Τα μοντέλα της Victoria’s Secret ανήκουν στις πιο όμορφες γυναίκες σε ολόκληρο τον κόσμο! Τα λαμπερά μαλλιά τους, η αλαβάστρινη επιδερμίδα τους, η αυτοπεποίθηση πάνω στην πασαρέλα και πάει λέγοντας… H Barbara Palvin μοιράζεται μία από τις πιο πολύτιμες συμβουλές της που έχουν να κάνουν με την αφαίρεση του μακιγιάζ.Λαμβάνοντας υπόψη την εντυπωσιακή της εμφάνιση πάνω στην πασαρέλα, είναι λογικό η διαδικασία του ντεμακιγιάζ να αποτελεί επιτακτικό κομμάτι της ρουτίνας ομορφιάς της. Αν μη τι άλλο, καμία γυναίκα δεν είναι δυνατόν να αποκτήσει λαμπερή επιδερμίδα όταν κοιμάται με smokey eyes!

Κρατήστε λοιπόν τα αυτιά σας ανοιχτά για να ακούσετε τον τρόπο με τον οποίο η Barbara φροντίζει να αφαιρεί το μακιγιάζ των ματιών της για να διατηρεί απαλές τις βλεφαρίδες της και την περιοχή γύρω από τα μάτια χωρίς ρυτίδες.

Η συμβουλή της

«Βρέχω μια μπάλα από βαμβάκι με την αγαπημένη μου λοσιόν ντεμακιγιάζ και την κρατώ στα μάτια μου για λίγα δευτερόλεπτα», λέει. «Αυτό βοηθά τη μάσκαρα να διαλυθεί, οπότε δεν χρειάζεται να τρίβω τα μάτια μου προκαλώντας ρυτίδες».


Όχι τρίψιμο, όχι ρυτίδες! Αρκετά δίκαιο. Και τώρα μας συγχωρείτε, αλλά πρέπει να πάμε να το δοκιμάσουμε!

από Μαρία Ιωαννάτου