Αληθινές Ιστορίες

Διαθήκη Ανέστη Βλάχου: Σε δικαστικό θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση – Τι λέει ο εγγονός του

Η υπόθεση αφορά την ιδιόχειρη διαθήκη του Ανέστη Βλάχου την οποία ο αγαπημένος ηθοποιός παρέδωσε στην κόρη του, Έλλη. Κάτι όμως που αμφισβητεί ο γιος του από τον πρώτο του γάμο, Ηρακλής Βλάχος και προτίθεται να φτάσει την υπόθεση στα ελληνικά δικαστήρια για την εγκυρότητά της.

Ωστόσο, σύμφωνα με όσα μετέφεραν στην εφημερίδα “Espresso” άνθρωποι από το περιβάλλον της δεύτερης συζύγου του “κακού του ελληνικού σινεμά”, Μαρίας Γαρίτση, η διαθήκη βρίσκεται ήδη σε συμβολαιογράφο και αναμένεται να ανοιχτεί το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Γιος κατά κόρης

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα σε αυτή τη διαθήκη δεν αναφέρεται κανένα άλλο μέλος της οικογένειας πλην της κόρης του Ανέστη Βλάχου. Η αντίδραση του γιου του, Ηρακλή ήταν άμεση αναθέτοντας στον δικηγόρο Κωνσταντίνο Παπαναστασίου την υπόθεση.

Ο Ηρακλής Βλάχος είναι αποφασισμένος να προσφύγει στη δικαιοσύνη για την εγκυρότητα της διαθήκης αν και ακόμη δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας. Αν η υπόθεση φτάσει στη δικαιοσύνη, τότε το δικαστήριο θα πρέπει να υποδείξει ειδικούς γραφολόγους και να αποδειχθεί η εγκυρότητα ή μη των γραφομένων του μεγάλου ηθοποιού. Μία υπόθεση που αναμένεται να διαρκέσει αρκετούς μήνες αφότου υπάρξει αμφισβήτηση από την πλευρά του γιο του Ηρακλή Βλάχου.

Ο Ανέστης Βλάχος παντρεύτηκε δύο φορές και απέκτησε δύο παιδιά, τα οποία υπεραγαπούσε. Από τον πρώτο του γάμο με την τραγουδίστρια Αναστασία Παπανδρώνη απέκτησε τον γιο του Ηρακλή. Λίγα χρόνια αργότερα κι ενώ ο Ηρακλής είχε μεγαλώσει, ο Ανέστης Βλάχος αποφάσισε να ανέβει ξανά τα σκαλιά της εκκλησίας με τη συνάδελφό του Μαρία Γαρίτση. Καρπός του έρωτά τους η Έλλη, η οποία ήρθε λίγο καιρό μετά τον γάμο τους.

Πλέον η οικογένεια Βλάχου είναι χωρισμένη στα δύο, κάτι που επιβεβαιώθηκε και κατά τη διάρκεια του μνημόσυνου το περασμένο Σάββατο, με τα μέλη της οικογένειας του ηθοποιού να μην ανταλλάσσουν ούτε ένα βλέμμα.

Ξεχώρισε ο εγγονός του με τη στάση του

Εντυπωσίασε η στάση που κράτησε ο εγγονός του Ανέστη Βλάχου στη διαμάχη που έχει προκύψει ανάμεσα στα δύο παιδιά του γνωστού ηθοποιού, για τη διαθήκη και την περιουσία του “κακού” του ελληνικού σινεμά.

Ο εγγονός του Ανέστη Βλάχου μιλώντας στην εκπομπή “Happy Day” ζήτησε να πρυτανεύσει η λογική και να λυθούν τα όποια προβλήματα ανάμεσα στον πατέρα του και τη θεία του.

“Θέλω ο μπαμπάς και η θεία μου να “κάτσουν σε ένα τραπέζι”. Αν μου δινόταν η ευκαιρία να διαλέξω ανάμεσα σε υλικά αγαθά ή το όνομα “Ανέστης Βλάχος” θα επέλεγα το δεύτερο”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο συνονόματος εγγονός του Ανέστη Βλάχου.

Η περιουσία

“Είναι δύσκολη η απώλεια. 40 μέρες χωρίς τον παππού μου. Μου λείπει η παρουσία του και οι συμβουλές του. Προσπαθούμε να το διαχειριστούμε. Δεν πρόκειται για δύο οικογένειες που έχουν χωριστεί για τη διαθήκη, είναι μία οικογένεια”, πρόσθεσε.

Την ίδια ώρα, δεν θέλησε να πάρει θέση στο ζήτημα της διαθήκης, λέγοντας πως πρόκειται για κάτι που αφορά τον πατέρα του και τη θεία του. “Τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας προσευχόμαστε να πρυτανεύσει η λογική” σημείωσε.

“Αυτό που υπάρχει σαν περιουσία είναι ένα σπίτι και κάποια αγροτεμάχια. Δεν είναι τόσο μεγάλο το ζήτημα. Θέλω και εύχομαι ο μπαμπάς μου με τη θεία μου να κάτσουν σε ένα τραπέζι και να πρυτανεύσει η λογική”, κατέληξε ο Ανέστης Βλάχος, στέλνοντας μήνυμα προς όλες τις πλευρές.

Διαβάστε επίσης

Προκλητικές δηλώσεις Ψωμιάδη για metoo: «Αν δεν γούσταρες, να διαφωνούσες τότε»

Οι ασθενείς με καρκίνο έχουν υψηλότερο κίνδυνο για σοβαρή θρόμβωση

Κωνσταντίνος Καζάκος – «Αφήστε ήσυχη την κόρη μου Τζένη»

Σοφία Κωστάρα

Recent Posts

Reunion The Musical: Το καινούργιο musical της Θέμις Μαρσέλλου

H Θέμις Μαρσέλλου, η σκηνοθέτιδα των πιο επιτυχημένων μιούζικαλ στην Ελλάδα, επιστρέφει στο θέατρο Παλλάς…

2 ημέρες ago

Crochet φούστα: Η απόλυτη φούστα του καλοκαιριού!

Χάρη στους σχεδιαστές Chemena Kamali της Chloé, Sabato De Sarno και Gucci, η boho μόδα…

2 ημέρες ago

Φράνσις Φορντ Κόπολα: Κατηγορείται για ανάρμοστη συμπεριφορά σε γυναίκες

Σοβαρές κατηγορίες για ανάρμοστη συμπεριφορά αντιμετωπίζει ο διάσημος σκηνοθέτης Φράνσις Φορντ Κόπολα κατά τη διάρκεια…

2 ημέρες ago

Καρδιακή ανεπάρκεια: Βάσιμες ελπίδες για τη θεραπεία της

Πριν από μερικά ακόμα χρόνια ο άρρωστος με καρδιακή ανεπάρκεια είχε περίπου προδιαγεγραμμένη πορεία. Η…

2 ημέρες ago

Συγκλονίζει η Καίτη Φίνου: «Σάπισαν τα δόντια μου, έφυγαν τα νύχια και τα μαλλιά μου»

Στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει μετά τον κορωνοϊό, στις σκέψεις της να περάσει την υπόλοιπη…

2 ημέρες ago

Είδαμε το «Τσίρκο των Ψυχών» που ξεμπροστιάζει αριστοτεχνικά το «σκοτεινό» σήμερα

Όταν ξεκίνησα να διαβάζω την σύνοψη της παράστασης «Το τσίρκο των ψυχών» μού έδωσε μία…

2 ημέρες ago