Ερμής στον Υδροχόο από τις 5 Φεβρουαρίου: Τα 5 ζώδια που ευνοούνται

Με τον Ερμή στον Υδροχόο στις 5 Φεβρουαρίου και τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο να τον ολοκληρώνει στις 9 Φεβρουαρίου, τα άστρα και τα ζώδια μάς λένε πολλά για τις επόμενες ημέρες.

Καλό βέβαια θα είναι να ξέρετε καλά τι θέλετε να κάνετε, να φτιάξετε μία λίστα από τα σχέδιά σας και κάντε λίγη υπομονή έως τη Νέα Σελήνη στις 9 Φεβρουαρίου για να τα κάνετε πράξη.

Πέντε ζώδια ευνοούνται αυτήν την εβδομάδα και είναι τα εξής:

Κριός

Ό,τι μέχρι στιγμής στεκόταν εμπόδιο στον δρόμο σας, τώρα κάνει στην άκρη. Επικεντρωθείτε στον στόχο σας και ετοιμαστείτε να κερδίσετε όσα ονειρεύεστε. Βάλτε στο πρόγραμμα και κάποιο είδος άσκησης, θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε και την υπομονή σας.

Ταύρος

Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να καταλάβετε τι ακριβώς είναι αυτό που θέλετε και έχετε στην καρδιά σας. Όσα ανακαλύψετε, πιθανότατα, θα σας εκπλήξουν και θα βάλουν νέες βάσεις στο μέλλον σας. Μην ξεχνάτε, παράλληλα, να διασκεδάζετε και λίγο – καθώς η ηρεμία στη ζωή δεν έρχεται μόνο μέσα από τη δουλειά και τις σκέψεις, σωστά;

Ζυγός

Η επιτυχία σας ενισχύεται και βρείτε ευκαιρία ναεκμεταλλευτείτε αυτή την ενέργεια είναι να επιλέξετε τον εαυτό σας και να αποφύγετε να δεσμευτείτε σε υποχρεώσεις που αποδυναμώνουν την ψυχολογία σας. Ό,τι επιλέξετε να κάνετε, που συμπεριλαμβάνει και άλλους, προσπαθήστε να είναι κάτι που αγαπάτε και σας δίνει ενέργεια, ενώ σας πάει παρακάτω. Το μόνο σίγουροα!

Σκορπιός

Λιγάκι προσοχή σο πρώτο μισό της εβδομάδας , καθώς μπορεί να είναι λίγομπερδεμένο. Διατηρείστε την ευγένεια και την ψυχραιμία σας, όταν νιώσετε ένταση.  Το σύμπαν είναι στο πλευρό σας.

Ιχθύς

Ασχοληθείτε με την πνευματική σας πλευρά αυτές τις ημέρες και θα δείτε πως θα ανακαλύψετε πολλά για τον εαυτό και το μέλλον σας. Μπορείτε τώρα να ξεκινήσετε την καταγραφή των σκέψεών σας σε ένα ημερολόγιο – που ξέρετε; μπορεί να αποκτήσετε μια πολύ όμορφη και ευεργετική συνήθεια.

Διαβάστε επίσης:

Grammy Awards 2024: Oι καλύτερες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί

O Έλληνας hair stylist πίσω από τα ροζ μαλλιά της Μέγκαν Φοξ στα Grammy (photos)

Σχετικά Άρθρα
Τα 3 ζώδια που θέλουν επειγόντως διακοπές
Αυτά είναι τα 3 ζώδια που θέλουν επειγόντως διακοπές
Αυτά είναι τα 4 ζώδια που θα κάνουν… Ανάσταση
Αυτά είναι τα 4 ζώδια που θα κάνουν… Ανάσταση
Έρχεται η «Ροζ Πανσέληνος» του Απριλίου - Ποια ζώδια ευνοούνται
Έρχεται το «Ροζ Φεγγάρι» του Απριλίου – Ποια ζώδια ευνοούνται
Τι θα φέρει σε κάθε ζώδιο η σύνοδος Δία - Ουρανού στις 21 Απριλίου;
Τι θα φέρει σε κάθε ζώδιο η σύνοδος Δία – Ουρανού στις 21 Απριλίου;
Αυτά είναι τα ζώδια που θέλουν να «χώνουν τη μύτη τους» παντού
Αυτά είναι τα ζώδια που θέλουν να «χώνουν τη μύτη τους» παντού
4 ζώδια που μπορεί να τα βρουν «σκούρα» στον έρωτα μέσα στο 2024
4 ζώδια που μπορεί να τα βρουν «σκούρα» στον έρωτα μέσα στο 2024

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του