Φτιάχνουμε σπαγγέτι με τοματίνια και μανιτάρια και γεμίζουμε… κάθε μέρα χαρά!

φτιάχνουμε-σπαγγέτι-με-τοματίνια-και

Τα ζυμαρικά MISKO είναι πάντα εδώ για να μας προσφέρουν καθημερινές στιγμές απόλαυσης, γεμίζοντάς μας χαρά με την εξαιρετική τους γεύση και τη μοναδική, διαχρονική τους ποιότητα. Γιατί η MISKO, για περισσότερα από 92 χρόνια, είναι η αγαπημένη επιλογή των Ελλήνων καταναλωτών. Είναι η παράδοση που περνάει από γενιά σε γενιά, αλλά και η σταθερή παρουσία στο τραπέζι της ελληνικής οικογένειας.

Γιατί η MISKO συνοδεύει τις πιο σημαντικές μας στιγμές μέσα από τις συνταγές της στο οικογενειακό, και όχι μόνο, τραπέζι και τις κάνει ξεχωριστές αφού η γεύση τους παραμένει αναλλοίωτη.

Γιατί η MISKO είναι δίπλα μας σε κάθε περίσταση της ζωής μας. Πάντα εκεί μετά τη δουλειά, μετά από μια δύσκολη μέρα, στο πρώτο ραντεβού, μαζί στο κυριακάτικο τραπέζι, μαζί μετά από ένα ξενύχτι με φίλους αλλά και όποτε έχεις χρειαστεί κάτι νόστιμο… να σε βγάλει από τη δύσκολη θέση!

Σπαγγέτι με τοματίνια και μανιτάρια

%cf%86%cf%84%ce%b9%ce%ac%cf%87%ce%bd%ce%bf%cf%85%ce%bc%ce%b5-%cf%83%cf%80%ce%b1%ce%b3%ce%b3%ce%ad%cf%84%ce%b9-%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%bf%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%af%ce%bd%ce%b9%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%ce%b90

Υλικά

500 γρ. Σπαγγέτι Νο6 MISKO

300 γρ. φρέσκα μανιτάρια Brown σε λεπτές φέτες

400 γρ. τοματίνια κομμένα στη μέση

2 σκελίδες σκόρδο τριμμένο

150 ml λευκό κρασί

100 ml νερό στο οποίο έβρασαν τα ζυμαρικά

½ ματσάκι φρέσκο βασιλικό ψιλοκομμένο

ελαιόλαδο

αλάτι

φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

Ετοιμάζουμε τα ζυμαρικά. Γεμίζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με 5 λίτρα νερό και την βάζουμε σε υψηλή φωτιά. Μόλις το νερό αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε 35 γρ. αλάτι και ρίχνουμε τα Σπαγγέτι Νο6 MISKO. Ανακατεύουμε με μια πιρούνα και αφήνουμε να βράσουν για όσο χρόνο αναφέρει η συσκευασία. Σουρώνουμε τα Σπαγγέτι, αφού κρατήσουμε περίπου 100 ml από το νερό στο οποίο έβρασαν και ραντίζουμε με 2 κ.σ. ελαιόλαδο. Ανακατεύουμε απαλά και κρατάμε στην άκρη.

Σε ρηχή κατσαρόλα ζεσταίνουμε 2 κ.σ. ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα μανιτάρια για 5-7 λεπτά. Τα αλατοπιπερώνουμε, σοτάρουμε μέχρι να πάρουν χρώμα και να έχουν εξατμιστεί τα υγρά τους και τα μεταφέρουμε σε πιάτο. Ρίχνουμε στην κατσαρόλα άλλες 2 κ.σ. ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα ντοματίνια. Αλατοπιπερώνουμε ελαφρώς και σοτάρουμε για 2-3 λεπτά.

Ξαναρίχνουμε τα μανιτάρια και το σκόρδο, σοτάρουμε όλα τα υλικά μαζί για 1 λεπτό και σβήνουμε με το κρασί. Περιμένουμε να εξατμιστεί το πολύ αλκοόλ και ρίχνουμε τα σπαγγέτι μέσα στην κατσαρόλα μαζί με το νερό που κρατήσαμε. Ανακατεύουμε καλά και αποσύρουμε από τη φωτιά. Πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο βασιλικό και σερβίρουμε.

Σχετικά Άρθρα
Φτιάξαμε σπιτικό παγωτό βανίλια μόνο με 3 υλικά!
Φτιάξαμε σπιτικό παγωτό βανίλια μόνο με 3 υλικά!
Καλοκαιρινό ριζότο με γαρίδες και φρέσκια ντομάτα
Καλοκαιρινό ριζότο με γαρίδες και φρέσκια ντομάτα
Φανταστικοί και τραγανοί κολοκυθοκεφτέδες στο φούρνο
Φανταστικοί και τραγανοί κολοκυθοκεφτέδες στο φούρνο
Έρχεται καύσωνας κι εμείς φτιάχνουμε δροσερό γλυκάκι με γιαούρτι και ζελέ ανανά!
Έρχεται καύσωνας κι εμείς φτιάχνουμε δροσερό γλυκάκι με γιαούρτι και ζελέ ανανά!
Αυτή η συνταγή για τοστ έχει προκαλέσει ντελίριο στα social media - Πάμε να τη φτιάξουμε;
Αυτή η συνταγή για τοστ έχει προκαλέσει ντελίριο στα social media – Πάμε να τη φτιάξουμε;
Η Άντζελα Γκερέκου φτιάχνει τη φημισμένη γαλατόπιτα της Γης της Ελιάς - Τύφλα να έχει ο... Πότης
Η Άντζελα Γκερέκου φτιάχνει τη φημισμένη γαλατόπιτα της Γης της Ελιάς – Τρέμε… Πότη!

Ακολουθήστε μας στο Google News
και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα άρθρα του