Valentine's Day

Για να μη σπας το κεφάλι σου – 5 δώρα για τον… Βαλεντίνο της καρδιάς σου!

Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου έφτασε. Την Τρίτη γιορτάζουν οι απαντούχου ερωτευμένοι και το πρωί της ημέρας αυτής, αρκετές και αρκετοί μπορεί να ξυπνήσετε και να τρέχετε να αγοράσετε δώρο για το έτερον σας ήμισυ. Ή να το κάνετε και σήμερα.

Η αλήθεια είναι πως οι γυναίκες έχουν μία παραπάνω δυσκολία στο δώρο που θα πάρουν στον αγαπημένο τους, μιας και οι επιλογές δεν είναι και τόσο πολλές. Ένα ρούχο είναι μία safe επιλογή, αλλά ίσως φέτος να θέλετε να του κάνετε κάτι ξεχωριστό. Γι’΄αυτό κι εμείς σας έχουμε παρακάτω 5 ιδέες για δώρα στον αγαπημένο σας.

Αποκάλυψέ του όσα αισθάνεσαι με τη βοήθεια της Μαρίας Σολωμού – Starfan.gr

Ξέρεις ποιος είναι ο πιο ξεχωριστός τρόπος να εκφράσεις την αγάπη σου; Ένα βίντεο-ευχών από το Starfan από τους “ειδικούς”! Ήρθε η ώρα να φανερώσεις τα συναισθήματά σου, με ένα πραγματικά πρωτότυπο τρόπο! Η Μαρία Σολωμού θα σε βοηθήσει να ετοιμάσεις το βίντεο με την πιο ακαταμάχητη ερωτική εξομολόγηση!

Γράψε αυτά που θες, πες τις λεπτομέρειες που θεωρείς σημαντικές για να μεταφέρεις το μήνυμά σου και άσε τα υπόλοιπα στη Μαρία Σολωμού. Μοιράσου ένα βίντεο με το μήνυμά σου που σίγουρα θα αφήσει τον παραλήπτη άφωνο.

Φωτογραφική μηχανή Polaroid Now+ – Δαμκαλίδης

Polaroid Now White Camera 9027 – 99,90€

Οι στιγμές περνούν αλλά οι φωτογραφίες μένουν για πάντα. Η Polaroid Now+ είναι το πιο όμορφο δώρο για εκείνο τον σύντροφο που επιδιώκει να κρατάει τις πολύτιμες στιγμές της ζωής σας για πάντα ζωντανές. Η εξελιγμένη τεχνολογία της σε συνδυασμό με τη στιλάτη εμφάνισή της (διατίθεται σε μαύρο και μπλε), την καθιστούν ιδιαίτερα δημοφιλή επιλογή σε όσους αγαπούν τις instant φωτογραφίες. Εξάλλου, τίποτα δεν διαρκεί περισσότερο από τις φωτογραφίες (και την αγάπη)!

Ασύρματο χειριστήριο – Κωτσόβολος

Sony DualSense Wireless Controller PS5 Gamepad – €69.90

Έρωτας σημαίνει να είσαι εκεί στις νίκες και στις ήττες! Γι΄αυτό και φέτος μπορείτε να προσφέρετε στον καλό σας μια βαθύτερη, άκρως καθηλωτική εμπειρία gaming που κάνει τη δράση να ζωντανεύει στα χέρια του, με το ασύρματο χειριστήριο DualSense για το PS5, από τον Κωτσόβολο.

