Αρχική > Κοινωνία > Νίκος Μουτσινάς: “Νιώθω έτοιμος εδώ και καιρό να υιοθετήσω ένα παιδάκι. Απλά όλα αυτά τα χρόνια, με τσεκάρω”

Νίκος Μουτσινάς: “Νιώθω έτοιμος εδώ και καιρό να υιοθετήσω ένα παιδάκι. Απλά όλα αυτά τα χρόνια, με τσεκάρω”

Συγκινητικός ήταν ο Νίκος Μουτσινάς σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό HELLO. Ο γνωστός παρουσιαστής εμφανίστηκε πλήρως συνειδητοποιημένος και παραδέχθηκε δημοσίως πως θέλει να υιοθετήσει ένα παιδί. Αναφερόμενος μάλιστα στις προφανείς δυσκολίες που αντιμετωπίζει μια μονογονεϊκή οικογένεια -και πόσο μάλιστα ένας άνδρας- στην υιοθεσία ενός παιδιού. Καταλαβαίνουμε απ’ όσα λέει ότι μόνο επιπόλαιη δεν είναι αυτή του η απόφαση και του ευχόμαστε γρήγορα να εξελιχθούν όλα όπως θέλει.

Έχει μελετήσει το θέμα βαθιά

Ο Νίκος Μουτσινάς, που δεν μιλά συχνά για την προσωπική του ζωή, προσπαθώντας να την κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, το περασμένο καλοκαίρι αποκάλυψε πως έχει σύντροφο, τώρα θέλει να υιοθετήσει ένα παιδί.
Σε ερώτηση του Άρη Καβατζίκη για το αν θέλει ένα παιδί, ο γνωστός παρουσιαστής, που σαρώνει τα μηχανάκια της Nielsen με την εκπομπή του «Το Καλό Μεσημεράκι», απάντησε: «Ναι, νιώθω έτοιμος εδώ και πολύ καιρό και θα το κάνω. Απλά όλα αυτά τα χρόνια, με τσεκάρω. Θέλω να καταλάβω αν είναι ανάγκη μου ή κάτι που το θέλω πολύ. Δεν θέλω να είναι ανάγκη αλλά ισχυρή θέληση. Ούτε εγωιστική πράξη, να το κάνω δηλαδή για μένα, αλλά να το κάνω για το ίδιο το παιδί».

Πέρα από τις δυσκολίες

Ερωτηθείς εάν θα υιοθετούσε ένα παιδί, απάντησε: «Μα προφανώς θα υιοθετήσω ένα παιδάκι. Αυτό είναι το πιο πιθανό. Θα μπορούσα να αποκτήσω και με άλλους τρόπους, αλλά νομίζω πως η υιοθεσία εμπεριέχει κάτι πιο όμορφο. Υπάρχουν τόσα παιδιά και σε άλλες χώρες και σε δικά μας ιδρύματα. Γνωρίζω τις δυσκολίες που συνεπάγεται μια υιοθεσία, το τέρας της γραφειοκρατίας ακόμη και για τυπικές οικογένειες, πόσο μάλλον για μια μονογονεϊκή και μάλιστα ενός άνδρα.”