Αληθινές Ιστορίες

Η Γιολάντα έχασε στα Τέμπη τις δύο κολλητές της: “Να φύγουν από τα αξιώματά τους και να μην ξανάρθουν!”

Μπορεί οι οικογένειες των θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη να είναι αυτές που υποφέρουν όσο κανείς τις τελευταίες εβδομάδες, ωστόσο και οι αδελφικοί φίλοι, τα άτομα που μοιράστηκαν τις πιο όμορφες και στενές στιγμές μαζί τους, δεν θρηνούν λιγότερο.

Η Γιολάντα Τριανταφύλλου ήταν κολλητή φίλη με τη Μάρθη και τη Φραντζέσκα που έχασαν τόσο βάναυσα τη ζωή τους στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών. Σήμερα το πρωί, μιλώντας στην εκπομπή “Πρωινό” και τον Γιώργο Λιάγκα, η νεαρή κοπέλα περιέγραψε την στενή σχέση της με τα δύο κορίτσια, τα πλάνα που έκαναν όλες μαζί για το ταξίδι στην Ιταλία και την επόμενη μέρα, μετά την τραγωδία.

“Έμαθα την επόμενη μέρα για το τραγικό δυστύχημα, γιατί είχαμε και έναν άλλο φίλο στο τρένο, ο οποίος έζησε. Μετά άρχισαν τα μηνύματα και τα τηλέφωνα, ότι τα κορίτσια αγνοούνται, ωστόσο από την πρώτη στιγμή το ξέραμε…” λέει η κοπέλα.

“Είμαι τυχερή που τις αγάπησα και με αγάπησαν”

“Ο πόνος που νιώθω είναι τεράστιος και δεν φεύγει με τον χρόνο, απλά μαθαίνεις να ζεις μ’αυτόν. Γιατί τα κορίτσια και όλες οι ψυχούλες που ήταν εκεί μέσα δεν θα ξαναρθούν. Απλά ακριβώς επειδή τις αγαπάμε τόσο πολύ, ξέρουμε ότι θα ήθελαν να συνεχίσουμε να ζούμε και να τις θυμόμαστε και ακριβώς αυτό θα κάνουμε. Δεν πρόκειται να ξεχαστούν. Και εγώ αυτό που κρατάω ως φίλη τους είναι, ότι είμαι πάρα πολύ τυχερή και που τις γνώρισα και που τις αγάπησα και που με αγάπησαν. Γιατί για εμένα αυτό είναι το πιο σημαντικό. Το να με έχουν αγαπήσει αυτά τα άτομα και να ξέρω, ότι είναι για πάντα στην καρδιά μου. Αυτό δεν θα το πάρει ποτέ κανείς” συνεχίζει, αναφερόμενη σε όσα νιώθει.

“Είτε με τα όνειρα είτε με τις σκέψεις τις μνημονεύω κάθε μέρα. Προσπαθώ να μιλώ με τους γονείς, με τα αδέλφια τους. Ήταν μέσα στη ζωή μου, στην οικογένειά μου και τις αγαπάμε όλοι” περιγράφει.

“Το λιγότερο που θα έπρεπε να κάνουν είναι να φύγουν εξαρχής από την τόσο υψηλή θέση που έχουν και να μην ξανάρθουν”

Η οργή της ξεχειλίζει, όταν ο Γιώργος Λιάγκας τη ρωτά τις σκέψεις της για την τραγωδία αυτή:

“Για άλλη μία φορά αποδεικνύεται σε τι χώρα ζούμε. Δεν είναι δυνατόν να σκοτώνονται τόσοι άνθρωποι και οι αρμόδιοι, όχι μόνο να κάθονται με τα χέρια σταυρωμένα, μα να μας κοροϊδεύουν κι από πάνω και να ζητάνε συγγνώμες. Να γίνεται μια τεράστια αποποίηση ευθυνών και να την πληρώνουν άνθρωποι που φταίνε λιγότερο από τους άλλους. Για εμένα απλά αποδεικνύεται, ότι οι ζωές μας δεν έχουν καμία αξία γι’αυτούς που είναι πιο ψηλά, ιεραρχικά. Μας βλέπουν και γελάνε. Και απλά ντρέπομαι που υπάρχουν ακόμα και το λιγότερο που θα έπρεπε να κάνουν είναι να φύγουν εξαρχής από την τόσο υψηλή θέση που έχουν και να μην ξανάρθουν γιατί όσο είναι εκεί που είναι δεν αλλάζει τίποτα.”

Δείτε το σχετικό απόσπαμα:
Διαβάστε ακόμα:

Βαρύ πένθος για τον Βαλάντη – “Καλό ταξίδι MasterChef μου”

“Κλείδωσε” η ημερομηνία των εκλογών – Τι εισηγήθηκε ο Μητσοτάκης

Καρκίνος του προστάτη: Νέο ραδιοφάρμακο προσφέρει ακρίβεια στη διάγνωσή του

Έλενα Μπούλια

Recent Posts

Παρουσιάστηκε ένα γιγαντιαίο πρόγραμμα πρόληψης Υγείας για 3 καρκίνους και καρδιαγγειακά νοσήματα

Το απόγευμα της Παρασκευής, παρουσιάστηκε ολοκληρωμένο το Εθνικό Πρόγραμμα Πρόληψης «Προλαμβάνω», σε ειδική εκδήλωση στο…

2 ημέρες ago

Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος: Χώρισαν μετά από 6 χρόνια γάμου

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε το απόγευμα της Παρασκευής 26 Απριλίου η είδηση πως η…

2 ημέρες ago

Ξεκινά η προπώληση των εισιτηρίων για την Τόσκα στο Ηρώδειο

Η Εθνική Λυρική Σκηνή ανοίγει το φετινό πρόγραμμα του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου στο Ωδείο Ηρώδου…

2 ημέρες ago

Dua Lipa: Η εντυπωσιακή Chanel τουαλέτα της που χρειάστηκε 1.000 ώρες να φτιαχτεί

Στην κορυφή των πιο επιδραστικών καλλιτεχνών για το 2024 τοποθέτησε το περιοδικό ΤΙΜΕ τη Dua…

2 ημέρες ago

ΕΦΕΤ: Ανακαλούνται φρέσκα ζυμαρικά με σπανάκι και κάσιους (φωτογραφία)

Φρέσκα ζυμαρικά ιταλικής προέλευσης, που μπορεί να περιέχουν αραχίδες, ανακαλεί ο ΕΦΕΤ. Σύμφωνα με την…

2 ημέρες ago

CITRUS: Ανακαλύψτε όλα τα αρώματα της Χίου!

Η CITRUS ανακοινώνει με υπερηφάνεια το λανσάρισμα του νέου της ηλεκτρονικού καταστήματος, προσφέροντας στο καταναλωτικό…

3 ημέρες ago