Επιχείρηση Άλμπεριχ – Εκδόσεις Διόπτρα

Ένα καλό βιβλίο είναι πάντα ένα δώρο που θα το εκτιμήσει. Μπορείτε, λοιπόν, να του χαρίσετε το βιβλίο “Επιχείρηση Άλμπεριχ” από τη σειρά Η τριλογία της Βαϊμάρης που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Διόπτρα

Στη ναζιστική Γερμανία του 1933 ένας άντρας βρίσκεται δολοφονημένος. Ποια είναι η σύνδεσή του με την ιστορική Επιχείρηση Άλμπεριχ; Ο Γκέρεον Ρατ θα ανατρέξει στο παρελθόν, προκειμένου να εξιχνιάσει την υπόθεση, όμως συναντά διαρκώς εμπόδια. Ο φόβος και η παράνοια κυριαρχούν. Θα καταφέρει να ανακαλύψει την αλήθεια;

Η σειρά βιβλίων με τον αστυνόμο Γκέρεον Ρατ, αποτέλεσε έμπνευση για τη δημοφιλή σειρά Babylon Berlin.

Συγγραφέας: Volker Kutscher

Βραχιόλι Visetti – Κόσμημα Κοτσώνης

Βραχιόλι από Aνοξείδωτο Aτσάλι & Μαύρο Δέρμα – 34,00 €

Εσείς γνωρίζατε ότι η ιστορία του ανδρικού βραχιολιού ξεκινά από τα βάθη της ιστορίας; Κι, όμως, οι πρώτοι κυνηγοί φορούσαν βραχιόλια από δέρμα η κόκαλα ζώων για να διώχνουν τα κακά δαιμόνια κι έτσι να γίνονται ένα με το πνεύμα των ζώων.

Κι, αφού κάναμε αυτή την ιστορική αναδρομή, μπορείτε να χαρίσετε στον σύντροφό σας ένα υπέροχο ανδρικό βραχιόλι με μαύρο δέρμα και στοιχεία από ανοξείδωτο ατσάλι με ιδιαίτερη τελική επεξεργασία, το οποίο θα βρείτε στο jeweler.gr.

Διαβάστε επίσης

5 δώρα για του Αγίου Βαλεντίνου που κάθε γυναίκα ονειρεύεται

Μονεμβασιά: Ο απόλυτος προορισμός για ερωτευμένους – Δείτε τις υπέροχες φωτογραφίες

4 εστιατόρια με ρομαντική ατμόσφαιρα για να γιορτάσετε τον Άγιο Βαλεντίνο

Δημητρα Ζαρκου

Recent Posts

Παρουσιάστηκε ένα γιγαντιαίο πρόγραμμα πρόληψης Υγείας για 3 καρκίνους και καρδιαγγειακά νοσήματα

Το απόγευμα της Παρασκευής, παρουσιάστηκε ολοκληρωμένο το Εθνικό Πρόγραμμα Πρόληψης «Προλαμβάνω», σε ειδική εκδήλωση στο…

1 ημέρα ago

Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος: Χώρισαν μετά από 6 χρόνια γάμου

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε το απόγευμα της Παρασκευής 26 Απριλίου η είδηση πως η…

2 ημέρες ago

Ξεκινά η προπώληση των εισιτηρίων για την Τόσκα στο Ηρώδειο

Η Εθνική Λυρική Σκηνή ανοίγει το φετινό πρόγραμμα του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου στο Ωδείο Ηρώδου…

2 ημέρες ago

Dua Lipa: Η εντυπωσιακή Chanel τουαλέτα της που χρειάστηκε 1.000 ώρες να φτιαχτεί

Στην κορυφή των πιο επιδραστικών καλλιτεχνών για το 2024 τοποθέτησε το περιοδικό ΤΙΜΕ τη Dua…

2 ημέρες ago

ΕΦΕΤ: Ανακαλούνται φρέσκα ζυμαρικά με σπανάκι και κάσιους (φωτογραφία)

Φρέσκα ζυμαρικά ιταλικής προέλευσης, που μπορεί να περιέχουν αραχίδες, ανακαλεί ο ΕΦΕΤ. Σύμφωνα με την…

2 ημέρες ago

CITRUS: Ανακαλύψτε όλα τα αρώματα της Χίου!

Η CITRUS ανακοινώνει με υπερηφάνεια το λανσάρισμα του νέου της ηλεκτρονικού καταστήματος, προσφέροντας στο καταναλωτικό…

2 ημέρες ago