Amitabha Fest – Αυτό το Σάββατο στο Bolivar θα ζήσουμε μία μοναδική μουσική εμπειρία!

Η τελευταία φορά ήταν μία απίθανη εμπειρία και θα επαναληφθεί. Απολαύστε το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου στο Bolivar Beach Bar, το Amitabha Fest που θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τη Mahayana Records. Πρόκειται για μία νέα μουσική γιορτή που θα «παντρέψει» περίτεχνα τις υπέροχες μελωδίες σπουδαίων καλλιτεχνών. Headliner ένα από τα σπουδαιότερα ονόματα της παγκόσμιας electronica, η Sister Bliss, σε ένα μοναδικό Faithless dj set. Στην παρέα της θα είναι οι ιδιαίτεροι Keep Shelly in Athens σε dj set, o πολυσχιδής Kled Mone και το line up ολοκληρώνει ο VKD.

Η διεθνούς φήμης συνθέτης, τραγουδοποιός, dj και μουσικός παραγωγός Sister Bliss, συνδημιουργός του θρυλικού group της electronica Faithless, αναλαμβάνει τα decks του Bolivar Beach Bar για ένα ξεχωριστό Amitabha dj set. Μία από τις εμβληματικότερες μορφές της βρετανικής και παγκόσμιας ηλεκτρονικής σκηνής, η Sister Bliss αποτελεί ίσως την χαρακτηριστικότερη και πιο πρωτοπόρα dj της γενιάς της, με πάνω από 20 χρόνια στα decks και την μουσική παραγωγή, κι έναν ήχο που ακόμη και σήμερα είναι φρέσκος κι ενσωματωμένος στα trends του σήμερα.

Sister Bliss

Οι αιθέριοι και στροβιλιστικοί ήχοι με τις ξεκάθαρες ambient επιρροές των Keep Shelly in Athens αιχμαλωτίζουν τα παροδικά συναισθήματα της ζωής στην πόλη και το αναπόφευκτο πέρασμα του χρόνου. Με πλούσια μελωδικά beats και ονειρώδη φωνητικά, οι παραγωγές τους είναι μία προσβάσιμη και ευχάριστη είσοδος στον κόσμο της down-tempo electronica.

Keep Shelly in Athens

Με προηγούμενες κυκλοφορίες σε labels όπως Forest Family Records, Planet Mu και Cascine, το δίδυμο κυκλοφόρησε το δεύτερο άλμπουμ του στο Label Friends of Friends με έδρα το Λος Άντζελες. Έχουν ήδη μεταφέρει τις ευφάνταστες και καταπραϋντικές παραγωγές τους σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων και εμφανίσεων σε festival όπως Coachella, The Great Escape (Brighton) και Fun Fun Fun (Austin).

Επιπρόσθετα, στις δικές τους κυκλοφορίες έχουν κάνει remixes για τους Tycho (Ghostly International), Blood Diamonds (4AD), Steve Mason (Domino) και πολλούς ακόμα. Το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου θα μας απογειώσουν με ένα ιδιαίτερο dj set κατάλληλο για την περίσταση.

Kled Mone

Το Σάββατο, ο Kled Mone θα μας παρουσιάσει τον επηρεασμένο από σκοτεινές και μελωδικές συγχορδίες ήχο του, να ισορροπεί ανάμεσα σε ευάλωτες λεπτομέρειες και αισθηματική ένταση, χρησιμοποιώντας παράλληλα ένα ευρύ φάσμα ηλεκτρονικών στοιχείων.

Έχει κυκλοφορήσει δύο album “Feeling Good” και “Chapters Of Life” ενώ κομμάτια του περιλαμβάνονται σε παγκοσμίως γνωστές μουσικές συλλογές όπως Buddha Bar και Select 9. Ως remixer έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως Monsieur Minimal, Dusk, Papercut, Kadebostany, Moby, Leona Lewis, Bastille, Julia Stone, Duke και άλλους. Έχει περισσότερα από 30 εκατομμύρια views στο Youtube και 1 εκατομμύριο streams στο Spotify.

Το Line up ολοκληρώνει ο dj VKD για ένα εκρηκτικό Deep House, Indie Dance & Nu Disco show.

Πληροφορίες

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019

Doors Open: 21.00

Είσοδος: 10€ με ποτό

Το Infowoman.gr είναι χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης

Bolivar Beach Bar

Ακτή του Ήλιου, Λεωφ. Ποσειδώνος, Άλιμος

Τηλ: 210 9831018 | 6970367684

infowoman team

Recent Posts

Reunion The Musical: Το καινούργιο musical της Θέμις Μαρσέλλου

H Θέμις Μαρσέλλου, η σκηνοθέτιδα των πιο επιτυχημένων μιούζικαλ στην Ελλάδα, επιστρέφει στο θέατρο Παλλάς…

18 ώρες ago

Crochet φούστα: Η απόλυτη φούστα του καλοκαιριού!

Χάρη στους σχεδιαστές Chemena Kamali της Chloé, Sabato De Sarno και Gucci, η boho μόδα…

19 ώρες ago

Φράνσις Φορντ Κόπολα: Κατηγορείται για ανάρμοστη συμπεριφορά σε γυναίκες

Σοβαρές κατηγορίες για ανάρμοστη συμπεριφορά αντιμετωπίζει ο διάσημος σκηνοθέτης Φράνσις Φορντ Κόπολα κατά τη διάρκεια…

20 ώρες ago

Καρδιακή ανεπάρκεια: Βάσιμες ελπίδες για τη θεραπεία της

Πριν από μερικά ακόμα χρόνια ο άρρωστος με καρδιακή ανεπάρκεια είχε περίπου προδιαγεγραμμένη πορεία. Η…

20 ώρες ago

Συγκλονίζει η Καίτη Φίνου: «Σάπισαν τα δόντια μου, έφυγαν τα νύχια και τα μαλλιά μου»

Στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει μετά τον κορωνοϊό, στις σκέψεις της να περάσει την υπόλοιπη…

20 ώρες ago

Είδαμε το «Τσίρκο των Ψυχών» που ξεμπροστιάζει αριστοτεχνικά το «σκοτεινό» σήμερα

Όταν ξεκίνησα να διαβάζω την σύνοψη της παράστασης «Το τσίρκο των ψυχών» μού έδωσε μία…

20 ώρες ago