2 τυχερές κερδίζουν ένα πλήρες πακέτο περιποίησης από το κέντρο ομορφιάς Bella Rosa

Η πιο ερωτική μέρα του χρόνου πλησιάζει κι εσείς ανυπομονείτε για την έκπληξη που σας έχει ετοιμάσει ο αγαπημένος σας! Είτε πρόκειται για δείπνο σε ένα ακριβό εστιατόριο, είτε για χαλαρό ποτό σε κάποιο μπαράκι, ή απλά για ένα ρομαντικό βράδυ στο σπίτι, επιβάλλεται να είμαστε κομψές από την κορυφή ως τα νύχια!

Το Infowoman.gr είναι πάντα στο πλευρό σας και σε συνεργασία με το κέντρο ομορφιάς και ευεξίας Bella Rosa, σας προσφέρει να πλήρες πακέτο περιποίησης για να εντυπωσιάσετε τον αγαπημένο σας.

Μπορείτε να απολαύσετε ολοκληρωμένη περιποίηση μαλλιών και νυχιών στα κομψά και πλήρη τμήματα hair και nail care, εξειδικευμένες υπηρεσίες μακιγιάζ, γρήγορες περιποιήσεις προσώπου και σώματος, καθώς και να προμηθευτείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα από τη μίνι μπουτίκ του καταστήματος. Όλα αυτά με χαμόγελο, άψογες συνθήκες υγιεινής, σεβασμό στην προωπικότητα του πελάτη και πρωτίστως με στόχο την ισορροπία σώματος και πνεύματος με καινοτόμες θεραπείες και επιστημονική φροντίδα.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ

Bella Rosa

Ολύμπου 25, Χαλάνδρι

Τηλ: 210 6835492

E-mail: info@bella-rosa.gr

Το δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό για να είστε μία από τις δύο τυχερές αναγνώστριες που θα κερδίσουν ένα πλήρες πακέτο περιποίησης, προσφορά του κέντρου ομορφιάς και ευεξίας Bella Rosa στο Χαλάνδρι. Το κάθε πακέτο περιλαμβάνει spa μαλλιών, μακιγιάζ της επιλογής σας και ίσιωμα μαλλιών.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (όνομα, επώνυμο, e-mail και τηλέφωνο).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019 στις 15:00 μ.μ.

Ο διαγωνισμός έληξε και οι 2 τυχερές νικήτριες είναι:

Ελένη Αξιώτη

Χρυσούλα Καραχρήστου

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό για να είστε μία από τις δύο τυχερές αναγνώστριες που θα κερδίσουν ένα πλήρες πακέτο περιποίησης, προσφορά του κέντρου ομορφιάς και ευεξίας Bella Rosa στο Χαλάνδρι.
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 13η Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί από τo InfoWoman.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoWoman.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoWoman.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoWoman.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.
  • Όσοι λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνείτε στην παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο) στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε. (InfoWoman.gr), σύμφωνα με τον κανονισμό της Ε.Ε. αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντικές αποστολές newsletter για ενημέρωση (αρθογραφία) καθώς και διαγωνισμούς.

    Η IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε. (InfoWoman.gr) δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους εντός και εκτός Ε.Ε. (ακόμα και πελάτες της), η χρήση τους θα γίνεται πάντα και μόνο με διαχειριστή το InfoWoman.gr.

    Σας δίνεται πάντα η δυνατότητα να διαγράψετε τα στοιχεία σας από τη λίστα συνδρομητών και να μην ενοχληθείτε ξανά. Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας. Εαν δεχθείτε, τα στοιχεία σας θα είναι προστατευμένα στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε. (InfoWoman.gr) για τα επόμενα 5 έτη εκτός και αν αποφασίσετε τη διαγραφή των στοιχείων σας.

  • Σε περίπτωση που είστε νικητής του διαγωνισμού συμφωνείτε να δοθούν τα προσωπικά σας δεδομένα (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο) στον εκάστοτε δωροθέτη, ώστε να γίνει η απαραίτητη επικοινωνία για την παραλαβή του δώρου.

Μαρία Ιωαννάτου

Recent Posts

Μενίδι: Γυναίκα βρέθηκε νεκρή σε κεντρικό δρόμο – Το μαχαίρι είναι καρφωμένο επάνω της

Η νεκρή γυναίκα εντοπίστηκε στη συμβολή των οδών Πάρνηθος και Αριστοτέλους, σήμερα το πρωί στις…

41 λεπτά ago

Αυτός είναι ο πιο hot προορισμός διαμονής και γαστρονομίας της σεζόν

Βρισκόμαστε μία μόλις ανάσα πριν το καλοκαίρι και το Πόρτο Χέλι αποτελεί τον ιδανικό προορισμό…

43 λεπτά ago

Πρωτεΐνες θα μπορούν να προειδοποιήσουν για καρκίνο χρόνια πριν από τη διάγνωση

Πρωτεΐνες στο αίμα που θα μπορούσαν να προειδοποιήσουν τους ανθρώπους για καρκίνο περισσότερα από επτά…

1 ώρα ago

Το IRONMAN® 70.3® Vouliagmeni, Greece 2024 επιστρέφει δυναμικά τον Οκτώβριο

Ο μεγαλύτερος αγώνας τριάθλου, IRONMAN® 70.3® Vouliagmeni, Greece, σε συνδιοργάνωση της ΕΥ ΖΗΝ Greece και…

15 ώρες ago

«Θα δημιουργώ απ’ τα χαλάσματα, μ’ όσα ήρθαν και κράτησαν, μ’ όσα ακόμα δεν άρχισαν…»

Η Σάσα Παπαλάμπρου, παρουσιάζει τη δεύτερη δισκογραφική της δουλειά που κυκλοφορεί αυτές τις μέρες, με…

16 ώρες ago

Αφιέρωμα στον Μιχάλη Αδάμη από την Ένωση Ελλήνων Μουσουργών

Η Ένωση Ελλήνων Μουσουργών παρουσιάζει ένα μεγάλο αφιέρωμα στον συνθέτη και μουσικολόγο Μιχάλη Αδάμη (1929-2013),…

16 ώρες ago