Gossip

Δήμητρα Γαλάνη: “Δεν με απασχόλησε ποτέ το θέμα των παιδιών – Δεν έπαιξα ποτέ με κούκλα”

Η Δήμητρα Γαλάνη σε μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη, μίλησε στο «Πάμε Δανάη» και στον Άρη Καβατζίκη για την ζόρικη εφηβεία που είχε, για τις σχέσεις, τα λάθη, τις προσωπικές επιλογές και αν την απασχόλησε ποτέ το θέμα των παιδιών.

«Εγώ μεγάλωσα μαθαίνοντας το νοιάξιμο και την ενσυναίσθηση, όσοι είχαμε την ευτυχία να έχουμε τέτοιους γονείς είναι μεγάλο όπλο. Οι γονείς μου είχαν ανοιχτό μυαλό, ήξεραν τι είναι αγάπη και ελευθερία, επέτρεψαν στα παιδιά τους να αναπτύξουν αυτό που ήθελαν, βάζοντας όρια. Τους γονείς μου τους παίδεψα πάρα πολύ, η εφηβεία μου ήταν πολύ ζόρικη, άλλα εκείνοι άντεξαν, βράχοι», ανεέφερε η Δήμητρα Γαλάνη.

Για τις «ταμπέλες» ανέφερε η σπουδαία ερμηνεύτρια: «Μη μου βάλεις ταμπέλα θα τρελαθώ, είναι το «θέμα» μου και το αδύνατο σημείο μου, δεν θέλω ταμπέλες ούτε στη ζωή μου, ούτε στη δουλειά μου. Εγώ περνούσα, γευόμουν και προχωρούσα, μα θα ήταν τόσο βαρετό να κολλάω κάπου. Tην ώρα που τελειώνω κάτι, αρχίζω και δουλεύω στο μυαλό μου το επόμενο, είμαι «βουλιμικά» σε σχέση με τη μουσική, δεν σταματάει το μυαλό μου να δουλεύει. Στη ζωή μου πέρασα τα πάνω μου, τα κάτω μου, δεν είμαι αλάθητη, έχω σπάσει τα μούτρα μου επανειλημμένα από επιλογές μου και βλακείες κι έγινα καλύτερη. Ενώ βλέπεις το λάθος, κάνεις ότι δεν το βλέπεις, γιατί θέλεις να απολαύσεις τη σχέση, έδινα ευκαιρίες στις σχέσεις, δεν φυλάω πράγματα, άπλα δεν ξεχνάω εύκολα. Για να φτάσεις να κάνεις κάτι σε έναν άνθρωπο που δεν σε έχει ενοχλήσει, σημαίνει ότι κάτι στη μηχανή δεν δουλεύει καλά κι αναφέρομαι στους τοξικούς ανθρώπους».

“Δεν έχω παίξει ποτέ με κούκλα, για να την κάνω το μωρό μου”

Για την ιδέα να κάνει ένα παιδί η Δήμητρα Γαλάνη είπε: «Δεν με απασχόλησε ποτέ το θέμα των παιδιών, τα λατρεύω μεν άλλα δεν έχω παίξει ποτέ με κούκλα, για να την κάνω το μωρό μου. Επειδή είχα κάποτε μία πολύ ζέστη σχέση που κρατούσε, σκέφτηκα ότι εάν μείνω έγκυος έχει καλώς, αλλά δεν έτυχε, ήταν απλώς μία σκέψη και δεν έδωσα σημασία. Δεν έχω καμία συμπάθεια στις επανάληψης και ό,τι δεν άξιζε το έχω ήδη διαγράψει, είμαι λίγο απόλυτη σε αυτά ως Σκορπιός. Έκανα εκκαθαρίσεις άλλα και έχασα φίλους, δυστυχώς είχα απώλειες από μικρή στη ζωή μου. Σε ένα ζευγάρι, παίρνει ο καθένας έναν ρόλο, αυτού που εγκαταλείπει ο ένας και του εγκαταλελειμμένου ο άλλος, άλλα δεν ισχύει στην πραγματικότητα, είναι ρολόι».

«Όταν πρέπει να τελειώσει μία ερωτική σχέση, ο ένας θα πει «φεύγω» κι ο άλλος θα πει «με άφησε», άλλα όταν περάσει ο καιρός καταλαβαίνεις πως έτσι έπρεπε να γίνει. Έπαιρνα την πρωτοβουλία να τελειώσω μία σχέση, όπως έχει συμβεί και το αντίθετο, τι μόνο εμείς θα αφήνουμε; Θα μας αφήσουν κιόλας».

«Έχασα από πολύ νωρίς φιλαράκια μου στα 18 -19 και μου έχει στοιχίσει, δεν προλάβαμε να μεγαλώσουμε μαζί. Σήμερα περνάω καλά με τους ανθρώπους που αγαπώ και χωρίς πολλή φασαρία φοβάμαι τις αρρώστιες και τον πόνο, όπως τα φοβόμαστε όλοι μας», συμπλήρωσε.

Διαβάστε επίσης

Κατερίνα Καινούργιου: Είχε πλούσιο σύντροφο, αλλά πλήρωνε εκείνη τα πάντα

Τα χρώματα, τα πανωφόρια και τα παπούτσια που επιλέγουν οι Ελληνίδες για το Φθινόπωρο

Γιατί δεν πρέπει να αμελήσετε τον αντιγριπικό εμβολιασμό – Χρήσιμες οδηγίες πριν κλείσετε ραντεβού

infowoman team

Recent Posts

Παρουσιάστηκε ένα γιγαντιαίο πρόγραμμα πρόληψης Υγείας για 3 καρκίνους και καρδιαγγειακά νοσήματα

Το απόγευμα της Παρασκευής, παρουσιάστηκε ολοκληρωμένο το Εθνικό Πρόγραμμα Πρόληψης «Προλαμβάνω», σε ειδική εκδήλωση στο…

2 ημέρες ago

Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος: Χώρισαν μετά από 6 χρόνια γάμου

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε το απόγευμα της Παρασκευής 26 Απριλίου η είδηση πως η…

2 ημέρες ago

Ξεκινά η προπώληση των εισιτηρίων για την Τόσκα στο Ηρώδειο

Η Εθνική Λυρική Σκηνή ανοίγει το φετινό πρόγραμμα του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου στο Ωδείο Ηρώδου…

2 ημέρες ago

Dua Lipa: Η εντυπωσιακή Chanel τουαλέτα της που χρειάστηκε 1.000 ώρες να φτιαχτεί

Στην κορυφή των πιο επιδραστικών καλλιτεχνών για το 2024 τοποθέτησε το περιοδικό ΤΙΜΕ τη Dua…

2 ημέρες ago

ΕΦΕΤ: Ανακαλούνται φρέσκα ζυμαρικά με σπανάκι και κάσιους (φωτογραφία)

Φρέσκα ζυμαρικά ιταλικής προέλευσης, που μπορεί να περιέχουν αραχίδες, ανακαλεί ο ΕΦΕΤ. Σύμφωνα με την…

2 ημέρες ago

CITRUS: Ανακαλύψτε όλα τα αρώματα της Χίου!

Η CITRUS ανακοινώνει με υπερηφάνεια το λανσάρισμα του νέου της ηλεκτρονικού καταστήματος, προσφέροντας στο καταναλωτικό…

2 ημέρες ago