγιγμα, κίνηση, γκρίνια έχει μεγαλύτερη ένταση όταν είναι μόνοι με αυτόν που αγαπούν. Είναι επίσης γνωστό ότι είναι καλοί ακροατές και αν έχετε άγχος θα σας ηρεμήσουν αμέσως. Όμως, μπορούν επίσης να γίνουν καταπιεστικοί όταν θέλουν. Ξέρουν πώς να αποπλανήσουν τον σύντροφό τους και το πετυχαίνουν σε μεγάλο βαθμό.

Ενώ κάθε ζώδιο είναι ερωτικό, ο Ταύρος, ο Σκορπιός και οι Ιχθύες είναι σε μεγαλύτερο βαθμό λόγω της συναισθηματικής τους σχέσης με τον φυσικό κόσμο. Συνδυάζουν τις πέντε αισθήσεις τους για να βιώσουν την ευχαρίστηση και τον πόνο, και αυτό κάνει αυτά τα ζώδια τα πιο σαγηνευτικά του ζωδιακού κύκλου.

Σχετικά Άρθρα
Τι θα φέρει ο Ιούλιος που μόλις μπήκε στα 12 ζώδια - Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις
Τι θα φέρει ο Ιούλιος που μόλις μπήκε στα 12 ζώδια – Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις
Τα 5 ζώδια που θα δουν αποκτήσουν περισσότερα χρήματα τη νέα χρονιά!
Τα 5 ζώδια που θα αποκτήσουν περισσότερα χρήματα τη νέα χρονιά!
"Μου τη δίνουν τα Χριστούγεννα": Αυτά είναι τα τρία ζώδια που δεν αντέχουν το γιορτινό κλίμα!
“Μου τη δίνουν τα Χριστούγεννα”: Αυτά είναι τα τρία ζώδια που δεν αντέχουν τις γιορτές!
Τα 3 ζώδια που θα γνωρίσουν τον έρωτα το 2022 και τα 3 που θα μείνουν... single!
Τα 3 ζώδια που θα γνωρίσουν τον έρωτα το 2022 και τα 3 που θα μείνουν… single!
Ποια χριστουγεννιάτικη ταινία πρέπει να δεις, σύμφωνα με το ζώδιό σου
Ποια χριστουγεννιάτικη ταινία πρέπει να δεις, σύμφωνα με το ζώδιό σου
Τα ζώδια σήμερα 8/12: Ημέρα με νεύρα κι εντάσεις, αλλά κι ευκαιρίες για νέες γνωριμίες
Τα ζώδια σήμερα 8/12: Ημέρα με νεύρα κι εντάσεις, αλλά κι ευκαιρίες για νέες γνωριμίες

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του