Αρχική > Featured > Υπάτιος Πατμάνογλου: «”Η ζωή συνεχίζεται” έγραψα και έπεσαν όλοι να με φάνε»

Υπάτιος Πατμάνογλου: «”Η ζωή συνεχίζεται” έγραψα και έπεσαν όλοι να με φάνε»

Οι αντιδράσεις του κόσμου ήταν έντονες και οξείες και δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν υπήρχε και δίκιο από την πλευρά τους. Γιατί το να χάνεις γυναίκα και μικρό παιδάκι με τόσο τραγικό τρόπο, που συγκλόνισε το Πανελλήνιο, είναι πραγματικά ό,τι πιο άσχημο μπορεί να συμβεί σε έναν άνθρωπο.

Παρ’ όλα αυτά, ο Υπάτιος Πατμάνογλου δεν δίστασε μόνος του να μας ανακοινώσει πριν από λίγες μέρες μέσω facebook ότι η “ζωή συνεχίζεται”. Πριν από περίπου ενάμιση χρόνο είχε χάσει στο φρικτό τροχαίο με την Πόρσε στην Αθηνών-Λαμίας τη γυναίκα του και το 3χρονο παιδί του.

Τώρα, ο Υπάτιος γίνεται ξανά το πρόσωπο των ημερών, και αυτό επειδή πήρε την απόφαση να φτιάξει ξανά τη ζωή του. Πριν από λίγες ημέρες, με ανάρτησή του στα social media ο Υπάτιος Πατμάνογλου ανέφερε ότι «η ζωή προχωράει και εμείς οφείλουμε να την ακολουθούμε».

Στη συνέχεια έγινε γνωστό ότι ετοιμάζεται να ανέβει και πάλι τα σκαλιά της εκκλησίας με τη νέα, 39χρονη σύντροφό του, η οποία μάλιστα είναι έγκυος.

«”Η ζωή συνεχίζεται” έγραψα και έπεσαν όλοι να με φάνε» δήλωσε ο Υπάτιος στη Real News, επιβεβαιώνοντας ότι έχει αποφασίσει να «προχωρήσει με την αγάπη του Θεού» και να παντρευτεί για ακόμα μια φορά. «Δεν θέλω να δώσω ημερομηνία, δεν θα την αποκαλύψω μετά από όσα τράβηξα», συμπλήρωσε.

Ποια είναι η νέα σύντροφος

Η 39χρονη Εμμανουέλα Βογιατζή, ή Έμμυ όπως τη φωνάζουν στα Μέγαρα, είναι έγκυος και σύντομα θα φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους. Είναι πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του δήμου Μεγαρέων. Μάλιστα είχε κατέβει ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό που κέρδισε τον δήμο, αλλά δεν εκλέχθηκε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και η Έμμυ έχει περάσει μια μεγάλη τραγωδία, καθώς τον Σεπτέμβριο του 2017 ο πρώην και επί πολλά χρόνια σύντροφός της αυτοκτόνησε με όπλο.