Αντιμέτωποι με προβλήματα βρίσκονται εκατομμύρια χρήστες του Facebook σε διάφορες περιοχές του κόσμου, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα.
Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα «The Independent», οι χρήστες άρχισαν να κάνουν παράπονα το μεσημέρι της Τρίτης, καθώς οι σελίδες του κοινωνικού δικτύου δεν φορτώνουν.
Τα προβλήματα ξεκίνησαν περίπου στις 2:00 το μεσημέρι σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα. Από τους χρήστες που ανέφεραν πρόβλημα, το 48% έκανε λόγο για ολικό μπλακ άουτ και το 16% δεν μπορούσε να δει τις εικόνες.
Και αρκετοί χρήστες του Instagram φάνηκε να αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα, καθώς όπως λένε η εφαρμογή έδειχνε να λειτουργεί κανονικά, αλλά δεν φόρτωνε νέα δεδομένα. Δεν είναι ξεκάθαρο αν τα προβλήματα σχετίζονται, όμως και τα δύο μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανήκουν στον όμιλο εταιρειών του Facebook.
Google News