Μοναδικό διαγνωστικό τεστ ανιχνεύει καρκινικούς όγκους

μοναδικό-διαγνωστικό-τεστ-ανιχνεύει

Ένα μοναδικό διαγνωστικό τεστ χρησιμοποιείται πλέον από το τμήμα Μοριακής Παθολογίας και Διάγνωσης Όγκων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Hadassah στα Ιεροσόλυμα  (το πρώτο στη Μέση Ανατολή και τέταρτο διεθνώς, εκτός από τις ΗΠΑ, την Ελβετία και τη Γερμανία), το οποίο χρησιμοποιεί ένα μοναδικό διαγνωστικό τεστ όγκων στα εργαστήριά του, που βοηθά καταλυτικά στην ενημέρωση των αποφάσεων ανοσοθεραπείας, ελαχιστοποιώντας έτσι το κόστος για τον ασθενή, ο οποίος μέχρι σήμερα ήταν υποχρεωμένος να στείλει ένα δείγμα στις ΗΠΑ, μειώνοντας κατά αυτόν τον τρόπο και το κόστος, αλλά και τον χρόνο που απαιτείται για να λάβει τα σχετικά αποτελέσματα.

Η εν λόγω εξέταση, η οποία ονομάζεται FoundationOne-CDx (F1CDx), ανιχνεύει και εντοπίζει γενετικές μεταβολές σε καρκινικούς όγκους, όπως υποκαταστάσεις, παρεμβολές, μεταλλάξεις και αλλοιώσεις σε 324 γονίδια με ένα μόνο δείγμα του ιστού του ασθενούς.

%ce%bc%ce%bf%ce%bd%ce%b1%ce%b4%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%b3%ce%bd%cf%89%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%cf%84%ce%b5%cf%83%cf%84-%ce%b1%ce%bd%ce%b9%cf%87%ce%bd%ce%b5%cf%8d%ce%b5%ce%b90

Για ποιους καρκίνους ενδείκνυται

Η εξέταση εφαρμόζεται σε όλους τους συμπαγείς όγκους συμπεριλαμβανομένων εκείνων των καρκίνων του παχέος εντέρου, του μαστού και των ωοθηκών, καθώς και του καρκίνου του μη μικροκυτταρικού πνεύμονα και του μελανώματος.

Το Hadassah University Hospital στα Ιεροσόλυμα είναι κορυφαίο ιατρικό και νοσηλευτικό ίδρυμα στο Ισραήλ, το οποίο για παραπάνω από 100 χρόνια, χτίζει τα θεμέλια και καθορίζει τα πρότυπα του μοντέρνου συστήματος υγείας της χώρας.

Η πλειοψηφία των ιατρικών ανακαλύψεων της χώρας, έχουν λάβει χώρα στο Hadassah University Hospital. Διαθέτει παραπάνω από 130 τμήματα και κλινικές, προσφέροντας προηγμένες διαγνωστικές και θεραπευτικές υπηρεσίες για τον εγχώριο πληθυσμό όπως επίσης και για ένα σημαντικό αριθμό διεθνών πελατών.

H εταιρεία iMER (International Medical Evaluation and Referral) αποτελεί έναν παγκοσμίου εμβέλειας πάροχο Ιατρικών Υπηρεσιών. Είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Hadassah σε Κύπρο και Ελλάδα, προσφέροντας μοναδικές θεραπείες στα πλέον εξειδικευμένα και προηγμένα τεχνολογικά ιατρικά ιδρύματα σε όλο τον κόσμο, από επιστήμονες πρωτοπόρους στην ειδικότητά τους.

Σχετικά Άρθρα
Πολλαπλό μυέλωμα: Ποιος είναι ο ύπουλος καρκίνος με τον οποίο διαγνώστηκε η Ντόρα Μπακογιάννη
Πολλαπλό Μυέλωμα: Ποιος είναι ο ύπουλος καρκίνος με τον οποίο διαγνώστηκε η Ντόρα Μπακογιάννη
Είσαι εκτεθιμένη στο θόρυβο του δρόμου; Δες τι μπορείς να πάθεις
Είσαι εκτεθειμένη στο θόρυβο του δρόμου; Δες τι μπορείς να πάθεις
Πού θα κάνετε σήμερα δωρεάν έλεγχο για COVID από τον ΕΟΔΥ
Πού θα κάνετε σήμερα δωρεάν έλεγχο για COVID από τον ΕΟΔΥ
Η σκελετική υγεία μας αφορά όλους - Δείτε πού μπορείτε να κάνετε προληπτικό έλεγχο για την οστεοπόρωση!
Η σκελετική υγεία μας αφορά όλους – Δείτε πού μπορείτε να κάνετε προληπτικό έλεγχο για την οστεοπόρωση!
Κλειστές σήμερα οι υπηρεσίες του ΕΟΠΥΥ - Μόνο τρία φαρμακεία θα λειτουργήσουν
Κλειστές σήμερα οι υπηρεσίες του ΕΟΠΥΥ – Μόνο τρία φαρμακεία θα λειτουργήσουν
Γιατί οι πέτρες στα νεφρά που δεν ενοχλούν ΔΕΝ πρέπει να αφήνονται στη μοίρα τους
Γιατί οι πέτρες στα νεφρά που δεν ενοχλούν ΔΕΝ πρέπει να αφήνονται στη μοίρα τους

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του