Αρχική > Featured > Ο Υπάτιος Πατμάνογλου παντρεύτηκε ενάμιση χρόνο μετά το σοκαριστικό τροχαίο (εικόνες)

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου παντρεύτηκε ενάμιση χρόνο μετά το σοκαριστικό τροχαίο (εικόνες)

Ήταν 26 Φεβρουαρίου 2017 όταν ο Υπάτιος Πατμάνογλου έχασε μέσα σε μια στιγμή τη σύζυγο και τον μικρό του γιο, στο σοκαριστικό τροχαίο με την Porsche που οδηγούσε ο νεαρός Γιώργος Βακάκης, γιος του ιδιοκτήτη των καταστημάτων Jumbo.

Ο νεαρός άνδρας αποφάσισε να γυρίσει σελίδα στη ζωή του και να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τη νέα του αγαπημένη Εμμανουέλα Βογιατζή, η οποία κυοφορεί τον καρπό του έρωτά τους.

Ο γάμος έγινε στο εκκλησάκι της Αγίας Μαρκέλλας στο Πανόραμα Κινέτας. Ο ίδιος είχε δεχθεί σφοδρή κριτική για την απόφασή του να παντρευτεί ξανά σχεδόν ενάμιση χρόνο μετά το τραγικό τροχαίο και δεν είχε αποκαλύψει πού θα γίνει ο γάμος, ωστόσο φωτογραφίες και βίντεο διέρρευσαν και έκαναν τον γύρο του διαδικτύου.

Η νύφη έλαμπε μέσα στο λευκό νυφικό της που ήταν στολισμένο με πέτρες Swarovski, ενώ είναι γνωστό ότι βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και σύμφωνα με πληροφορίες θα φέρει στον κόσμο κοριτσάκι! Ο Υπάτιος Πατμάνογλου δε θέλησε να πει πολλά στους δημοσιογράφους και αρκέστηκε στο να δώσει σε όλους ευχές για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.