Featured

Μάλαμας- Βελεσιώτου στέλνουν τραγούδι-μήνυμα από το σπίτι τους- Ποιοι Έλληνες καλλιτέχνες ετοιμάζουν live streaming συναυλίες

Μπορεί οι συναυλιακοί χώροι, οι μουσικές σκηνές και τα νυχτερινά μαγαζιά να έχουν κατεβάσει…ρολά, όμως οι Έλληνες καλλιτέχνες δηλώνουν παρόντες ο καθένας με τον τρόπο του ακολουθώντας πάντα τη βασική οδηγία του υπουργείου Υγείας #Μένουμε Σπίτι.

Ο Σπύρος Γραμμένος και η Μαρία Παπαγεωργίου είναι οι δύο πρώτοι καλλιτέχνες που αποφάσισαν να κάνουν δωρεάν live streaming ένα μέρος από το ακυρωθέν – λόγω της πανδημίας του κοροναϊού- πρόγραμμά τους και έτσι αποφάσισαν να μας δώσουν τη δυνατότητα να τους δούμε χαλαρά από το σπίτι χωρίς εισιτήριο!

Ακολουθεί ο Στάθης Δρογώσης που έχει ήδη ανακοινώσει στα social media ένα on line live του με τον Μανώλη Φάμελλο, αλλά και ο Κωστής Μαραβέγιας με τη Νατάσα Μποφίλιου.

Πιο συγκεκριμένα:

Σπύρος Γραμμένος

Ο Σπύρος Γραμμένος έδωσε την Παρασκευή που μας πέρασε (13/3) έδωσε ολόκληρη συναυλία από στούντιο ηχογραφήσεων και μεταδόθηκε μέσω Youtube. Εξέδωσε μάλιστα την ακόλουθη ανακοίνωση: “Δεδομένης της έκτακτης κατάστασης και στο πλαίσιο υπευθυνότητας προς τον εαυτό μας και τον διπλανό μας, η live εμφάνιση του Σπύρου Γραμμένου στον “Σταυρό του Νότου” μετακομίζει σε ασφαλέστερο μέρος, στο Studio ηχογράφησεων Praxis, για το καλό όλων μας! Φτιάξτε τσάι ή σκοτς ον δε ροκς και απολαύστε ολόκληρο το πρόγραμμα της μουσικής παράστασης από τον καναπέ σας, εντελώς ασφαλώς και δωρεάν από το YouTube”

Mαρία Παπαγεωργίου

Το βράδυ της Δευτέρας, στις 21.00, η Mαρία Παπαγεωργίου θα δώσει μία 45λεπτη παράσταση με τον συνεργάτη μου, Σταύρο Ρουμελιώτη στο ειδικά διαμορφωμένο… σαλόνι της και θα κάνει live μετάδοση από το Facebook.

«Είμαστε μουδιασμένοι με τις εξελίξεις και έχουμε ακυρώσει όλες μας τις συναυλίες. Ωστόσο, νιώθω την ανάγκη να κρατήσουμε την αισιοδοξία μας και το μοίρασμα της Μουσικής, που γιατρεύει και συντροφεύει. Έτσι, τη Δευτέρα, στις 21:00 (την ώρα που θα βρισκόμασταν κοντά στους Θεσσαλονικείς φίλους μας στο Apodec) θα δώσουμε 45λεπτη παράσταση με τον συνεργάτη μου, Σταύρο Ρουμελιώτη στο ειδικά διαμορφωμένο… σαλόνι μου. Πίσω από την κάμερα ο Pavlos Kerasidis και η Local Stage θα μεταδίδουν ζωντανά σε live streaming στη σελίδα μας στο Facebook (εδώ). Ευελπιστώ να φτιάξουμε όλοι μαζί μια αλυσίδα επικοινωνίας και ελπίδας! Μαρία».

Στάθης Δρογώσης- Μανώλης Φάμελλος

Συναυλία ετοιμάζει και ο Στάθης Δρογώσης με τον Μανώλη Φάμελλο και την έχει ήδη προαναγγείλει στο Facebook.

