Δες πώς θα καλωσορίσεις το σώμα των ονείρων σου!

δες-πώς-θα-καλωσορίσεις-το-σώμα-των-ονε

H Vaser λιποαναρρόφηση είναι μια σύγχρονη και εξαιρετικά αποτελεσματική τεχνική, η οποία χρησιμοποιεί την τεχνολογία των υπερήχων, για να στοχεύσει απευθείας το ανεπιθύμητο λίπος και να το απομακρύνει.

Τι είναι όμως ακριβώς αυτή η θαυματουργή θεραπεία και ποια είναι τα πλεονεκτήματά της; Θέλοντας να μάθουμε κάθε λεπτομέρεια για την επανάσταση της κλασσικής λιποαναρρόφησης, μιλήσαμε με τον Πλαστικό Χειρουργό Νικόλαο Καρμίρη και μας εξήγησε όλα όσα θέλεις να γνωρίζεις!

Τι είναι η VASER λιποαναρρόφηση;

Η VASER λιποαναρρόφηση είναι η εξέλιξη της γνωστής λιποαναρρόφησης, η οποία εφαρμόζεται για να απομακρύνει το περιττό τοπικό πάχος και λίπος. Η διαφορά της όμως είναι ότι προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη ακρίβεια από την κλασική λιποαναρρόφηση.

Αυτή η πρωτοποριακή μορφή λιποαναρρόφησης, απομακρύνει το περιττό λίπος από «προβληματικές περιοχές», όπως τους γοφούς, το στομάχι ή τη μέση, χρησιμοποιώντας εξειδικευμένη τεχνολογία υπερήχων, που υγροποιεί τα λιπώδη κύτταρα.

Το όνομα της προκύπτει από τα αρχικά «Vibration Amplification of Sound Energy at Resonance» και ουσιαστικά καταστρέφει τα λιποκύτταρα, στέλνοντας κύματα υψηλής συχνότητας. Αφού έχουν καταστραφεί, στη συνέχεια ο Πλαστικός Χειρουργός μπορεί πολύ εύκολα να απομακρύνει το περιττό λίπος, αναρροφώντας το.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της VASER λιποαναρρόφησης;

Στοχευμένη απώλεια λίπους

Η Vaser Λιποαναρρόφηση είναι πολύ πιο προηγμένη από την παραδοσιακή λιποαναρρόφηση, καθώς είναι σε θέση να στοχεύσει συγκεκριμένες περιοχές του σώματος, χρησιμοποιώντας τεχνολογία υπερήχων.

Αυτό σημαίνει ότι όχι μόνο μπορείς να στοχεύσεις συγκεκριμένες προβληματικές περιοχές, για να βελτιωθεί το σχήμα τους, αλλά σημαίνει επίσης ότι μπορείς να στοχεύσεις ειδικά τα λιποκύτταρα.

Τα στοχευόμενα λιποκύτταρα στη συνέχεια απομακρύνονται με αναρρόφηση, προκαλώντας πολύ λιγότερες βλάβες σε άλλους περιβάλλοντες ιστούς, όπως τα αιμοφόρα αγγεία.

Λιγότερος πόνος

Καθώς η Vaser είναι σε θέση να στοχεύσει συγκεκριμένες περιοχές, οι ασθενείς θα παρατηρήσουν ότι η διαδικασία είναι σχεδόν ανώδυνη συγκριτικά με την παραδοσιακή λιποαναρρόφηση.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι προκαλεί μικρότερου μεγέθους βλάβες στους υπόλοιπους ιστούς και αντιμετωπίζει μόνο τα λιπώδη κύτταρα. Έτσι, οι ασθενείς έχουν λιγότερο οίδημα, μώλωπες και πόνο, αλλά και ταχύτερο χρόνο αποκατάστασης.

Για μικρές περιοχές, η Vaser λιποαναρρόφηση είναι σε θέση να πραγματοποιηθεί ακόμα και με τοπική αναισθησία.

Ταχύτατη ανάρρωση

Η μέθοδος λιποαναρρόφησης Vaser συνήθως δεν απαιτεί διανυκτέρευση, πράγμα που σημαίνει ότι θα είσαι στη θέση να επιστρέψεις σπίτι σου την ίδια κιόλας μέρα. Ο χρόνος ανάρρωσης είναι πολύ πιο γρήγορος συγκριτικά με άλλες πλαστικές επεμβάσεις και οι περισσότεροι ασθενείς μπορούν να επιστρέψουν στην εργασία τους μέσα σε λίγες μέρες.

Γρήγορα αποτελέσματα

Τα αποτελέσματα θα είναι άμεσα ορατά, μόλις ο ασθενής ανακάμψει. Αυτό σημαίνει ότι ένα άτομο που αντιμετώπιζε πάντα θέματα σε σχέση με την εμφάνιση και την αυτοπεποίθησή του, θα δει με τα μάτια του την εντυπωσιακή αλλαγή στην εμφάνισή του, μόλις περάσει η περίοδος αποκατάστασής του. Για μερικούς ανθρώπους μάλιστα, αυτή η θεραπεία μπορεί να αλλάξει κυριολεκτικά τη ζωή τους.

Βελτιωμένη υγεία

Η περίσσεια λίπους μπορεί να προκαλέσει μια σειρά προβλημάτων υγείας και θέτει πολλούς σοβαρούς κινδύνους, που περιλαμβάνουν από καρδιακές παθήσεις έως και διαβήτη. 

Η απομάκρυνση αυτού του υπερβολικού λίπους, ιδιαίτερα από περιοχές υψηλού κινδύνου, όπως η κοιλιά, μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την υγεία του ασθενή και να του προσφέρει το κίνητρο που έψαχνε, για να αρχίσει να υιοθετεί έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

Σχετικά Άρθρα
Όλα τα νεότερα για τη μετάλλαξη “Ο”
Όλα τα νεότερα για τη μετάλλαξη “Ο”
Ψωριασική νόσος: «Αναγνωρίζουμε αυτό που φαίνεται. Φροντίζουμε και για αυτό που δεν φαίνεται»
Ψωριασική νόσος: «Αναγνωρίζουμε αυτό που φαίνεται. Φροντίζουμε και για αυτό που δεν φαίνεται»
Έκρηξη κρουσμάτων της Όμικρον σε Αφρική (38 φορές πάνω σε μία εβδομάδα) και η αγωνία στα ύψη
Έκρηξη κρουσμάτων της Όμικρον σε Αφρική (38 φορές πάνω σε μία εβδομάδα) και η αγωνία στα ύψη
Εξ' αποστάσεως διερμηνεία για κωφούς και βαρήκοους πολίτες από τον Δήμο Αθηναίων
Εξ’ αποστάσεως διερμηνεία για κωφούς και βαρήκοους πολίτες από τον Δήμο Αθηναίων
Affidea: Προτεραιότητα στις «ευαίσθητες» κοινωνικά ομάδες πληθυσμού - Εξυπηρέτηση στη Νοηματική κι ενημερώσεις με τη γραφή Μπράιγ
Affidea: Προτεραιότητα στις «ευαίσθητες» κοινωνικά ομάδες πληθυσμού – Εξυπηρέτηση στη Νοηματική κι ενημερώσεις με τη γραφή Μπράιγ
Τι είναι η δυσφαγία και πώς μπορείτε να αντιμετωπίσετε τις διαταραχές κατάποσης
Τι είναι η δυσφαγία και πώς μπορείτε να αντιμετωπίσετε τις διαταραχές κατάποσης

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του