Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών αναλαμβάνει την ιατρική κάλυψη της Παραολυμπιακής Ομάδας

Σε τελετή που πραγματοποιήθηκε χθες, υπεγράφη συμφωνία ανάμεσα στον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, Δρα Βασίλη Αποστολόπουλο και τον Πρόεδρο της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής κ. Γιώργο Καπελλάκη αναφορικά με την ιατρική κάλυψη που θα παρέχει ο Όμιλος στους αθλητές, στέκοντας πάντα δίπλα τους αρωγός και φροντιστής σε οποιαδήποτε θέματα περίθαλψης, αλλά και πρόληψης υγείας.

Συγκεκριμένα, ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών δηλώνει υπερήφανος «Επίσημος Ιατρικός Υποστηρικτής» (Official Medical Partner) της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής (ΕΠΕ) παρέχοντας την πλήρη ιατρική υποστήριξη στις Ελληνίδες αθλήτριες και στους Έλληνες αθλητές της Προ-Παραολυμπιακής και Παραολυμπιακής Ομάδας που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι, καθώς και των μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής.

Η συνεργασία του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών με την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή έγκειται στην ολοκληρωμένη προσφορά ιατρικών καλύψεων με διαγνωστικές και ιατρικές εξετάσεις, χειρουργικές επεμβάσεις και νοσηλείες, και σε τυχόν ιατρικές ανάγκες και περιστατικά που ενδέχεται να προκύψουν καθ΄ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας των αθλητών κατά τη διάρκεια των Παραολυμπιακών Αγώνων.

%ce%bf-%cf%8c%ce%bc%ce%b9%ce%bb%ce%bf%cf%82-%ce%b9%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%ba%ce%bf%cf%8d-%ce%b1%ce%b8%ce%b7%ce%bd%cf%8e%ce%bd-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%bb%ce%b1%ce%bc%ce%b2%ce%ac%ce%bd%ce%b5%ce%b90Ο άνθρωπος στο επίκεντρο

Η ανάληψη της υγειονομικής κάλυψης των Προ-Παραολυμπιονικών και Παραολυμπιονικών αθλητών αποτελεί μία ακόμη ενέργεια που αντικατοπτρίζει τη φιλοσοφία του ομίλου, ο οποίος θέτει τον άνθρωπο και την κοινωνία στο επίκεντρο των προσπαθειών του.

Με αφορμή την ανάληψη του κρίσιμου ρόλου του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, ως ο «Επίσημος Ιατρικός Υποστηρικτής» (Official Medical Partner) της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, Δρ. Βασίλης Αποστολόπουλος, δήλωσε, μεταξύ άλλων:

«Νιώθουμε ιδιαίτερα υπερήφανοι για τους κορυφαίους Έλληνες αθλητές με αναπηρία που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι. Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών θεωρεί αυτονόητη υποχρέωση να βρίσκεται τώρα και στο μέλλον στο πλευρό των ανθρώπων που μάχονται και κατακτούν κορυφές εκπροσωπώντας επάξια την Ελλάδα και που από το παράδειγμά τους αντλούμε έμπνευση, αισιοδοξία και δύναμη.

Ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές μας, θα είμαστε πάντα εδώ να στηρίζουμε τους αγώνες τους, κάνοντας την Ελλάδα υπερήφανη».

%ce%bf-%cf%8c%ce%bc%ce%b9%ce%bb%ce%bf%cf%82-%ce%b9%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%ba%ce%bf%cf%8d-%ce%b1%ce%b8%ce%b7%ce%bd%cf%8e%ce%bd-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%bb%ce%b1%ce%bc%ce%b2%ce%ac%ce%bd%ce%b5%ce%b92

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής κ. Γιώργος Καπελλάκης δήλωσε επίσης: «Στη δύσκολη προσπάθεια που κάνουμε για να εξασφαλίσουμε τη μεγαλύτερη δυνατή εκπροσώπηση της Ελλάδας στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, έχοντας στόχο να στηρίξουμε στο μέγιστο βαθμό τις αθλήτριες και τους αθλητές μας για να κάνουμε όλοι μαζί περήφανους τους Έλληνες, η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή προσφέρει άλλη μια σημαντική παροχή στήριξης στους αθλητές μας. Από σήμερα θα έχουμε στο πλευρό μας συμπαραστάτη τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών. Για την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή, η συνεργασία με τον μεγαλύτερο Ιατρικό Όμιλο της Ελλάδας είναι πολύ σημαντική με προοπτική να συνεχίσει για πολλά χρόνια ακόμη και θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον Δρ. Βασίλη Αποστολόπουλο που είναι κοντά μας και τον θεωρούμε πλέον μέλος της ομάδας μας».

O Όμιλος Ιατρικού Αθηνών θα είναι πάντα δίπλα στους ανθρώπους που αποτελούν παράδειγμα μέσα από τον καθημερινό τους αγώνα εντός και εκτός των αγωνιστικών χώρων.

Διαβάστε επίσης

Sanofi Ελλάδας: Νέα εκστρατεία ενημέρωσης για την Ατοπική Δερματίτιδα

Μεγάλη Εβδομάδα και Ανάσταση: Σκέψεις και συναισθήματα

Σχετικά Άρθρα
Τι αποκαλύπτει για την υγεία σου, όταν αλλάζεις συνήθειες ύπνου
5 τύποι ύπνου και τι αποκαλύπτουν για την υγεία μας
Μεταμόσχευση μαλλιών το καλοκαίρι: Όσα διστάζετε να ρωτήσετε
Μεταμόσχευση μαλλιών το καλοκαίρι: Όσα διστάζετε να ρωτήσετε
ΕΟΠΥΥ: Αυτά είναι τα φάρμακα που θα δυσκολευτούν να βρουν οι ασθενείς έως τέλος Ιουνίου
ΕΟΠΥΥ: Αυτά είναι τα φάρμακα που θα δυσκολευτούν να βρουν οι ασθενείς έως τέλος Ιουνίου (λίστα)
Συνέδριο Seneca Medical Group: Μεγάλη ευκαιρία για την ελληνική οικονομία ο ιατρικός τουρισμός
Συνέδριο Seneca Medical Group: Μεγάλη ευκαιρία για την ελληνική οικονομία ο ιατρικός τουρισμός
%ce%b5%ce%b8%ce%bd%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%cf%83%cf%84%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%b7%ce%b3%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%cf%83%cf%87%ce%ad%ce%b4%ce%b9%ce%bf-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%ba%ce%b1%cf%81%ce%ba0
Εθνικό Στρατηγικό Σχέδιο για τον Καρκίνο ώστε να ενισχυθεί η ογκολογική φροντίδα
Από ποιον γονέα κληρονομείται το Αλτσχάιμερ - Τι έδειξαν νέες έρευνες
Από ποιον γονέα κληρονομείται το Αλτσχάιμερ – Τι έδειξαν νέες έρευνες

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του