«Την Τρίτη το απόγευμα θα δώσουμε μια αυτοσχέδια συναυλία από το σπίτι μου . Πιάνο και κιθάρα με τον Manolis Famellos. Θα κρατήσει γύρω στη μια ώρα.Και θα μεταδοθεί online από το ΦΒ και το ;instagram. Θα δώσουμε λεπτομέρειες και λινκ αύριο. Ελπίζουμε να σας κάνουμε καλή παρέα. Και να σας κρατήσουμε στο σπίτι . ( Δεν είμαστε σαν τον κακοφωνίξ να σας βγάλουμε στους δρόμους.) Σας εύχομαι να είστε όλοι καλά. Και να μη χάσουμε την ανθρωπιά μας. Θα περάσει κι αυτό . Να ακούμε τους ειδικούς και να μένουμε στο σπίτι».

Κωστής Μαραβέγιας- Νατάσα Μποφίλιου

Ο καλλιτέχνης θα τραγουδήσει ζωντανά στο Instagram, την Τρίτη 17/3 στις 16.00 το απόγευμα, και μαζί του -διαδικτυακά πάντα- θα είναι και η Νατάσα Μποφίλιου.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που τραγούδησαν ένα τραγούδι στο κοινό τους από το καναπέ του σπιτιού τους προσπαθώντας έτσι περάσουν το δικό τους μήνυμα.

Σωκράτης Μάλαμας

Πρώτος και καλύτερος ο σπουδαίος τραγουδοποιός Σωκράτης Μάλαμας που έγραψε στον λογαριασμό του στο facebook: «Λόγω της καραντίνας και του εγκλεισμού στο σπίτι για τρίτη μέρα, μην έχοντας άλλον τρόπο να επικοινωνήσουμε, σας στέλνουμε και θα σας στέλνουμε κάπου κάπου ένα τραγουδάκι…». Μαζί με τον γιο του Γιάννη- που έπαιζε τουμπερλέκι- τραγούδησε τo «Δυο, τρεις κουβέντες» από τον «Κύκλο».

Φωτεινή Βελεσιώτου

Το πολύ επίκαιρο για την εποχή του «Κάνε κουράγιο καρδιά μου, μην τυχόν και μ’ αρρωστήσεις», τραγούδησε η Φωτεινή Βελεσιώτου – που η φωνή της έγινε ευρύτερα γνωστή από το τραγούδι των τίτλων της σειράς «Αγριες μέλισσες» – και κοιτάζοντας την κάμερα έστειλε μήνυμα στον κόσμο: «Ας μείνουμε όλοι στα σπίτια μας, να προστατεύσουμε στους εαυτούς μας, μας και τους συνανθρώπους μας».

Γεωργία Οικονόμου

Recent Posts

Eurovision 2024 – Τελευταία ενημέρωση: Εκτός η Ολλανδία από τον διαγωνισμό

Αποβλήθηκε ο Ολλανδός καλλιτέχνης από τον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού. Εκτός του τελικού της Eurovision τέθηκε…

9 ώρες ago

8 δότες έδωσαν ζωή σε 25 ασθενείς τις ημέρες του Πάσχα

Mεταμόσχευση οργάνων από 8 δότες σε 25 ασθενείς πραγματοποιήθηκε τις ημέρες των εορτών, κάνοντας για…

9 ώρες ago

Στην Παγίδα του Νόμου: Mια διαχρονική ταινία έρχεται το Μαΐο στους κινηματογράφους

«We all scream for ice-cream» και γνήσιος σουρεαλισμός από τον Τζιμ Τζάρμους στη γνωστότερη ταινία…

1 ημέρα ago

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Η άγνωστη ιστορία του χορού με τον Τραβόλτα και… η παρέμβαση που τους «έσωσε»

Όταν ο Τζον Τραβόλτα μοιράστηκε τον διάσημο χορό του με την αείμνηστη πριγκίπισσα Νταϊάνα σε…

1 ημέρα ago

Emotional Dogs: Η παράσταση της Πηνελόπης Μωρούτ θέτει στο επίκεντρο την έννοια του τραύματος

Η Πηνελόπη Μωρούτ επιστρέφει στην αθηναϊκή χορευτική σκηνή με την τρίτη της παράσταση, που θέτει…

1 ημέρα ago

Δημιουγήθηκε η μεγαλύτερη τρισδιάστατη ανακατασκευή τμήματος εγκεφάλου

Τη μεγαλύτερη μέχρι σήμερα τρισδιάστατη ανακατασκευή τμήματος του ανθρώπινου εγκεφάλου που δείχνει με μεγάλη λεπτομέρεια…

1 ημέρα ago