Διαγωνισμοί

Κερδίστε 4 διπλές προσκλήσεις για τη «Δεσποινίς Τζούλια» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών – Για την Παρασκευή 9/12 (νικητές)

Το αριστούργημα του Αυγούστου Στρίντμπεργκ «Δεσποινίς Τζούλια» ανεβαίνει για λίγες παραστάσεις στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών – Αίθουσα Σύλλογος Φίλων Μουσικής, σε σκηνοθεσία Ιάκωβου Μυλωνά με τους Αγγελική Λάμπρη, Ιάκωβο Μυλωνά και Αμαλία Κλημοπούλου.

Λαγνεία, εξουσία, πάθος, προδοσία. Η κόρη του κόμη. Ο υπηρέτης του πατέρα της. Ένα επικίνδυνο παιχνίδι. Κάποιος θα πληγωθεί ανεπανόρθωτα. Η πάλη των τάξεων και των φύλων σ’ ένα υπέροχο έργο.

Μια παράσταση που βουτάει στα άδυτα της ανθρώπινης ψυχής και ξεσκεπάζει κάθε αδυναμία. Ο έρωτας δεν υπάρχει σα συναίσθημα αλλά μόνο σαν πράξη. Τα συναισθήματα οδηγούν στην ήττα, οδηγούν στησυντριβή. Ποιος θα νικήσει; Ποιος θα καταστραφεί;

Μια αληθινή ιστορία! Ένα έργο απαγορευμένο στην Αγγλία για πενήντα χρόνια!

Ένας καθρέφτης που θα σπάσει, μόλις ζητήσεις κάτι διαφορετικό απ’ αυτό που είσαι και σου επιτρέπουν!

Πληροφορίες

Παίζουν: Αγγελική Λάμπρη, Ιάκωβος Μυλωνάς, Αμαλία Κλημοπούλου

Στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Αίθουσα Σύλλογος Φίλων Μουσικής

Ημέρες παραστάσεων:

Σάββατο 5/11, 12/11, 19/11, 26/11

Παρασκευή 2/12, 9/12, 16/12, 23/12, 30/12

Ώρα έναρξης 21.00

Πληροφορίες: τηλ 6946046566

Διάρκεια παράστασης: 80’ χωρίς διάλειμμα.

Tο δώρο του διαγωνισμού

Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό μας και κερδίστε 4 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση, «Δεσποινίς Τζούλια» Μέγαρο Μουσικής Αθηνών – Για την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου

Οι νικητές του διαγωνισμού

Ελένη Γιαννακοπούλου

Παναγιώτα Κοκκωνη

Ειρήνη Πουπάκη

Πόπη Σιώρη

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό για να κερδίσετε 4 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση, «Δεσποινίς Τζούλια» Μέγαρο Μουσικής Αθηνών – Για την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου

Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022 στις 16.00 μμ. θα διεξαχθεί από τo InfoWoman.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoWoman.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο).

Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.

Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoWoman.gr.

Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.

Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoWoman.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Όσοι λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνείτε στην παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο) στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε. (InfoWoman.gr), σύμφωνα με τον κανονισμό της Ε.Ε. αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντικές αποστολές newsletter για ενημέρωση (αρθογραφία) καθώς και διαγωνισμούς.

Η IOVELΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε. (InfoWoman.gr) δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους εντός και εκτός Ε.Ε. (ακόμα και πελάτες της), η χρήση τους θα γίνεται πάντα και μόνο με διαχειριστή το InfoWoman.gr.Σας δίνεται πάντα η δυνατότητα να διαγράψετε τα στοιχεία σας από τη λίστα συνδρομητών και να μην ενοχληθείτε ξανά.

Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας. Εαν δεχθείτε, τα στοιχεία σας θα είναι προστατευμένα στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε. (InfoWoman.gr) για τα επόμενα 5 έτη εκτός και αν αποφασίσετε τη διαγραφή των στοιχείων σας.

Σε περίπτωση που είστε νικητής του διαγωνισμού συμφωνείτε να δοθούν τα προσωπικά σας δεδομένα (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο) στον εκάστοτε δωροθέτη, ώστε να γίνει η απαραίτητη επικοινωνία για την παραλαβή του δώρου.

Δημητρα Ζαρκου

Recent Posts

Sin Boy: Άγριος ξυλοδαρμός ενώ έκανε live στο Instagram (video)

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού φέρεται να έπεσε από αγνώστους ο τράπερ Sin Boy με τη στιγμή…

52 λεπτά ago

“Always”: Συνεχίζει τις προσπάθειες υπέρ της ενδυνάμωσης των νεαρών κοριτσιών

Η Always, η κορυφαία μάρκα σε προϊόντα προσωπικής υγιεινής, ενώνει τις δυνάμεις της με τον…

57 λεπτά ago

Δύσκολες ώρες για τον Δημήτρη Κόκοτα – Τα νεότερα για την υγεία του

Κρίσιμα χαρακτηρίζονται τα επόμενα 24ωρα για τον τραγουδιστή Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος νοσηλεύεται από το…

1 ώρα ago

Σεισμός 5,7 Ρίχτερ ανοιχτά των Φιλιατρών – Τι εκτιμούν οι σεισμολόγοι

Ισχυρή σειεσμική δόνηση μεγέθους 5,7 Ρίχτερ  σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής, ανοιχτά των Φιλιατρών. Οι σεισμός έγινε…

2 ώρες ago

Τι έρχεται τον Απρίλιο στο Μουσείο Μαρία Κάλλας του Δήμου Αθηναίων

Ένα πλούσιο πρόγραμμα τόσο για μικρούς όσο και για μεγάλους προτείνει για τον Απρίλιο το Μουσείο Μαρία Κάλλας του…

4 ώρες ago

Γνωρίζετε τι είναι η “ακμή γυμναστηρίου;”

Υπάρχουν πολλές γυναίκες οι οποίες δεν θέλουν να βγουν ούτε μέχρι το περίπτερο της γειτονιάς…

4 ώρες ago