TV

Μαύρο Ρόδο: Όλες οι λεπτομέρειες της νέας δραματικής σειράς του Mega – Η Διδασκάλου στο ρόλο της ηγουμένης!

Το «Μαύρο Ρόδο» είναι η νέα σειρά του Mega που έρχεται το φθινόπωρο στους τηλεοπτικούς δέκτες και αναμένεται να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό. Ένας απαγορευμένος ερωτας, ένα μοιραίο πάθος που θα έρθουν κόντρα στην αφοσίωση στον Θεό.

Στο «Μαύρο Ρόδο» θα ζωντανέψει η ιστορία ενός παράφορου έρωτα ανάμεσα σε δύο ανθρώπους από αντίθετους κόσμους. Η απρόσμενη ερωτική έλξη ανάμεσα σε μία δόκιμη μοναχή και έναν φοιτητή θα κάνει τους δύο νέους να αναμετρηθούν με τον εαυτό τους, να αμφισβητήσουν όλα όσα θεωρούσαν δεδομένα και να φτάσουν στα όριά τους. Θα επιλέξουν το «πρέπει» ή το «θέλω» για να βρει ο καθένας τη δική του σωτηρία;

Το «Μαύρο Ρόδο» βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Ελένης Καπλάνη. Το σενάριο επιμελείται ο Γιώργος Κρητικός ενώ το καστ – που έχει έντονη παρουσία από τις Άγριες Μέλισσες – καθοδηγεί σκηνοθετικά ο Κώστας Αναγνωστόπουλος. Τη σειρά επενδύει μουσικά ο Γιώργος Θεοφάνους.

Η υπόθεση

Η 22χρονη Ελισάβετ επιθυμεί να αφιερώσει τη ζωή της στον Θεό. Ζει από δώδεκα χρονών σε ένα γυναικείο μοναστήρι στην επαρχία και είναι δόκιμη μοναχή. Πλησιάζει η πολυπόθητη ώρα που θα λάβει το καλογερικό σχήμα. Είναι όμως και η ώρα της πιο μεγάλης δοκιμασίας, η ώρα που το παρελθόν εισβάλλει σαν χείμαρρος και πάλι στη ζωή της και την παρασέρνει σε μονοπάτια σκοτεινά.

Ένας μεγάλος σεισμός καθιστά το μοναστήρι προσωρινά ακατάλληλο προς χρήση και την αναγκάζει να επιστρέψει για λίγο στο πατρικό της. Εκεί θα γνωρίσει τον Πέτρο, φίλο της ετεροθαλούς αδελφής της και περιζήτητο εργένη.

Το βλέμμα του θα την αιχμαλωτίσει κι όσο εκείνη θα αντιστέκεται στη γυναικεία της φύση που ξυπνάει, ένας απαγορευμένος έρωτας θα ανθίζει. Ένας έρωτας ικανός να γκρεμίσει όλες τις βεβαιότητές της. Είναι η ώρα που πρέπει να πάρει τη μεγάλη απόφαση τι πραγματικά επιθυμεί, σε ποιον κόσμο θέλει να ζήσει, ποια είναι.

«Μαύρο Ρόδο» με άρωμα… Άγριες Μέλισσες

Στο «Μαύρο Ρόδο» θα δούμε πολλούς από τους πρωταγωνιστές της σειράς Άγριες Μέλισσες, με πρώτους και καλύτερους τους Κατερίνα Διδασκάλου και Λεωνίδα Κακούρη. Μάλιστα, η πάλαι ποτέ Μυρσίνη Σεβαστού, φέτος γίνεται ηγουμένη στο μοναστήρι, σε έναν ρόλο που είμαστε σίγουρες ότι θα “κεντήσει” υποκριτικά.

Συγκεκριμένα στη σειρά πρωταγωνιστούν: Λεωνίδας Κακούρης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Γιάννης Κουκουράκης, Θεοφανία Παπαθωμά, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Μιχαήλ Ταμπακάκης, Σοφία Σεϊρλή, Ελένη Καρακάση, Μυρτώ Αλικάκη, Ηλέκτρα Νικολούζου, Ευθαλία Παπακώστα, Νεφέλη Κουρή, Νίκος Κουκάς, Δρόσος Σκώτης, Νίκος Γκέλια, Πένυ Αγοραστού, Νίκος Πολυδερόπουλος, Λεωνίδας Μαράκης. Στον ρόλο της Ηγουμένης, η Κατερίνα Διδασκάλου.

Σενάριο: Γιώργος Κρητικός Σκηνοθεσία: Κώστας Αναγνωστόπουλος Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιώργος Παπανδρικόπουλος Σκηνογραφία: Αντώνης Χαλκιάς

Δείτε το τρέιλερ

Διαβάστε επίσης

Σασμός spoiler: Χωρίζουν Μαθιός και Βασιλική στον δεύτερο κύκλο

Αυτό είναι το πρώτο κοινό τρέιλερ του Γιώργου Παπαδάκη με τη Μαρία Αναστασοπούλου – Και η αποκάλυψη για το μουστάκι

Κηδεία Ρόμπερτ Ουίλιαμς: Συγκίνηση στο τελευταίο «αντίο» – Στα λευκά οι κόρες του

infowoman team

Recent Posts

H Αθηνά Ματίς έκανε το πιο εύστοχο σχόλιο για τη φετινή Eurovision

Η φετινή Eurovision στο Μάλμε της Σουηδίας ήταν από τις πλέον ιδιαίτερες, τόσο σε επίπεδα…

8 ώρες ago

12 μπαλαρίνες που σίγουρα θα φορεθούν καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας

Καθοδηγούμενη από τις αναγνώστριες μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα στην πλάτη, δεν θα μπορούσα να παραλείψω…

8 ώρες ago

Μαρίνα Σάττι: Αυτός είναι ο σύντροφός της – Ήταν μαζί της στο Μάλμε

Εκτός από τον αδελφό της και τη μητέρα της, στο Μάλμε της Σουηδίας, η Μαρίνα…

9 ώρες ago

Αδιανόητο έγκλημα: Τις έκαψε ζωντανές επειδή ήταν ομοφυλόφιλες

Σοκ έχει προκαλέσει στην Αργεντινή ένα αποτρόπαιο έγκλημα κατά ζευγαριού ομοφυλόφιλων γυναικών, οι οποίες ζούσαν…

10 ώρες ago

4 συν ΕΝΑ: Μία σπουδή πάνω στα στοιχεία της φύσης (μας)

Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το νέο έργο της Κυριακής Νασιούλα, 4 + ΕΝΑ. Η…

11 ώρες ago

“Maestro”: Τι θα δούμε στην πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν – Νέο σοκαριστικό τρέιλερ

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν της σειράς του MEGA, «Maestro»,…

11 ώρες ago