Celebrities

Αγνώριστη η Μεγκ Ράιαν σε δημόσια έξοδο έπειτα από 6 μήνες – Πότε βγαίνει η νέα της ταινία

Επρόκειτο για μία από τις πιο όμορφες και χαριτωμένες Αμερικανίδες ηθοποιούς, η οποία μεσουράνησε στα 90s με καταπληκτικές ρομαντικές κομεντί. Και μετά… χάθηκε! Πού κρυβόταν τόσο καιρό η Μεγκ Ράιαν και γιατί άλλαξε τόσο η εικόνα της;

Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε πριν από μερικές ώρες σε μία σπάνια δημόσια εμφάνιση, με αφορμή την προβολή του ντοκιμαντέρ Still, του φίλου της Μάικλ Τζ. Φοξ, στη Νέα Υόρκη. Και από τη στιγμή εκείνη, τα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πήραν φωτιά: Οι φήμες για πλαστική χειρουργική επέμβαση επανήλθαν, παρόλο που η ίδια αρνείται ότι έχει επέμβει χειρουργικά στο πρόσωπό της, για να βελτιώσει την εξωτερική της εικόνα.

Δείτε τη φωτογραφία που κυκλοφόρησε

Οι θαυμαστές Μεγκ Ράιαν, πάντως, δεν άφησαν πολλά περιθώρια στους κακεντρεχείς: «Αφήστε τη Μεγκ Ράιαν ήσυχη» και «Φαίνεται υπέροχη» έγραψαν στο Twitter και «Ένα τυπικό μισογυνιστικό, ηλικιακό σχόλιο». Ενώ αρκετοί επισήμαναν, ότι η γήρανση είναι φυσιολογική: «Δεν μοιάζει όπως ήταν πριν από 35 χρόνια. Κανείς από εμάς δεν είναι έτσι. Ποιος νοιάζεται; Αφήστε την γυναίκα».

Πάντως, η Ράιαν είχε πει στο παρελθόν, το 2015, ότι δεν «δίνει μεγάλη σημασία» σε αυτά που γράφονται και ότι «αγαπάει» την ηλικία της. «Κολλάμε σε αυτές τις συζητήσεις για την εμφάνιση, το χρώμα των μαλλιών και τις ρίζες μας. Είναι ενδιαφέρον και αστείο για πέντε λεπτά, αλλά τελικά μετά δεν έχει κανένα ενδιαφέρον. Ειλικρινά, δεν δίνω μεγάλη σημασία… Υπάρχει πολύ μίσος στον κόσμο σήμερα. Είναι τόσο εύκολο να κρίνεις. Φανταστείτε να κρίνετε είναι τόσο ανόητο» είχε πει.

Η απομάκρυνση από το Χόλιγουντ και η επιστροφή στη μεγάλη οθόνη

Είναι πολλά χρόνια τώρα που η αγαπημένη ηθοποιός άφησε πίσω της το Χόλιγουντ. Απαντώντας το 2019 στο γιατί είχε πει: «Ένιωσα με έναν τρελό τρόπο ότι, ως ηθοποιός, έκαιγα τις εμπειρίες της ζωής. Είχα καεί. Δεν ένιωθα ότι ήξερα πια αρκετά τον εαυτό μου ή τον κόσμο ώστε να τον αντικατοπτρίζω ως ηθοποιός. Ένιωθα απομονωμένη».

Κάποιοι λένε, επίσης, πως η φήμη της αμαυρώθηκε μετά την υποτιθέμενη σχέση της με τον Ράσελ Κρόου που είχε σαν αποτέλεσμα να χωρίσει έπειτα από εννέα χρόνια γάμου με τον Ντένις Κουέιντ.

Πάντως, 8 χρόνια μετά, η Ράιαν επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με την ταινία What Happens Later, την οποία σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί. Η ταινία περιγράφεται ως μια «νοσταλγική ρομαντική κωμωδία» που επικεντρώνεται σε ένα πρώην ζευγάρι που ανατρέχει στο παρελθόν του, κατά την διάρκεια του αποκλεισμού του σε ένα αεροδρόμιο λόγω κακοκαιρίας. Συμπρωταγωνιστεί ο David Duchovny και η ταινία αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους προς τα τέλη του έτους.

Διαβάστε ακόμα:

Είναι ο Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας κρυπτοορθόδοξος; Από πού κληρονόμησε την αγάπη του για την Ελλάδα;

Maestro: Οι νέες φωτογραφίες από τους βροχερούς Παξούς είναι ένα… ποίημα!

Ελένη Χρονοπούλου: “Να κρατάει ο ένας το χέρι του άλλου” – Οι πρώτες δηλώσεις της γυναίκας που κατήγγειλε τον Γεωργούλη

Έλενα Μπούλια

Recent Posts

Ήρθε το τέλος του oversized blazer;

Tο fitted blazer, δηλαδή το μεσάτο σακάκι, τις τελευταίες σεζόν βλέπουμε να κάνει αισθητή την…

14 ώρες ago

Eurovision 2024: Φωτογραφίες και βίντεο από τη δεύτερη πρόβα της Μαρίνας Σάττι

Τη δεύτερη τεχνική της πρόβα για τη Eurovision πραγματοποίησε την Πέμπτη 2 Μαΐου η Μαρίνα…

14 ώρες ago

ΓΓ Υπ. Οικονομικών: Πώς χρηματοδοτούμε την καινοτομία και το δημογραφικό

Συνέντευξη με την Γ.Γ. του Υπουργείου Οικονομικών, Παυλίνα Καρασιώτου, στην αρθρογράφο Ιφιγένεια Τσαντίλη. Αναφέρεται μεταξύ…

14 ώρες ago

To ταξίδι του Αγίου Φωτός: Με ειδικές πτήσεις σε 9 προορισμούς

Με προγραμματισμένες αλλά και έκτακτες, ειδικές, πτήσεις της AEGEAN και της Olympic Air θα ταξιδέψει…

15 ώρες ago

4 λόγοι που θα σε πείσουν να χρησιμοποιήσεις νιασιναμίδη

Για χρόνια στα γαλλικά φαρμακεία το μυστικό συστατικό νιασιναμίδη ήταν γνωστή μεταξύ των καταναλωτριών που…

15 ώρες ago

Ο Μαζωνάκης τραγουδά…. Rammstein και γίνεται χαμός!

Ο Γιώργος Μαζωνάκης θέλησε να... αλλάξει ρεπερτόριο και να μιμηθεί τον frontman των Rammstein, Till…

15 ώρες ago